Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
phanzetomox #65489 üzenetére
A 6540 használtan szerintem jó vétel lehet, amik itt fent vannak már rég produkálták volna a laphibát. Nekem most jelenleg 2 is van a családban
Üzletiben én se keresnék diszkrét VGA-sat, gondolom nem játékra kell.
Amilyet én személy szerint keresnék:
- i5
- 8 GB ram
- SSD
- FHD (az 1366*768 manapság már rendesen szenvedés)
- normális állapotú akku
Alap használatra ennyi, természetesen kérdés, hogy mire akarod használni.@Bogyó bá':
Az m2 és a ddr4 még a magasabb árkategória. (ráadásul az m2 és a sata ssd között nem nagyon veszel észre eltérést normál használattal - persze kérdés mire kell...) -
Shokkolo
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #65459 üzenetére
Köszönöm
Ha minden igaz, sikerült majdnem helyben találni (15 km), ha összejön holnap SOS el is megyek érte (és rendelek párat tartalékba) -
Shokkolo
addikt
válasz
Pyttawrx #65457 üzenetére
Igen, nézegettem, hogy Ali, Ebay, Gearbest... mind megoldja a bajom
Csak nem karácsonyig
Tudtam szerezni egy kb max 50 órát futott notit a cégtől, tartalék volt egy szekrénybe zárva.
Barátnőm karácsonyi ajándéka lesz (még az akku is escellent),
ez az 1 bibije van és gondoltam hátha itthonról is meg tudom oldani.
Ha nem marad más, jön a rendelés kintről. -
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy egy e6540-es latitudehoz hol tudnám beszerezni itthon a legdrágább alkatrészét?
Ez a kis vacak hiányzik az enyémről
Előre is köszönöm
-
Shokkolo
addikt
Urak, tudna valaki tippet adni?
Adott egy Latitude 6410, tegnap semmi baja nem volt, ma reggl pedig elkezdett remegni/rebegni a kijelzőjének a felső pár centije (2-3), illetve a jobb alsó sarok.
Külső kijelzőn tökéletes...
Van valakinek tippje? -
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41432 üzenetére
igen ám, csak nem tudok hozzájutni már bent se.
akiét selejtezik emg is veszi. ez is egy jóbarátomé volt, akinek pont nem kellett -
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41430 üzenetére
relatív, az enyém céges, barátnőmnek meg nem volt más választás
ő a hardverek rémálma...
minden ami elektromos és a közelébe került záros határidőn belülk tuti h. tönkremegy. egy-egy gép max fél év nála és tuti lehal valami.
aztán utazás miatt kellett neki noti, tudtam h. ha vezsek valami alapgépet, az is hasonlóan jár és arra végképp nincs keretem h. fél évente új lapost vegyek neki.
a céges tapasztalatokból kindulva bíztam abban, hogy hátha legalább ez bírja nála.
Másfél éve megy... kezdek megnyugodni. Egyedül egy SSD-t tettem neki egy caddy-be. Amire neki kell jó a 1st gen i5 bőségesen
Nos ez a "latitudejaim" történeteJah meg apósomnak szereztem egy céges "leselejtezett 6500-ast
-
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41428 üzenetére
Ismerem a latitude-okat, nekem és barátnőmnek is az van
Neki 6410, nekem 6540Viszont egy netezős notiért nem tudok árban odáig elmenni, mindenképp jócskán 100 alatt szeretnék maradni.
-
Shokkolo
addikt
urak,
tudom ez nem az adok // veszek topik, de azért itt több a témában jártas kolléga.
sacc / kb mennyit kóstálnak most a sandy // ivy I3-as dellek?
nem kell erőmű és feltétlenül latitude sem, édesapámnak tervetzek venni egyet...
igény szinten semmi extra: hasznalauto, gmail, youtube...asztaliként lenne használva, csak helyhiány miatt kell lapos.
igazából csak azért nem akarok c2d -ket, mert ezek talán kicsit őjabban, és az igp végre ap rociba van zárva.
az eddigi laposok mindegyikén az alaplapi vga halálozott el a családvan. -
-
Shokkolo
addikt
válasz
Eszterrr #41161 üzenetére
Ez még egy jó gép
2 lehetőséged van, éldozol a tárhely oltárán, és vezsel bele csak SSD -t, és berakod arendes HDD helyére.
vagy
veszel egy HDD bay/caddy -t, amit a dvd helyére rakhatsz be, és abba egytetszőleges sata2 / sata3 -as normál SSD -t.Utóbbit jobban ajánlom, és egy HDD Caddy ~5e ft-ból beszerezhető itt aprón is.
Akkor a rendszer felkerülhet az SSD -re a többi pedig marad a rendes HDD-den, így nem kell extrém nagy kapacitású és emiatt drága SSD -t venni, hanem egy 64-128 GB -os is elég (ajánlom a 120-asokat, manapság már néha szűkös a 64).
(pont múlt hétvégé raktam barátnőm 6410-esébe ilyen HDD Caddy-t és egy OCZ Vertex 2 SSD -t)
Normál esetben ezekbe tökéletesen illenek a standard sata2/3 foglalatú SSD-kMemória, nos előbb meg kell nézni, hogy hogy is van benne neked a 4 Gb.
Általában 2 memória slot van bennük, és a 4GB -t 2*2 -vel szokták gyárilag megoldani.
Ha igazam van sajnos mind a 2 modult helyettesítened 2db 4GB-ossal.
(ha szerencséd van 1*4 van benne, vezsel hozzá másik 4et, berakod és boldogság). -
Shokkolo
addikt
válasz
zsombor22 #41145 üzenetére
kérd el a service tag -et, azzal lekérdezhető a granciális állapota a delltől azonnal a honlapjukon.
egyébként I5 -ös Ivy latitude... ha nem játszani kell az egyik legelpusztíthatatlanabb gép.a cégnél nálunk cska latitude van, 4-5év nyúzás után is hibátlanok, pedig itt kapnak
-
Shokkolo
addikt
-
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
Somanszky #34974 üzenetére
nem akarok nagyon beleszólni, de ugye oldalt a kapcsolóval engedélyezve van a wifi?
ismerősöm is így szenvedett mikor megmutattam neki a kapcsolót oldaltEsetleg BIOS -ban is le lehet tiltani a wlan -t. Ott is megéri megnézni
(mind2 elég logikus ha az aida // eszközkezelő nem látja... mielőtthardverhibára gyanakszunk lesd meg)
-
Shokkolo
addikt
válasz
somasz #34947 üzenetére
eddig céges gép volt szóval nemtudom. sose kellett.
most viszont megvettem apósomnak, és szeretne angliai/írországi ismerősökkel skypeolni.Barátnőm 6410-esében felismeri simán a WIn7, de ebben nem akarja.
Milyen wined van fent? A "gyári" vagy egy clean verzió?
Sajnos még csak képeszköz sincs eszközkezelőben -
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy Latitude E6500, illetve a "gyári" win7 64bit. Minden szép, minden jó és működik, kivétel a Webkamera.
És se fórumokban, se a dell oldalán nem találok rá megoldást, még csak említés szintjén sem.
Valakinek nincs hozzá egy működő drivere // ötlete? Leszedtem pár verziót de sajnos zsákutcaELőre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ra fókuszál az új Arc meghajtó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- HP Pavilion
- Asus Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz / Ryzen 5 7430U / 16Gb DDR4 / 1Tb NVME / 1.39 kg / 75Wh / HUN
- 123 Eladó Új Dell Latitude 15 5550 i5-1345U 16GB/512GB SSD - Win 11 közel 3 év garival
- DELL XPS 9510 i9-11900H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX 3050 TI Laptop GPU
- HP Pavilion x360 2in1 - 14" FHD IPS TOUCH / i5-10210U / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / B&O / FP / HUN
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest