- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
London26 #50003 üzenetére
tisztitani nem kell, probald meg masik operacios rendszerrel ( live linux ), masik router-re csatlakozva, illetve a jelenlegi router csak a te eszkozoddel szakadozik vagy massal is? ( akar telefon / tablet ) a kartya driver nem volt frissitve mostansag? esetleg egyeb win frissites nem telepult?
ezek utan erdemes felhivni a dell-t es egyeztettek a tovabbiakrol
-
soldi3r
veterán
válasz
London26 #36930 üzenetére
A Precision tenyleg bitang jo, ha mondjuk CAD-ezel napi 8 orat a melohelyen es haza akarod vinni a melod, kulonben egy asztali gep az esszerubb.
Egyebkent egy Latitude boven megteszi (HD4000-zel rajzolni is lehet), minosegre messze veri az atlag gepeket. Raadasul ha sokat cipelni, akkor en rabeszelnem egy kisebbre es a keretbe belefer meg egy otthoni es egy irodai monitor is. -
DNReNTi
őstag
válasz
London26 #36923 üzenetére
Hát nem kapható minden sarkon, eléggé réteg termék. Itt PH-n pl Mosqu!tonál találsz, ha jól látom már van nála M4800 is, a legfrissebb modell. Anyagi korlátok miatt jobb választás az M4700. Érdemes még egy egy levelet írni a disztribútoroknak, pl HumanSoft, hátha ott sikerül kifogni olcsóbban. Az én technikám az volt hogy megvettem a legolcsóbb, legminimálisabb konfigurációt, majd vettem bele mindent ami kellett, így olcsóbb volt mint eleve ezt a konfigot megvenni.
-
DNReNTi
őstag
válasz
London26 #36919 üzenetére
Mert munkára termett, gyors (SSD-vel főleg), strapabíró, a végtelenségig bővíthető, prémium minőségű FHD kijelzővel szerelik (opcionálisan IPS), szuper billentyűzet, időtálló, akár 5 év NBD garanciával is megvehető (bár ez igaz a Latitude szériára is szerintem), és szubjektív, de baromi jól is néz ki.
Az én konfigom kb. 380.000 volt egy éve, de ebből majdnem 50 ezer a +2 év (összesen 5) garancia. Bátran ki merem jelenteni ilyen jó laptop mint ez még soha nem volt a kezemben. (Igen fogtam már MBP-t és igen nagyon jó... de közel nem ennyire.)
-
Yahoo
tag
válasz
London26 #16220 üzenetére
Szia, én pl. iPON-ba vettem, 100%ig meg vagyok velük elégedve, szerintem a TOP árú boltok között vannak, az ügyfélkontakt is remek...viszont nemhinném, hogy tesznek bele neked bármit is, ha akarod a gyári garit, szerintem csak szakszervíz nyúlhat bele. Én már felvettem garanciakiterjesztés miatt egy "profi" szervízcéggel is a kapcsolatot, de arra nem voltak képesek, hogy egy árlistát küldjenek, egymondatos válaszok, nemtörődöm módon...de remélem, hogy ez csak egy a sok közül.
Kifejezetten notebook értékesítéssel foglalkozó cégek több mint valószínű, hogy bővítik is neked, pl laptop/notebook.huSorry a dupláért.
odrif: leírnád kérlek a pontos konfigod? Köszönöm
-
válasz
London26 #16165 üzenetére
Igen, jobb a VGA abban amit linkeltem.
Nem tudom a Dell hogy viszonyul a memóriabővítéshez, de én nem "rakatnék" bele, (Iponnál sztem nem is vállalnak ilyesmit), hanem keresnék az aprók közt olyat mi jó bele, és beleraknám.
Ha meg baj van a géppel, kivenném belőle, és úgy vinném garis javításra.Nem vagyok Dell szakértő, majd jön más és mond véleményt a supportról.
-
válasz
London26 #16158 üzenetére
Izé.. amit Te linkeltél, az ugyanez?
pon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n5010_piros_di5010hmhyr/159027Mintha csak sima Inteles VGA lenne benn, ebben meg HD5470-es van.
Végülis ugyanannyiba kerülnek.
Én nem tudok mondani róla se prot, se kontrát, csak azt, h ez most a legolcsóbb játékra is alkalmas gép. Bestbuy.
Ajándék HDMI, és eSata csatlakozóval.Ha úgy találod, később vegyél hozzá még memóriát.
Más "baj" nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest