Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
catty21
tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Hát nem tudom, nem tartom magam hiperérzékenynek, de már kezdek teljesen összezavarodni.
Nálam pl. egy kellemes langyos víznél jóvalta melegebbnek érződik.Maga a tapipad melletti rész tényleg enyhén meleg, de a tapipad, az meleg

már arra a gondolatra vetemedtünk hogy túladunk rajta
Pedig nagyon kis szeretnivaló (lenne) -
törölt tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Jó árban van, viszont az integrált VGA-ról itt többen is azt mondták, hogy nem a legalkalmasabb HD filmezésre, főleg ha a proci is egy gyengébb kategória ( nem ismerem a T2390-est, de szerintem ennek elégnek kell lennie azért ).
Azért drágább mert azon 4 év gari van plussz a WinVista-t is meg kell fizetned, mert az olcsóbb FreeDOS-al van.
-
amol
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Sántít vagy nem, a márkaszervíz ennyiért vállalta volna.
a 7600go ára 250 eu
Hol? Újonnan? Dellbe való vagy valami mxm-es szar fusikba?
De a beszorzod rájöhetsz magad is, hogy még ezen az áron sem éri meg. 60k felett egy átlagos teljesítményű videokártyáért amihez lehet hogy nem is elég a hűtés... persze ha elromlik és cseréről van szó az más, mert még mindig olcsóbb mint egy új noti. Ezért vállaltam be majdnem én is. -
amol
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Rossz helyre születtünk notebook-ügyben (is)
Ha itthon is olyan lenne a Sony support, és magyar bilentyűzettel, windózzal és szoftverekkel adnák, én sem beszélném le róla feltétlenül az embereket.
Az Alienware csak gamer notikat gyárt (tudtommal), más kategória. Bizonyos non-profi réteg vásárolja őket, és pont abban vannak megcsonkítva ami notebookká teszi őket. Hordozhatóság, akkuidő. -
amol
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Volt már hozzá szerencsém, nem azt mondtam hogy hulladék, de én nem vennék (már csak a garanciális ügyintézés miatt sem). Kb. Asus minőségű cucc, szerintem is sokkal jobb mint az Acer, FuSi Amilo, Gericom, Advent, ECS, stb.
Apple,SONY,Alienware,Dell,IBM,MSI,HP,ASUS,Albacomp,FUSI,ACER
Ez milyen sorrend, minőségi vagy egyéni preferencia?Az Apple és a Vaio többnyire konzumer kínai cucc. Emellett persze szépek meg minőségi kiképzésűek, de belsőben és megbízhatóságban nem olyan extrák. A Vaio supportja pedig itthon kb. nem létezik pedig az árába mintha be lenne építve. Az Alienware Clevo, lehet hogy a teljesítményük nagy de ennyi, nem is értem hogy kerülhetett oda ahova tetted.
Toshibát kihagytad pedig ők készítettek a világon először notebookot. Gyártón belül is nagy különbségek vannak, így egy Toshiba Portégé/Satellite L vagy egy FuSi Lifebook/Amilo simán kerülhet közel a lista elejéhez ill. végéhez.Nem is értem az űrbe miért nem MacBookot vagy Alienwaret vittek.

Egy MacBook Prot azért elfogadnék, csak amikor 2 óra alatt lemerül az akksija akkor szívnám a fogam. Meg amikor úgy kell bánni vele mint a hímestojással, nehogy karcos legyen.

-
törölt tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
szerintem azért sántít pár helyen az a kategorizálás, de ez az én véleményem csak. viszont nem árultad el, hogyha csak ritkán játszol, akkor miért is vagy hajlandó ekkora összeget kiadni egy ilyen laptopra?
amúgy nem olyan régen láttam itt valakit hirdetni 9400-ast, ha nagyon izgat a dolog, akkor keress vissza rá, és megkérdezheted személyesen is egy (ex-)tulajól, hogy milyen a gép.
xedos: persze, neki létezik Thinkpad, és hulladék
de azért az is mintha egy kcisit erős sarkítás lenne, nem? 
-
amol
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Ha nem játszol nem értem miért kell erős konfig. Igaz, ha évente egyszer játszol akkor is ugyanaz a vas kell, de egy gyengébb (főleg videoban) konfig sokkal használhatóbb notebookként. Ritka játékhoz pedig egy PS2 is megteszi, 30 körül már kapható és még mindig jönnek ki rá az új játékok, előbb mint PC-re.
Van konkrét vevőd az MSI-re vagy beveszi valaki? Igazából én meg sem vettem volna
-
amol
addikt
válasz
Scoobyka
üzenetére
Ha találsz olyan balekot aki bevesz egy használt, játékra használt MSI-t és csak 50-et kell ráfizetned akkor mindenképpen. Na de nem azért mert teljesítmény így meg úgy (erősebb konfig...heh...mit akarsz, atomreaktort az öledbe?) mert itt ugye notebookról van szó hanem azért mert minőségben sokkal jobb a Dell. Akkuidő meg ilyen vasnál...
valamint a HD-filmek hogy néznek ki a 17" 1440*900-as kijelzőn?(nagyobb alul felül a fekete csík,mint a 15,4-esnél (1280*800) és,hogy ez számottevő?
Ugyanaz a képarány ugyebár. -
xedos
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de azért az is mintha egy kcisit erős sarkítás lenne, nem?