- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
hardverhudi #42139 üzenetére
Őszintén?
Nem tudom
Egyszer beraktam, akkor OK volt, de az a terv hogy míg totál ki nem készül használom a régit, az újat meg szépen félrerakom.
-
G-lader
tag
válasz
hardverhudi #42123 üzenetére
Amúgy most kaptam egy új aksit a DELL-től, mert szarakodott a régi, és még bőven benne voltam az 1 évben. Érdekes módon a Power Manager szerint a Battery Health Excellent, BIOS diagban is 95%-osra írja, és ennek ellenére már 2 hét alatt 3-4 szer bedobta az akku hibát a gép, jellemzően leállítás után villogott az aksi jel narancssárgán, újraindítva pedig a BIOS diag hibásnak írta. Gép kikapcs, töltő lehúz, aksi kivesz, minden vissza, és nem jelez hibát.
-
BigStick
csendes tag
válasz
hardverhudi #42123 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos 50% és 100% közötti töltöttségi szint között ugyanúgy feltölti 100%ra. Nem értem mi lehet a gond. Próbáltam 60%, 65% 55% 75% stb értékeknél rádugni a töltőre és akkor is elkezdi a töltést...
Esetleg lenne rá valami felinstalálható program amivel be tudom állítani mikor töltsön, mikor ne?
Amit "hardverhudi" ajánlott az egy külön program vagy valamelyik gyártó saját alkalmazása? Végülis akkor mit javasoltok milyen töltöttségi szinten kéne asztali használat mellett az akut üzemeltetni?
Köszönöm szépen! -
G-lader
tag
válasz
hardverhudi #42091 üzenetére
10 hónapos gép, de ahogy írtam majd megy más miatt szervizbe, akkor újrapasztáztatom. Takarítani szoktam, nem igazán poros.
-
G-lader
tag
válasz
hardverhudi #42071 üzenetére
Ezeket a hőfokokat "cool" beállítás mellett produkálja.
-
somasz
Topikgazda
válasz
hardverhudi #41864 üzenetére
Vezérlőpult, felügyeleti eszközök, számítógép-kezelés, lemezkezelés.
-
szabonagyur
félisten
válasz
hardverhudi #41864 üzenetére
Lemezkezelő megnyit, új particó majd formázás.
-
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41432 üzenetére
igen ám, csak nem tudok hozzájutni már bent se.
akiét selejtezik emg is veszi. ez is egy jóbarátomé volt, akinek pont nem kellett -
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41430 üzenetére
relatív, az enyém céges, barátnőmnek meg nem volt más választás
ő a hardverek rémálma...
minden ami elektromos és a közelébe került záros határidőn belülk tuti h. tönkremegy. egy-egy gép max fél év nála és tuti lehal valami.
aztán utazás miatt kellett neki noti, tudtam h. ha vezsek valami alapgépet, az is hasonlóan jár és arra végképp nincs keretem h. fél évente új lapost vegyek neki.
a céges tapasztalatokból kindulva bíztam abban, hogy hátha legalább ez bírja nála.
Másfél éve megy... kezdek megnyugodni. Egyedül egy SSD-t tettem neki egy caddy-be. Amire neki kell jó a 1st gen i5 bőségesen
Nos ez a "latitudejaim" történeteJah meg apósomnak szereztem egy céges "leselejtezett 6500-ast
-
Shokkolo
addikt
válasz
hardverhudi #41428 üzenetére
Ismerem a latitude-okat, nekem és barátnőmnek is az van
Neki 6410, nekem 6540Viszont egy netezős notiért nem tudok árban odáig elmenni, mindenképp jócskán 100 alatt szeretnék maradni.
-
kromatika
veterán
válasz
hardverhudi #41413 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
-
somasz
Topikgazda
válasz
hardverhudi #41403 üzenetére
DFEP-on és DCSU-n kívül nincs másra szükség.
-
soldi3r
veterán
válasz
hardverhudi #41403 üzenetére
Nem hogy illik, en altalaban kipucolom az osszes Delles szemetet, ugy, hogy egy reinstallal indulok.
-
somasz
Topikgazda
válasz
hardverhudi #41382 üzenetére
Jepp, ha csak adatot tárolsz rajta.
Caddy ügyben keresd Chaser felhasználót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest