- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStick
csendes tag
válasz
BigStick #42175 üzenetére
Sziasztok
Sajnos továbbra is tölti az akkumulátort. Az ajánlott Power Management pedig nem kompatibilis a gépemmel.
Esetleg tudtok más olyan programot ajánlani, amivel be tudom állítani, hogy meddig töltsön az akkumulátor, illetve egyéb configokat is tudok variálni rajta? nem feltétlen a notebook gyártó ilyen jellegű programjára gondolok.
Köszönöm -
BigStick
csendes tag
válasz
BigStick #42110 üzenetére
Sziasztok
KÖszönöm, akkor megpróbálom a programot.
Még egy kérdés, ha már így alakult...
A notebookon bekapcsolt állapotban miért nem viágít a bekapcsoló gomb? A laptop elején lévő led csak akkor világít ha alacsony a töltöttség (sárga) illetve töltéskor (fehér). Viszont a jobb felső bekapcsoló gomb meg egyáltalán nem. Gyakorlatilag amikor a gép készenléti állapotban van, vagy a monitor ki van kapcsolva (képernyővédő miatt) semmi visszajelzés nincs, hogy a számítógép működne...
Erről tudtok valamit?Illetve még valami:
Amikor a dell honlapjáról futtatnám a diagnosztikai ellenőrzést, akkor azt írja ki, hogy "My dell működése leállt"
A process csíknál az első 4 fázison jut túl, a diagnostics résznél (utolsó előtti) lefagy.
köszönöm szépen -
hardverhudi
tag
válasz
BigStick #42136 üzenetére
Itt van a program : [power manager]
nézd meg hogy ott van -e a géped a listában és akkor töltsd le.
Ren Hoek : ha PC-ként használod tényleg az a legjobb ha kiveszed és csak néha használod vele.
G-lader: és az új akksival már minden jó ?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
BigStick #42136 üzenetére
Nem értem, mi ez, hogy 100%-os töltöttségen hőterhelés éri?
Nekem jéghideg az akksi Fully charged állapotban és nem töltődik... ez nem csak valami urban legend?
Én inkább pont azt hallottam, hogyha PC-ként használod töltsd fel az akksit fullra és szedd ki száraz helyre téve. Pár hetente havonta pedig érdemes feltölteni, nehogy nullára merüljön. Akksi tanácsadóban ezt olvastam legalábbis.Ja és a hőterhelésre pont az van, hogyha a gépben tartod és forrófejű a laptopod, akkor esetleg ronthat az élettartamon. Nekem 6 éves ASUS-om még mindig bírt 50 percet az 1:30 újonnaniból. PEdig mindig bentvolt 100%-ra töltve... és az a gép fűtött mint a kazán.
Mostani meg szobahőmérsékleten van hátul böngészés közben
-
G-lader
tag
válasz
BigStick #42110 üzenetére
Amúgy érdekes kérdés hogy mi tesz jót az akkunak. Én is beállítottam a Power Managerben hogy asztali gépként üzemel főleg a laptop, azaz folyton kap töltést, és ak akku élettartamát növelje inkább, és így is 100%-on tartja. Ezzel szemben a LENOVO-nál ha az aksikímélő és élettartamnövelő üzemmódot választom akkor 45% és 50% között tartja az aksit. Igazából melyik lehet tényleg jó az akkunak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest