- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigStick
csendes tag
válasz
BigStick #42175 üzenetére
Sziasztok
Sajnos továbbra is tölti az akkumulátort. Az ajánlott Power Management pedig nem kompatibilis a gépemmel.
Esetleg tudtok más olyan programot ajánlani, amivel be tudom állítani, hogy meddig töltsön az akkumulátor, illetve egyéb configokat is tudok variálni rajta? nem feltétlen a notebook gyártó ilyen jellegű programjára gondolok.
Köszönöm -
BigStick
csendes tag
válasz
BigStick #42110 üzenetére
Sziasztok
KÖszönöm, akkor megpróbálom a programot.
Még egy kérdés, ha már így alakult...
A notebookon bekapcsolt állapotban miért nem viágít a bekapcsoló gomb? A laptop elején lévő led csak akkor világít ha alacsony a töltöttség (sárga) illetve töltéskor (fehér). Viszont a jobb felső bekapcsoló gomb meg egyáltalán nem. Gyakorlatilag amikor a gép készenléti állapotban van, vagy a monitor ki van kapcsolva (képernyővédő miatt) semmi visszajelzés nincs, hogy a számítógép működne...
Erről tudtok valamit?Illetve még valami:
Amikor a dell honlapjáról futtatnám a diagnosztikai ellenőrzést, akkor azt írja ki, hogy "My dell működése leállt"
A process csíknál az első 4 fázison jut túl, a diagnostics résznél (utolsó előtti) lefagy.
köszönöm szépen -
BigStick
csendes tag
válasz
hardverhudi #42123 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos 50% és 100% közötti töltöttségi szint között ugyanúgy feltölti 100%ra. Nem értem mi lehet a gond. Próbáltam 60%, 65% 55% 75% stb értékeknél rádugni a töltőre és akkor is elkezdi a töltést...
Esetleg lenne rá valami felinstalálható program amivel be tudom állítani mikor töltsön, mikor ne?
Amit "hardverhudi" ajánlott az egy külön program vagy valamelyik gyártó saját alkalmazása? Végülis akkor mit javasoltok milyen töltöttségi szinten kéne asztali használat mellett az akut üzemeltetni?
Köszönöm szépen! -
BigStick
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Vásároltam egy DELL Inspiron 3542-es notebookot. Gyakorlatilag asztali számítógépként használom, így szeretném kihasználni az "asztali üzemmód" funkciót, amely hivatalosan hozzájárulna az akku élettartamának növeléséhez. Az asztali üzemmód funkciót engedélyeztem, a hosszú élettartam módot pedig letiltottam, majd következő próbálkozásnál azt is engedélyeztem.
A gond a következő: az akkumulátort direkt lemerítettem 25%-ig, hogy kíméljem asztali üzemmódban, viszont a leírtakkal ellentétben az akkumulátort feltölti 100%-ra, így semmit nem ér. A leírás szerint az asztali üzemmódban 50%-100% között tölt, vagyis ha 25%-on van az akku akkor értelmezésem szerint nem kéne, hogy beinduljon a töltés. Mégis beindul és feltölt.
Tudna segíteni valaki, aki már szembesült hasonló problémával? mi lehet az oka, hogy teljesen feltölti annak ellenére, hogy engedélyeztem a funkciót? van valami megoldási javaslatotok?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged