- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
-
Ren Hoek
veterán
válasz
G-lader #42146 üzenetére
Erről van valami tanulmány, hogy miért érdemes 60%-on tartani az akksit? Tényleg érdekelne, hogy kémiailag miért jó neki...
Közben találtam ezt: [link]
Ezek szerint nem teljesen hülyeség. (Bár nem tudom mennyire tudományos cikk) A hő és a magasabb fesz rontja az élettartamot...
-
hardverhudi
tag
válasz
G-lader #42112 üzenetére
Én úgy tudom hogy akksi nem szereti az alacsony töltöttséget és a magas hőmérsékletet.
Ezért az a megfelelő neki ha 50-60 % körül áll folyamatosan.
Power Managerben van a Peak Shift funkció itt be lehet állítani hogy meddig használja akksiról és mikor használja töltőről,úgy hogy az akksit közben nem tölti.
Szerintem ez a legjobb módja az akksi kímélésére, mivel így kikerüljük a lemerülést és a 100%os töltésnél jelentkező hőterhelést.itt egy példa : 9-10:30ig akksin megy 10:30tól pedig 23:45ig töltőről megy közben nem töltve az akksit.
A battery life inkább azt jelentené hogy hány óráig bírja nem az élettartam növelését.
Javítsatok ki ha rosszul tudom
-
-
::Trunks::
senior tag
válasz
G-lader #42082 üzenetére
Az enyém olyan volt ,hogy aprópénzt kidobtam a venti mellé kb. megfogni nem lehetett annyira forró levegőt tolt ki.
Aztán már ha szökőévbe egyszer CS GO-ztam rajta egyet 5perc után kikapcsolt.
Tegnap kifújtam a szellőzőnyílást kompresszorral, nem túl drasztikus ,de azért valamennyi por távozott. A változás jelentős! -
hardverhudi
tag
válasz
G-lader #42070 üzenetére
Ugyanilyen procival van szerelve az enyém is + egy radeon Dvga kártya.
Hasonló hőmérsékleteket produkálva, de netezés alatt nálam a max 50 fokos a CPU package.
Persze egy M-es proci nem lesz olyan mint egy U-s,de erősebbnek kell lennie terhelés alatt.
Ha hangos akkor állítsd be a Dell Command Power Manager-be a Quiet opciót,azonban ekkor jobban fog melegedni,ha pedig nagyon meleg, van Cool opció is ami megemeli a venti fordulatát és próbálja hűvösen tartani a felületeket.Nincs tapasztalatom a T430U-val ,de nálam egyáltalán nem vészes se a melegedés se a ventillátor hangja.
Nagyon sokat használom ölben és picit meleg az alja a gépnek nem éget.Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest