Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz 1stVikman #51166 üzenetére

    Én jobbat mondok: Most ránéztem a régi optibay keretemre, amit az előző gépemből mentettem ki és azon is ott vannak az ejector rögzítéséhez való csavarhelyek. Fel is lehet rá tenni, az előlappal egyetemben, csak utóbbiból kell egy nagyon picit faragni, mert a keret kialakítása miatt nem megy fel, de kívülről nem lehetne észrevenni az átalakítást, illetve utána is visszarakható lenne gond nélkül az odd-re. Szóval szerintem rendelj egy sima optibay keretet dell-es sallangok nélkül, ha megvan a gyári dvd íród és pakold át arról a cuccokat, a kínai úgyis f*s. és olcsóbban is megúszod.
    Mondjuk működésileg nem próbáltam még ki a Dell-ben, de ha érdekel megnézhetem. Képre ugyanúgy néz ki az enyém, mint amit linkeltél, csak nem volt rajta semmi plusz sallang.
    Aprón is érdemes lehet körülnézned, ha ezt az utat választod.

    Én egy WD10JFCX-et használok a gépben. Hallatszik a pörgése, de csak ha teljesen csend van. A venti hangjával egy szinten van mikor az 2500-2800rpm-en pörög. A fejmozgás nem hallatszik. De amúgy a Blue széria is jó lehet, talán azok még halkabbak is.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák