- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
1stVikman
üzenetére
Én jobbat mondok: Most ránéztem a régi optibay keretemre, amit az előző gépemből mentettem ki és azon is ott vannak az ejector rögzítéséhez való csavarhelyek. Fel is lehet rá tenni, az előlappal egyetemben, csak utóbbiból kell egy nagyon picit faragni, mert a keret kialakítása miatt nem megy fel, de kívülről nem lehetne észrevenni az átalakítást, illetve utána is visszarakható lenne gond nélkül az odd-re. Szóval szerintem rendelj egy sima optibay keretet dell-es sallangok nélkül, ha megvan a gyári dvd íród és pakold át arról a cuccokat, a kínai úgyis f*s. és olcsóbban is megúszod.
Mondjuk működésileg nem próbáltam még ki a Dell-ben, de ha érdekel megnézhetem. Képre ugyanúgy néz ki az enyém, mint amit linkeltél, csak nem volt rajta semmi plusz sallang.
Aprón is érdemes lehet körülnézned, ha ezt az utat választod.Én egy WD10JFCX-et használok a gépben. Hallatszik a pörgése, de csak ha teljesen csend van. A venti hangjával egy szinten van mikor az 2500-2800rpm-en pörög. A fejmozgás nem hallatszik. De amúgy a Blue széria is jó lehet, talán azok még halkabbak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs