- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Köszönöm!
Jelenleg windows 10 enterprise 1909 build 18363.1016 64 bit fut, mármint ha jelentenek ezek a számok valamit is!Azt a linux izét honnan tudom leszedni?
Esetleg egy konkrét link jól jönne, mert nagy a sötétség a fejemben!Letölt, másol pendive-ra, és már fut is?
Van rufuszom, hátha kell! -
válasz
Multibit
üzenetére
Sajnos úgy fest, mégis.

Elég szomorú a szitu, nagyon nehéz anyagi helyzetben van az illető, nem akarok tőle pénzt elfogadni, sőt még a memóriabővítést is én vállalom be, de már nekem se mindegy, hogy 6k vagy 20k mínusz a vége...@Pyttawrx: Köszönöm szépen, ezekből fogok nézni egyet. Elnézve az eddig tárhelyhasználatot, 256GB elég lesz, az talán ma már nem olyan vészesen drága.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Multibit
üzenetére
-A Samsung 840-es SSD-ken is lassú lehet az olvasás
-Kiadta a javítást a Samsung a 840 (EVO) SSD-k lassulási problémájáraDe nézem,
csak a nem sokkal korábbi 840 problémái után szerintem jogosan felmerül a kérdés, hogy akkor a 860 mennyire lett jó?
Kingstonokról is sok a panasz. Eddig a Crucial MX500 tűnik szimpatikusnak, azt egyáltalán nem ismerem, de SSD topikban ajánlottak között van. Talán az méretre, magasság, szélesség stb is megfelel. -
-
1stVikman
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Külső hdd-ket is használok, de van pár cucc, amit szeretek, ha mindig a gépen van.
Jelenleg 128-as ssd és 1TB hdd van (félig tele) a gépben. De ha nagyon muszáj elférek 256 vagy 512 GB-os ssd-n, legfeljebb sűrűbben mentek.
Amúgy van valahol infó, hogy nagyjából mi a különbség az 52x0 (54x0) és 72x0 (74x0) gépek között?
Régen ugyebár az 5 volt az alja, 6 a stabilabb, masszívabb igazi latitude, a 7 meg a könnyű, vékony ultrabook. Csak időközben a 6.sorozat megszűnt. -
c64fanhun
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve azzal, hogy eléggé melegszik, és a ventilátor valami irtó hangos mellette. Persze ezt meg lehetne szokni, csak azok után nehéz, mikor semmi zaj nincs a szobában, hisz ssd van benne, mozgó alkatrész pedig nincs.
Egyébként csak azért kérdeztem, hogy másnak van e még tapasztalata vele, és hogy ugyan azt gondolja e mint én..? -
törölt tag
válasz
Multibit
üzenetére
Nekem korábban egy Acerem volt tágas aljzatokkal, én egy USB hosszabbító segítségével oldottam meg a dolgot, ami jól illeszkedett az aljzatba, és a pendrive is a hosszabbítóba. Csak vásárlásnál figyelni kell arra, hogy lehetőleg USB3-as legyen a hosszabbító, ha a pen is olyan.
-
törölt tag
-
SoundBox
aktív tag
válasz
Multibit
üzenetére
Nincs mit tesztelni két napja vettem észre (semmilyen más eszköz nem produkál ilyet, se telefon, se notebook,se tv), ma szétszedtem meglestem milyen típus való bele, felhívtam a hozzám közelebbi Dell szervizt holnap után beviszem megcsinálják garanciában, abban reménykedem nem kell felküldeni Pestre, hanem ők küldik le az alkatrészt...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
Én nem tudom, itt a link ahol a hivatalos pdf-je van a gépnek, ott csak annyi van, amit átírtam onnan.
Nem tudom mi a teljes valóság. -
válasz
Multibit
üzenetére
Hát a leírásod alapján igaz, de sok Ramnál írják DDR3L-nél hogy csak 1.35V-on megy meg van hogy írják, hogy mindkettő V-on elmegy. Ezt gyakorlatban is tapasztaltam. Az Biztos a DDR3 az csak 1.5V és DDR3L(-Low Voltage) 1.35V, amikbe léteznek DUAL is ami mindkettőn megy. De szerintem ez mindre igaz, legalábbis a tapasztalatok alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automobilista 2
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest