- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz
haddent #47696 üzenetére
Nem. Számlával igazolt időponttól él a 3 év. Ha nincs számlád, akkor megy ST alapján.
Akkut nem kérhetsz, 1 év gari van rá, kivéve, ha külön lett véve arra is. Azt is csak akkor cserélik, ha a dell diagnosztika jelez rá. Tehát mondjuk bemondott 35%-os elhasználódásra nem cserélik, nem hülyék.
Humansoftot is hívhatod közvetlenül: +36 1 270 7660
Az ebayről sem lesz meg hamarabb.
-
webdeejay
aktív tag
válasz
haddent #40142 üzenetére
A fene tudja, a 7537-emmel nincs semmi baj. Ja tény, hogy nem xps meg hasonló, de szinte hibátlan az összeszerelés. A kijelző körül műanyag(illetve érintőképernyős változatnál gorilla), és az alján a fedlap. A zsanér majdnem teljes hosszban van a billentyűzet felett, elég stabil eddig, nincs holtjáték. Még a tapipad is alumínium állítólag(betörni, behorpasztani, eltörni, ledarálni még nem sikerült). Hardveresen ugye egészen ott van, de a hűtése is az egyik legjobb. Egyedül a zsanér és a billentyűzet között melegszik nagyon durván, játék alatt oda nem érdemes nyúlni(bár oda nem is kell, mert nincs ott semmi).
-
benike123
tag
válasz
haddent #40142 üzenetére
hello!
nemtudom hova írjak, de mivel dell laptopról van szó bepróbálom itt
egy 5521-em van full hd-s kijelzővel, a felbontásnál vmit állítgattam és mostmár csak a 1920*1080-as felbontásban húzza ki a teljes képernyőre az asztalt meg az egész képernyőt, ha kisebbre állítom akk középen megjeleníti a képet, de körülötte van egy üres fekete sáv, miért van ez, és hogy lehet vissza állítani? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
haddent #37295 üzenetére
Nekem csak a HD felbontású Latitude kijelzőkkel van a bajom, e felett azaz HD+, és FULL HD mindig is rendben volt, de a sima HD tényleg nagyon nem ezekbe a gépekbe való sokat ront az összhangon. Vagyis átlagon aluli a sima HD (szerintem). Nem bánnám azért IGP-s lenne csak de ugye specifikáció szerint az lesz, aksi szinten meg annyira nem érdekel 90%-ban telepről használom otthon.
DoItYourself: Az is jön hozzá, vagyis elvileg Dell EURO2 Simple E-port II-vel jönnek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
haddent #37284 üzenetére
Én úgy tudom lehet úgy is kapni hogy csak HD4600-as van benne, vagyis céges gép lesz a specifikáció nálam van, és abba nem írják 8790M-et. Pl ha megnézek egy boltot ebbe sincs feltüntetve.
DoItYourself: E6520/E6530-as itt is volt már, de élőben még nem láttam a E6540-est képek alapján azért eltér.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
haddent #37256 üzenetére
Szerintem a dokkoló a ludas mint mondtam, mivel ugyan ilyen problémával már szembesültem, viszont 100%-ra nem tudom garantálni hogy a gép nem ludas, de erre kb 2% esélyt adnék, mindenesetre jó lenne egy másik géppel is kipróbálni. Ha gondolod gyere el hozzám szívesen megnézem, dokkolóm is van otthon.
-
SzaboZE
addikt
válasz
haddent #31895 üzenetére
A 70-80C maghőmérsékletet jelent, ez hűtőn jóval alacsonyabb, kb 50-60 lehet az érintkezési felület környékén, a levegő meg 30-40 fok lehet amit fúj. A Latitude E6xxx család hűtése elég jó, max a koszosodás ronthat a hatásfokon, de azon egy tisztítással könnyen segíteni lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged