- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
haddent
addikt
válasz
adalbert1 #37262 üzenetére
Érdekes amit mondassz... Én egy nagy neves üzlettől vettem anno az E6530 -at (úgy kezdődik hogy USA és benne van hogy notebook és magyar .hu domain
). Ott az üzletben természetesen névreszóló, rendes számlát, garilevelet mindent kaptam, de ha beírom a Service Tag -et a Warranty Check formba, akkor ezt kapom:
Start date: 1/27/2013; end date: 1/28/2016. Viszont én rohadtul Júniusban vásároltam, azaz kb. fél év next business day garit lehúztak tőlem
(természetesen újonnan, bontatlanul vásároltam.) Ilyenkor mi van?
-
runner 125
nagyúr
válasz
adalbert1 #33766 üzenetére
A dokkoló csatolóján semmit nem változtattak, kompatibilis a 20-30-40-es széria ugyanazzal a dokkolóval.
Eleve két félét tudsz vásárolni. Dell E-port II és létezik E-Port II Plus is. Utóbbin több csatiból is 2x annyi van, nekem is II Plus-om van.
A sima E-port I-ek annyiban különböznek a II-től, h nincs rajtuk USB3.0-ás port. -
mghltm
addikt
válasz
adalbert1 #33571 üzenetére
- a fedlap nem kapaszkodik lecsukás után a házba - bo 2 evig nyuztam egy e4300-at, azon sincs rogzites a lecsukashoz, de nem volt vele gondom soha ( remelem az e6330-mal sem lesz )
- egy IPS kijelző azért nagyon jó lenne - ez valoban erzekeny pont, nehez megerteni, hogy a 8-10-12 oras termelekeny munkara szant uzleti gepeknel miert ezen sporolnak meg par dolcsit...
-
Avicularia
veterán
válasz
adalbert1 #33564 üzenetére
Grat a géphez. Nemrég én is vettem premete fórumtárstól egy ugyanilyen 6230-at és nagyon meg vagyok elégedve vele. Igazából volt egy asus transformer tf300t dokkolós tabletem aminek megvétele életem egyik nagy mellényúlása volt, nagyon utáltam az akadozásáért, újraindulgatásáért illetve az összeszerelési minőségéért. Ennek kiváltására vettem a 6230-at ilyen hurcibálós meg ágyban filmnézős netezős gépnek. Azt hiszem most sikerült jól választanom és nagyon jó a gép. NBD gari is le lett mindjárt tesztelve, kis probléma volt a touchpad jobb felső sarkával, nem érzékelte az érintést. Humansoft-tól SzaboZE fórumtársunk jött ki orvosolni a hibát amit pár perc alatt meg is tett.
Nagyon jó dolog az NBD gari.
Nálam csak 1 dátum látszik összesen ami 2016.08.08 nincs parts only rész csak 1 sor nbd. -
runner 125
nagyúr
válasz
adalbert1 #33564 üzenetére
Grat a géphez, nagyon jó választás.
A Parts Only 1 éves időtartam az akksira vonatkozik.
Nem kell átiratni semmit, ugyanúgy érvényesíthető a garid Servive Tag alapján.
Max, ha később került eladásra a dell.com-on látható dátumnál, akkor érdemes beszerezned róla egy számlamásolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged