- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Pofám leszakad
Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne 
Szerencsére épp volt itthon egy megfelelő méretű, becsavartam és láss csodát meg se moccan (ez túlzás, egészséges mozgása van mindennek, de nem érezni azt, hogy ott valami nincs rendben.)Ezt nem értem hogy történhetett meg, eddig bíztam a Dell-ben. Azt tudtam, hogy a gyári pasztát dobni fogom az első nap, de hogy csavart kell pótoljak

Most még a legislegszélén az egésznek, alul, a touchpad és a gombok alatt ahol a lyuk van a zárszerkezetnek, ott még mozog a csuklótámasz kicsit. Ez nem olyan durva, de majd ránézek erre is ezek után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Indukciós főzőlap
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Adott egy Dell Latitude E6530, vadi új, rendes üzletből vásárolt. Egyből feltűnik, hogy a billentyűzet bal alsó sarka, illetve a csuklótámasz bal felső sarka ahol találkozik, egy kicsit instabil, mozog illetve "kiáll" (miliméterekről van szó, csak jó a szemek meg mindent kritikusan vizsgálok..). Ma végre felpattintottam a billentyűzet védőkeretét, hogy megnézzem mégis mi a *** van? És mit látok? Bal és jobb oldalon is 2 csavar hely, ott a szép kis lyuk a billentyűzetkonzolon, alatta szépen igazodik az egész belső szerkezet, azon is lyuk, menet, minden okés csak épp csavar nincs benne