Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Pikkolo^^ #70632 üzenetére
Van egy Dell Latitude 7389-es laptopom és hozzá egy PN557W-s tollam. Az a furcsaság, hogy használom majd egyik pillanatról a másikra kikapcsol. Bekapcsolom, dolgozok vele valamennyit és utána ismét kikapcsol. Gondoltam arra,hogy esetleg hibás, de amikor húzom a képernyőn akkor sohasem tesz ilyet, csak akkor amikor nem csinálok semmit sem. A Dell oldalán van fent driver, azokat felraktam, mert arra tippeltem driver gondja van. Amikor megvettem akkor rögtön felismerte és egy ideig működött normálisan. Nem tudom milyen frissítés jött időközben ami miatt megbolondult.
Erre esetleg valami ötlet? Sajnos továbbra sem úgy működik ahogyan kellene. -
-
Diák66
őstag
válasz
Pikkolo^^ #69444 üzenetére
Nekem a céges Latitude 5590-ben elő van készítve, antenna bent, SIM foglalat a helyén, de WWAN kártya már nincs. Viszont betehető. Ugyanakkor a Latitude 5591-es szériában már nem készítették elő a WWAN modulnak a terepet, szóval ezt célszerű előre ellenőrizni. Kevés laptopban kap helyet ez a megoldás, főleg idehaza.
-
vkond00
csendes tag
válasz
Pikkolo^^ #55856 üzenetére
Talán most segíthetek én:
Vezérlőpult/ Hardver és hang/ Energiagazdálkodási lehetőségek / aktuális energiasémádnak a beállításai/ speciális beállításoknál/ vezeték nélküli adapter beállításánál mi van beállítva?
Próbáld ki úgy,hogy legnagyobb teljesítményre rakod.
Nekem is volt ilyen, a végén a windows újratelepítés oldotta meg a problémát(de legalább megoldotta). -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Pikkolo^^ #55810 üzenetére
Realtek ALC3234 Audio Driver View details
File Name: Audio_Driver_PKGMR_WN32_6.0.1.7564_A01.EXE
Importance: Recommended
Description: Update Package for Microsoft® Windows® (403.87 MB)
Release Date: 13 okt. 2015
Version: 6.0.1.7564 ,A01
Last Updated: 15 okt. 2015Ezt raktam fel. Most nézegettem videót és még mindig megy
A jack tekintetében nem tudok nyilatkozni.
Már csak a másik idegesítő hibernálás/alvás utáni nem újraindulást kellene megoldani valahogyan (aksi ki/be esetén indul csak el a gép).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest