- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #63995 üzenetére
Tárgytalan, működik, a BIOS-ban alapból valamiért be voltkkapcsolva egy olyan switch, hogy a fedő lehajtásakor ne kapcsoljon ki a gép. Ezt átállítva már működik
Most már csak egy állandóan, a proci 10%-át használó nVidia Cintainert kellene megregulázni...
-
törölt tag
válasz
malnabokor #60673 üzenetére
Szia,nekem a laptopszalonban csinálták a pasztázást.
Csak nem lesz baja,bőven van anyag a gépemben(Dell Precision M6800). -
Francia91
veterán
válasz
malnabokor #60673 üzenetére
Rendes MX-4-es pasztát használok az M6600-asomnál, de 1,5 év után sem melegszik jobban, mint mikor újrakentem
Az i7 2720QM (4 mag - 8 szál) Turbo Boost-on (3,0 GHz) 85 fok plafon (de csak videokonvertálásnál engedem neki, alapból ki van kapcsolva a Boost órajel, úgy pedig 76 fokon tetőzik), a 256 bites Quadro 3000M pedig fullon kihajtva 66 fölé még nem mentVolt egy EliteBook 8560W laposom, i7-essel és Quadro 2000M-mel, kenhettem bármivel. proci 98 fokon, GPU 83 fokon ment teljesen kihajtva a gépet... Elsődleges a hűtésrendszer, ha az el van cseszve, akkor csodákat nem tudtok tenni vele
-
szabonagyur
félisten
válasz
malnabokor #59119 üzenetére
6s nem találta.
-
szabonagyur
félisten
válasz
malnabokor #59117 üzenetére
Almát néztem, azt nem találja sajna.
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor #59116 üzenetére
Szerk: az Androidos app elérhető itthon, az iPhone-t nem tudom leellenőrizni. A Microsoft Store-ost pedig gondolom azért nem tudom letölteni, mert nem Január 18 után vásárolt gépem van
-
szabonagyur
félisten
válasz
malnabokor #59113 üzenetére
Az App sem érhető el itthon.
-
szpali
addikt
válasz
malnabokor #59113 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék venni 240w-os tápot Dell TB15 dokkolóhoz, de nem tudom pontosan, hogy mi a típusa.
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol ezek össze vannak gyűjtve?(bocsi malnabokor, "Új" helyett véletlenül a "Válasz"-ra nyomtam)
-
Tompie
őstag
válasz
malnabokor #56248 üzenetére
Az eszközkezelőben látni a Bluetooth rész alatt.
Itt látszik az Intel is és hogy le van tiltva és csak a Dell van használatban, ha nem tiltom le az Intelt akkor az is bezavar, így viszont a Dell tökéletesen működik.Azért az érdekelne akinek szintén ilyen Intel Wireless-AC 7260 kártyája van neki működik-e a BT és hogy bírta működésre.
-
Tompie
őstag
válasz
malnabokor #56243 üzenetére
Jól olvastad és az HP-nál van, Dell-el működik. Amúgy BT probléma szokott lenni ami az utolsó láb leragasztásával orvosolható.
Nekem sem sikerült a BT-t életre kelteni, de azt letiltottam és továbbra is használom a Dell BT-t.
Ha a Dell BT-t tiltottam a kártyán levő Intel BT akkor sem akart működni.Jelenleg stabilan, gyorsan működik a WiFi és végül is van BT (DELL) is.
-
Tompie
őstag
válasz
malnabokor #56240 üzenetére
Szia!
Nekem a gépembe E6530 Mini PCI-E kártya való. Aliexpressről rendeltem bele egy Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 kártyát, tökéletesen működik.
-
Sententious
tag
válasz
malnabokor #56240 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha külföldről / szürkeimportos gépet vásárol valaki (24hónap garanciával), mennyibe kerül a honosítás, és ki lehet-e egészíteni +12 hónappal (így a magyar gépekre érvényes 36 hónapos garancia lenne rá)?
Valakinek tapasztalata?
Köszi!
-
David3
őstag
válasz
malnabokor #51165 üzenetére
Teljesen saját a gép. Holnap megnézem azt a beállítást. Ha ott nem tudom módosítani, akkor hova tovább?
-
somasz
Topikgazda
válasz
malnabokor #51153 üzenetére
Ez alapján járj el: [link]
-
SzaboZE
addikt
válasz
malnabokor #51148 üzenetére
Szerintem azt az SSD-t csak gyorsításra tudja használni a Windows.
-
somasz
Topikgazda
válasz
malnabokor #51148 üzenetére
Igen, pl. Az ssd mérete akadályozná. Én 80gb alatt hozzá se fognék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest