- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
DanielLong #40501 üzenetére
Na ez most már engem is érdekel. A listán ott van a 17R, ami az 5737-es is, Szóval e lista szerint van az 5737-esben is. Így meg elbizonytalanodtam, eddig úgy akartam, hogy csak simán kicserélem a HDD-t SSD-re de így... Jó lenne biztos infót tudni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
DanielLong #40450 üzenetére
Kár volt egy notebookcheckre bízni az infót, a wwan slotban nem is fog menni. Ha a slot msata képes, akkor azt jelzi a dell a slotnál msata felirattal.
-
DoItYourself
addikt
válasz
DanielLong #40473 üzenetére
5e alatt nem láttam még átalakítót, de biztos tévedek.
-
somasz
Topikgazda
válasz
DanielLong #40473 üzenetére
Létjogosultsága megkérdőjelezhető, ha ugyanúgy vehetsz normál méretű ssd-t.
-
KriMes25
csendes tag
válasz
DanielLong #40467 üzenetére
Köszi, ezt jó tudni
Kérdés már csak az, hogy mi lenne jobb 128gb mSATA SSD win8-nak + 500 gb gyári hdd, vagy csak egy 256gb-os "rendes" ssd. mekkora lenne a sebességbeli külöbség? Mert drágább a 128-as msata, mint a 256-os rendes 2,5"-es.
-
somasz
Topikgazda
válasz
DanielLong #40460 üzenetére
A feles helyre nem tudod berakni a teljes kártyát, ne is próbálkozz vele, még a végén rövidre zársz valamit...
A wwan helyen tuti nem fog menni semmi, a feles helyre pedig valószínűleg csak cache-nek való ssd-t rakhatsz, de lehet, jobban jársz, ha sshd-t veszel alapból.
Azért van annyi firmware, mert keretbe építve berakják a normál helyre.
KriMes25: ha nem aktiválódik be magától, akkor be lehet aktiválni, csak egy progi kell hozzá, ami kinyeri a kódot biosból.
A delles backup értelem szerűen nem lesz rajta, de az új rendszerről csinálhatsz backupot. -
Feenyx
aktív tag
válasz
DanielLong #40454 üzenetére
Ezt nem tudom, akkor a másik lehetőség lesz amit somasz mondott, hogy nem képes a WWAN port fogadni az msata ssd-t, mint ahogy a többi E6x30-as és E5x30-as széria.
-
somasz
Topikgazda
válasz
DanielLong #40454 üzenetére
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Próbáld, ki hogy kiveszed a HDD-t és csak az msatat hagyod bennt. Anno nekem y580-nál volt így, hogy ha bent volt a HDD az msata mellett, akkor az msatara nem tudtam telepíteni a rendszert. Ezért kivettem a HDD-t feltelepítettem a rendszert msatara, és ezután visszraktam a HDD-t és ment a rendszer tökéletesen.
-
somasz
Topikgazda
válasz
Nem hiszem, hogy bárhol bootolásra tudnád bírni az ssd-d aban a gépben. Hardverileg nem igazán különbözik szerintem a 6320-tól.
-
thomasvold
őstag
válasz
DanielLong #40384 üzenetére
Köszönöm, akkor marad az SSD csere.
Pano, neked is köszi.
-
somasz
Topikgazda
válasz
DanielLong #40355 üzenetére
Ha ismert az előző tulaj neve, címe, akkor csak át kell íratnod a saját nevedre, címedre. (Ha te vagy az előző tulaj, csak kinti címmel, akkor nyilván csak a címet változtatod meg.)
Ha minden stimmel, akkor készülj föl kb. akár 3 hónapos honosításra is!
Azt, hogy hivatalosan pontosan hányszor javítják, ha javítják egyáltalán honosítás nélkül, majd egy itteni illetékes, vagy a dell telefonos embere elmondja. Hívd fel őket!
-
soldi3r
veterán
válasz
DanielLong #40270 üzenetére
A honositasnak nezz utana.
-
Pano
addikt
válasz
DanielLong #40270 üzenetére
Minden dell-re 3 év garancia van.
Amit az általad feltüntetett első sorban látsz, az a Next Business Day garancia, tehát 3 év. Ezt az NBD garanciát általában az üzleti szériák kapják. Annyit tesz, hogy ha esetleg meghibásodik, akkor kiszáll egy szervizes a helyszínre és megpróbálja helyben javítani másnap.
A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged