- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Feenyx #42943 üzenetére
Például ez működne mindkettővel.
-
kistewe
tag
válasz
Feenyx #42022 üzenetére
Helo,
honosítás passz, szerintem elég ez a felbontás, betekintési szög relatív , én mindig szemből nézem
egy éve szervizlaptop és eddig bírta a strapát, I7 tuti melegebb lesz mint az enyém ez I5, ebben van dedikált vidikari de csak cadcamnél kell, minden másra ott az integrált, akksi 1 év után üzenget de még most is birja kb 2 órát , nekem céges gép és nem bántam meg a választást, bár ez sem könnyű darab.
A HDD és a RAM lényegtelen ezeket a legkönnyebb cserélni, sokkal inkább hogy van -e benne dedikált vga, vill bill ( 10k) , sim kártya kiépítés és modem ( nekem melohoz muszáj) , ujjlenyomat olvasó ...ja és ezen nincs NUM bill....uff stewe
-
soldi3r
veterán
válasz
Feenyx #42027 üzenetére
Akkor esetleg panel tipus alapjan lehet hagyatkozni masok velemenyere,,,
(#42033) ginola, Van egy samsung 470-em, meg ez E6400-ba vettem, mindkettot talan 4 eve. Most 99%-os allapotban van. Az ara pedig nem hiszem, hogy sokkal tobb, mint ha memoriat, vagy processzort bovitenel.
-
Avicularia
veterán
válasz
Feenyx #42031 üzenetére
Most megnéztem konkrétan és nem értem. A mostani gépem egy latitude 6230 eredetileg angliából van és ezt honosítottam. Mikor megcsinálták, és megkaptam az ezt igazoló mailt akkor megnéztem és tudom hogy Svédországot írt ki a dell oldalán a garanciánál. De most ha beírom a serialt akkor United Kingdom-ot ír. Nem tudom mi történt, talán egy bennfentes fórumtárs több infót tud adni, mert ez engem is érdekel.
Bár emlékszem volt olyan, hogy dell adatbázis hiba volt és minden gépre Afganisztánt írt a garanciaoldal. -
Avicularia
veterán
-
szabonagyur
félisten
válasz
Feenyx #39294 üzenetére
A töltőre nekem múltkor a szervizben a srác azt mondta a Dell 3 évet ad, mivel amikor pakolta össze a töltőt kérdezte össze hajtogassa vagy nem, én mondtam neki ne nagyon nem akarom, hogy megtörjön és mondta erre, hogy ha baja lesz 3 éven belül kicserélik. ez fura volt nekem is, akksit tudtam én is, hogy csak 1 év.
-
somasz
addikt
válasz
Feenyx #39138 üzenetére
kérdés, hogy még nincs, vagy nem is lesz?
nem tudtam, hogy problémás.
várj meg egy biztos választ!5530-hoz pedig azt tudom mondani, hogy nézz meg egy használtat élőben, csekkold le a hűtését, megfelel-e. Kétlem, hogy nagy baj lenne vele, ha egyáltalán van. Minden driver, minden frissítés, és bios update után le kell annak halkulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest