- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Újabb gondom akad a Dell G15 5587 laptopommal
Jelenleg a HDMI port viselkedik furán, egy HP monitor van rákötve és ha nincs rajta aktív tartalom (videó, játék, stb), akkor folyton ki- és bekapcsolgat a monitor. Csináltam egy videót a jelenségről: [link] Itt a videón most csak egy statikus böngésző ablak van rajta és csinálja a hibát.
Ma rákötöttem a monitorra a céges laptopom, most már két órája, hogy használom és ennél nem jön elő ez a hiba, emiatt a saját Dell gépemre gyanakszom, hogy valami nem az igazi. Van ilyesmivel tapasztalat? -
Régi gép? Ugyan már. Bőven akad hozzá alkatrész, de szinte kizártnak tartom, hogy javítható lenne, ezeket a gyártó "egyben" cseréli.
Mindenképp javaslom egy márkaszerviz vagy specializálódott szerviz felkeresését és árajánlat kérését billentyűzet cserére (és előtte egy esetleges bevizsgálásra, hogy tuti ez-e a baja). -
törölt tag
Nektek bevált ez a program? Én beállítottam hogy kímélje az aksit, de azért csak felrántotta 100%-ra
Hálózati áramforrás elsődleges használatára állítottam amúgy. De meg lehet adni hogy bizonyos szintnél ne töltse feljebb az aksit az Egyéni fül alatt. Érdemes vajon egy 70-80%-os maximum értéket megadni? Jobban bírná így vajon az aksi 3-4 év múlva?
-
cyberkind
félisten
A sok review és videóból pont azt láttam és olvastam, hogy pont az i7-es baromira melegszik, lehet, hogy te pont olyat fogtál ki, de az eddigi túrásom alapján nem ez a jellemző. Meg hát az i5-nek nagyobb a boost-ja amit tartani is tud minden magra/szálra, ez is fontos nekem.
-
[P]laci
senior tag
-
szabonagyur
félisten
Sok gép esetében csak gyorsítésra lehet használni, boot-ra nem. Majd ezen pontosítanak azok akik ismerik tökéletesen.
@(#42506)
laci: szerintem nincs SSHD mivel csak egy meghajtó látszik a lemezkezelő alól, ami 120GB szóval az az SSD. SSHD esetében lenne itt a HDD részéről is infó.
-
somasz
addikt
Ha nem itthon vetted és nem ide szól a garija, akkor előbb honosítani kell ahhoz, hogy bővítsd a garit. Ehhez kellenek az előző tulaj adatai. Ez után már csak hónapok kérdése...
ejg: pl. Usb3-ra kötött ssdvel
Valszeg ilyen profi cuccal nem egy filléres átalakítóval kéne baszakodni, lehet, hogy kénytelen leszel gépet cserélni -
ldave
félisten
Kicsit olvasgattam és egy ubuntu-val kapcsolatos fórumbejegyzésben írt valaki linux alatt 2-3 órás üzemidőt, és ott az volt a gond, hogy a gépben lévő 630M GPU folyton ment, kellett valami program, ami azt kezeli. Windows alá is kellene valami telepíteni, ami vezérli a GPU váltást? Nvidia driver fent van, a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest