- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Újabb gondom akad a Dell G15 5587 laptopommal
Jelenleg a HDMI port viselkedik furán, egy HP monitor van rákötve és ha nincs rajta aktív tartalom (videó, játék, stb), akkor folyton ki- és bekapcsolgat a monitor. Csináltam egy videót a jelenségről: [link] Itt a videón most csak egy statikus böngésző ablak van rajta és csinálja a hibát.
Ma rákötöttem a monitorra a céges laptopom, most már két órája, hogy használom és ennél nem jön elő ez a hiba, emiatt a saját Dell gépemre gyanakszom, hogy valami nem az igazi. Van ilyesmivel tapasztalat? -
Régi gép? Ugyan már. Bőven akad hozzá alkatrész, de szinte kizártnak tartom, hogy javítható lenne, ezeket a gyártó "egyben" cseréli.
Mindenképp javaslom egy márkaszerviz vagy specializálódott szerviz felkeresését és árajánlat kérését billentyűzet cserére (és előtte egy esetleges bevizsgálásra, hogy tuti ez-e a baja). -
törölt tag
Nektek bevált ez a program? Én beállítottam hogy kímélje az aksit, de azért csak felrántotta 100%-ra
Hálózati áramforrás elsődleges használatára állítottam amúgy. De meg lehet adni hogy bizonyos szintnél ne töltse feljebb az aksit az Egyéni fül alatt. Érdemes vajon egy 70-80%-os maximum értéket megadni? Jobban bírná így vajon az aksi 3-4 év múlva?
-
cyberkind
félisten
A sok review és videóból pont azt láttam és olvastam, hogy pont az i7-es baromira melegszik, lehet, hogy te pont olyat fogtál ki, de az eddigi túrásom alapján nem ez a jellemző. Meg hát az i5-nek nagyobb a boost-ja amit tartani is tud minden magra/szálra, ez is fontos nekem.
-
[P]laci
senior tag
-
szabonagyur
félisten
Sok gép esetében csak gyorsítésra lehet használni, boot-ra nem. Majd ezen pontosítanak azok akik ismerik tökéletesen.
@(#42506)
laci: szerintem nincs SSHD mivel csak egy meghajtó látszik a lemezkezelő alól, ami 120GB szóval az az SSD. SSHD esetében lenne itt a HDD részéről is infó.
-
somasz
Topikgazda
Ha nem itthon vetted és nem ide szól a garija, akkor előbb honosítani kell ahhoz, hogy bővítsd a garit. Ehhez kellenek az előző tulaj adatai. Ez után már csak hónapok kérdése...
ejg: pl. Usb3-ra kötött ssdvel
Valszeg ilyen profi cuccal nem egy filléres átalakítóval kéne baszakodni, lehet, hogy kénytelen leszel gépet cserélni -
ldave
félisten
Kicsit olvasgattam és egy ubuntu-val kapcsolatos fórumbejegyzésben írt valaki linux alatt 2-3 órás üzemidőt, és ott az volt a gond, hogy a gépben lévő 630M GPU folyton ment, kellett valami program, ami azt kezeli. Windows alá is kellene valami telepíteni, ami vezérli a GPU váltást? Nvidia driver fent van, a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest