- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedi08
újonc
válasz
szabonagyur #41830 üzenetére
köszi a választ!
Nem tudom igazából, hogy ez hiba-e. Élőben sosem fogtam kezemben ezt a típust, csak régebbit, szóval ezért vagyok, voltam kicsit meglőve.
Ismered, használtad ezt szériát?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabonagyur #41826 üzenetére
Igen, megkérdeztem, mondták, hogy erre nem az NBD-s jár, így nem jönnek helybe érte ha elromlik, hanem nekem kell elvinnek egy hivatalos Dell márkaszervízbe. Egy szóval nem említették (igen ez az eladó hibája) hogy csak egy meghatározott helyre mehet, de ami nagyobb baj a Dell részéről, hogy a terméken sem jelzi semmi...
A valószínűleg olcsóbb volt sem talált, drágább volt itt mint máshol, itt viszont volt raktáron, más boltokban csak hümmögtek, hogy majd talán lesz, de az sem biztos...Aztán máshol már nem is lett belőle.
Remélem most már a kommentekből nem az én figyelmetlenségem jön le, úgy gondolom a sztereotíp egységsugarú bemegy és amit meglát megvesz vásárlónál körültekintőbben jártam el.
Főképp azért, mert műszaki cikket soha nem volt szokásom hirtelen felindulásból csak úgy boltba beesve megvenni...Nektek ez a véleményetek, elfogadom, nekem meg az a véleményem, hogy a dell renoméját csorbítja ha ilyen variációknak teret enged a "forgalmazó ezt kérte én ezt adom neki" elv miatt. Ez pedig az én véleményem, kerem tiszteletben tartani.
Amúgy ha mar szürkeimport is téma: vettem egy Samsung tv-t, raadásul úgy, hogy (pont a szürkeimporttól tartva) előtte felhívtam a samut, hogy honnan tudhatom tutibiztosra,nhogy rendes magyar tv. Elmondták abból,mhogy rá van írva a dobozra a magyar forgalmazó, hologramos magyar garijegy van mellé stb stb. Megvettem. Amikor regisztráltam volna kiderült, hogy hát bizony a felsorolt jelek megléte ellenére is szürkeimportos. A samu bekérte a fotókat, és sűrűn elnézést kértek, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztak, pedig úgy cselekedtem, ahogy ők mondtak. Egyéb kártalanításra nem volt szükség, a bolt első szóra visszavette, elismerve,nhogy közékeveredett szlovákiai tv is. Aztán hogy ez merő véletlen-e.vagy véletlen szándékosság, a fene sem tudja. Ezen a történeten is érdemes elgondolkodni.
-
BBéci
legenda
válasz
szabonagyur #41804 üzenetére
Az enyémben nincs dedikált videokártya, csak Intel 4000, de amikkel próbáltam, egyik sem akadozott.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
szabonagyur #41799 üzenetére
Telefonban azt mondták nem mehet hozzájuk, mert csak parts only garanciás...
Fentebb irtam az elfüstöléséről. -
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #41794 üzenetére
Az kellemes...
Bocsánat, akkor én néztem félre, csak 7537-en nem tudom hamarabb tesztelni.
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #41792 üzenetére
Nézd meg még egyszer.
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #41787 üzenetére
8850m-mes szerencsére. Akkor feldobom ezeket.
A 14.4 RC1 jó lesz, vagy valami frissebb?
-
bajaki
őstag
válasz
szabonagyur #41785 üzenetére
És hol találok ilyet?
-
Jozsoka
csendes tag
válasz
szabonagyur #41769 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat, már meg is rendeltem az újat
-
Mate-HS
csendes tag
válasz
szabonagyur #41764 üzenetére
köszönöm szépen a választ. a sok topicba írásért pedig elnézést kérek.
-
Bjuti
csendes tag
válasz
szabonagyur #41761 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az SSD, adapter, foglalt, laptop, bay szavak összes kombinációját kipróbáltam, de nem találtam meg ezt az oldalt. Köszönöm még egyszer! -
yanna
addikt
válasz
szabonagyur #41710 üzenetére
Húúú, ezt csúnyán benéztem!
Oda akart ez menni, csak már ezek szerint aludtam. Bocs.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
szabonagyur #41705 üzenetére
igazából megkérdezésem nélkül vették a gépet egy céghez egy célszoftverhez, akkor belevágok
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
szabonagyur #41701 üzenetére
Igen az volt rajta.
Most nézem a másik emailt,mert 2 hétig semmit,most meg kettőt is küldtek.
Ezt írják: "BASIC WARRANTY-NEXT BUSINESS DAY"
1 évre 70.40 USD
2 évre 140.80 USD
Akkor gondolom ez továbbra is helyszíni gari lenne.Megérné szerintetek?Lehet eladnám a közeljövőben,ennyivel úgy sem érne többet.Vagy igen?
-
üszök
őstag
válasz
szabonagyur #41689 üzenetére
Ide is csak a te kedvedért.
A driverek nem megfelelő sorrendben történő felrakása miatt nem volt vezeték nélküli netem.
Nem tudtam,hogy a Dell ilyen kénes a sorrendre. -
üszök
őstag
válasz
szabonagyur #41689 üzenetére
Három fórumban túráztattam az embereket,és úgy néz ki,hogy a nem szakmai topikból kaptam a legkorrektebb segítséget,komplett leírással. Innen rajtad kívül más nem reagált mint láttad,a Win 7-ből kaptam jó tippet a kábel cserére,de azt fejből írták az emberek,nem kellett hozzá túráztatni magukat.
-
üszök
őstag
válasz
szabonagyur #41687 üzenetére
Ezeket raktam fel a bios kivételével.
És igazából ott is témába vág.
-
ZGO
tag
válasz
szabonagyur #41666 üzenetére
Köszönöm!
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41644 üzenetére
kár ...
xp-n ment -
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41638 üzenetére
oksa próbàlkozom
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41632 üzenetére
eszközkezelőben most ott az usb cam de sàrga felkiàltójeles és skype-on nem megy
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41632 üzenetére
nem
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41630 üzenetére
felmegy a program de nem müködik a kamera
vagy belépek a programba és azon belül kell valahol bekapcsolni ? -
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur #41626 üzenetére
köszi megpróbálom
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41599 üzenetére
holnap próba. Köszi
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41597 üzenetére
Linkelnéd nekem a biosokat, ha megkérlek? Köszi,
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41595 üzenetére
nálam A08 van ez lehet a gond?
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #41594 üzenetére
Visszaraktam az A05-öt és tökéletes, mostmár nem veszti el a Caddyt ha újraindul.
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41591 üzenetére
nálam ugyanaz a felállás mint nálad és nem megy...
thomasvold: mit változtattál?
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #41591 üzenetére
Ugyanezek vannak nekem is, nekem nem működött rendesen. Működni működött, de sokszor eldobta a caddy-ben a HDD-t.
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41586 üzenetére
Az utolsó ami elérhető Dell-éknél, de megpróbálom.köszi
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41584 üzenetére
bios látja a caddyben lévő hdd-t, akkor?
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41582 üzenetére
bootnál Dell felírat a felírat alatt a kis karika megáll, s ennyi nem ír ki semmit
-
tucsok.
senior tag
válasz
szabonagyur #41580 üzenetére
Igen, mindet töröltem, a bios uefi módban az ssd-ről akar bootolni
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #41514 üzenetére
Az egy dolog, hogy szar az antennája, de ha van jel, akkor csatlakozzon is a netre... Tehát a kártya is szar valószínűleg. A 7260-as elég hírhedt kártya.
-
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #41512 üzenetére
Tudom, olvastam, de vannak páran, akik gond nélkül használják...
Holnap asszem belepróbálok egy másik kártyát, egy dw1601-est, de azzal meg a bluetooth nem fog menni, mert a 3. kábel nincs a gépben.
-
MacEdm
tag
válasz
szabonagyur #41339 üzenetére
laptopszalon oldalán 198ezer de van vmi kedvezmény náluk és olcsóbb
-
MacEdm
tag
válasz
szabonagyur #41336 üzenetére
órákra nem vinném de ha mégis elég lenne a lenovo üzemideje is
dell 185ezer ft
lenovo 195ezer ft
szerintem azt a 10est megéri a lenovo
(olyan tesztet linkeltek a dellről, hogy 1 órás terhelés után az U-s proci órajelei 1.7re estek le ...)
[link] -
VGYke
addikt
válasz
szabonagyur #41323 üzenetére
A teszt idejére csak bekapcsoltam, leolvastam az adatokat, majd kikapcsoltam, nem használtam. A használat 1-2 perc...
-
MacEdm
tag
válasz
szabonagyur #41333 üzenetére
Elnézést kérek, még új vagyok itt
Kolesz miatt kell a laptop, amit csinálnék rajta netezés + 1-2 régebbi játékAmúgy már írtam a ,,Milyen notebookot vegyek '' topicba is ..
ott szinte mindenki h azt mondta h inspiront ne vegyek inkább lenovo-t (y510p i5)
Gondoltam itt is megkérdem -
MacEdm
tag
válasz
szabonagyur #41330 üzenetére
suli + 1-2 régebbi játékra pl. wow
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
szabonagyur #41326 üzenetére
Intel 1,73ghz (talán celeron) azt hiszem
u.i: nincs nálam a gép emlékezetből
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
szabonagyur #41322 üzenetére
Köszi a választ.
Hogy érted, hogy nem xp alol akarom telepíteni, hiszen xp van rajta
optikai meghajtó f2 boot cd-dvd meghajtó stb. CD ről akartam bootolni viszont az igaz, hogy 64 bites w7 cdm volt. akkor leszedek egy 32 bitest. megpróbálom úgy. Esetleg külső merevlemezről usb-ről is menne?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
szabonagyur #41257 üzenetére
Nekem ingyen sem kellene,mert jó gépem van(i5-8gb ram-SSD) és 2-3 perc után idegbeteg leszek,ha az asszony gépe elé ülök(véletlen),így nem is ülök.
Neki viszont otthon,gyesen a picivel nem kell kapkodnia,és mint írtam mit csinálna rajta,napi 1-2 órát szerintem jó lesz. azaz remélem. -
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
szabonagyur #41253 üzenetére
De olyan csak van mint egy Atom N2600-as?
Mert gyengébbet nem szeretnénk,de ha olyan lesz,az már jó.(amire kell,jó) -
Theory66
aktív tag
válasz
szabonagyur #41202 üzenetére
Köszi a segítséget utána nézek
-
Theory66
aktív tag
válasz
szabonagyur #41199 üzenetére
Azért mert a 13.9 WHQL/A00 driverekkel működik az alvó módból felébredés, és akadozik egy csomó játék (pl Mass Effect 1, Wolfenstein - The New Order stb. stb. régiek újak vegyesen), az újabb driverekkel meg mennek a játékok , de ha bekapcsolva felejtem az alvó módot power gombbal kell kikapcsolni a gépet, mert nem ébred fel. Nekem meg kellene hogy mindkettő működjön egyszerre
-
scales
csendes tag
válasz
szabonagyur #41154 üzenetére
Szia
Köszönöm, valóban a Vista driver kellett hozzá, amit próbáltam is korábban, de a Catalyst install manager nem tudott feltelepíteni. Most viszont kézzel frissítettem a drivert a Vista driverre és szépen működik.
Köszönöm ! -
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #41189 üzenetére
Hát ezt én már meg nem mondom, mert csak a nyavalygást kaptam. Fiatalság, bolondság. Úgy oldja meg, ahogy akarja, ha már visszarámoltam valami Linux-ot. Mindegy, én vagyok az ökör, hogy még foglalkozom ezzel vén fejjel
Most leszedtem az Ubuntu 14.04-et, legfeljebb valahogy azt visszapakolom (jobb híján).
-
premete
veterán
válasz
szabonagyur #41189 üzenetére
Bizony, ezt a kérdést nem árt a vásárlás előtt körbejárni, mert gyakran 2 TN kijelző között nagyobb a különbség, mint egy TN/IPS között.
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #41183 üzenetére
Ha más nem lesz, ezzel fogok élni. Bár mint említettem, nem takarítottam a gyári felállást sem. Csak jó lenne valahogy életre kelteni.
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #41179 üzenetére
Van egy partíció, amit békén hagytam a Win 7 telepítésekor, szinte biztos, hogy azon van az eredeti Ubuntu. Szerintem nem lehet bonyllt azt visszatenni, csak nem tudom, hogy ez melyik billentyű kombinációval indul. Mindegy, ha más nincs, megy fel egy sima mezei Ubuntu valahonnan.
-
paolinho
őstag
válasz
szabonagyur #41176 üzenetére
Ez tuti? Mert 14 napon belül vissza is kellene venniük, és nem lenne jó, ha az op. rendszer cseréje miatt kötekednének, ha esetleg élni szeretnék ezzel az opcióval.
(#41177) kiskaktusz: nagyjából Te is ugyanazt mondod, mint szabonagyur, de én óvatos lennék, és ha valahogy vissza lehetne varázsolni az eredeti op.rendszert, talán kikerülhető lenne egy kis szócsata a fentiek okán.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #41164 üzenetére
Problem solved..... hülye Dell felrakott olyan drivert is ami nem kell a 8.1 alá.. (Intel Chipset driver), ettől folyamatosan halálozott.
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur #41120 üzenetére
Nah , az nagy kár
Koleszba wifivel fogom a netet és azt kéne tovább osztani mert igen gyenge -.-"
De köszi ! -
somasz
Topikgazda
válasz
szabonagyur #41081 üzenetére
akarod mondani low voltage?
-
GrooveHero
addikt
válasz
szabonagyur #41055 üzenetére
Csak kifejeztem érzéseimet a negatív és pozitív dolgokat illetően
-
Ronam
addikt
válasz
szabonagyur #41051 üzenetére
Egyértelmű
, de azt még mindig nem tudom, hogy mi az a Dell utility-t, de törlöm azt is...
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #41048 üzenetére
-
válasz
szabonagyur #40965 üzenetére
D410-el használtam win8.1-et, felmegy rá igaz 2gb rammal SDD-vel és gyorsabb is mint a win7-el. Viszont az őskövület i915-ös videó vezérlőre nincs rendes driver, Xp-set rá lehet erőltetni de youtube is akad néha rajta 480p-nél. Aksiidő miatt nem jó mert procit terheli driver nélkül. Penitum m-et fel lehet fogni ős core2-nek, azokon meg nagyrészt megy a 8.1. Ram kell neki, azaz inkább a programoknak, takarékoskodni lehet nagyon régi firefoxal vírusírtó nélkül de nagy kockázattal.
Meg lehet hekkelni úgy a telepítőt hogy nem támogatott procira is felmenjen, de nem lesz stabil. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40967 üzenetére
Thinkpad forumon olvastam mar T42-re 8 telepitesrol. Ha jol szamolom az 1 evvel regebbi kiadas. Technikai okok miatt, most nem tudok linket guglizni.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40965 üzenetére
Az szerintem nem lehetetlen, csak kihivas.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40963 üzenetére
A D410 nem Dothan procis?
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40961 üzenetére
512MB-tal fel lehet tenni. Ettol fuggetlenul nalam a Puppy lenne a befuto.
-
Black Phone
senior tag
válasz
szabonagyur #40933 üzenetére
sajnos az utóbbi az igaz :-(
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
szabonagyur #40702 üzenetére
olvasgattam itt a hozzászólásokban hogy elég sokan honosíttattak, akkor nem lehet nagy kunszt (ha jol olvastam ingyenes). viszont az nekem nem jött le hogy tudni kell az előző tulaj adatait?
-
válasz
szabonagyur #40648 üzenetére
Ok, köszönöm!
Üdv!
-
válasz
szabonagyur #40646 üzenetére
Hali!
Igen, arra gondoltam, hogy mielőtt belerakják az ssd-t, azelőtt kell az ahci drivert felrakni, vagy elég utána?
Üdv!
-
ubid
senior tag
válasz
szabonagyur #40635 üzenetére
köszi.
Akkor a 32 bites winre fel se megy egy driver sem ?
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40582 üzenetére
elnézést de nem láttam, h írtál
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40569 üzenetére
Inspiron 15R 5537
Service Tag: CTLQQZ1 bocsi, ez van nekem. -
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40564 üzenetére
Bár nekem fura, hogy a gyári driverrel sem alszik a gép, amikor azzal kellene
De melyik driver a felelős ezért??? Video?
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40550 üzenetére
Már újraraktam minden driver sztem. Nem tudod melyik driver lehet felelős ezért? :S
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #40559 üzenetére
Köszi!
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40556 üzenetére
Semmi baj. Koszonom. Megprobalok utanaolvasni, de ha valaki tudja szivesen varom.
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40554 üzenetére
Va va vaaarj de hat itt a win 8 merevlemezen van hisz igy vettem... H rakjam at pendrivre
vagy h tudok bootolni ugy h a win telep. patriciorol induljon? Mar biztos csinaltatok nem en vagyok az elso.
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40550 üzenetére
Koszo. Igen de a win 8 nekem nem volt tul baratsagos
meg tudnatok irni meg a win ujratelepiteset? Meg igy sosem csinaltam csak cd dvd rol vagy pendriverol.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40537 üzenetére
Ez igy ebben a formaban user error...
-
Rjanó
csendes tag
válasz
szabonagyur #40532 üzenetére
A telepítő addig jut el,hogy lát 4 különböző méretú ismeretlen formájú patríciót,de ezekre nem tud
települni. Felkínálja a törlési lehetőséget is,de attól félek ha,le is törlöm ezeket akkor sem fogja
a win felismerni. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40534 üzenetére
Nem feltetlen, en is futottam mar bele hasonloba. Az okat nem kerestem, nem erdekelt, egy format megoldotta.
-
tibyke
tag
válasz
szabonagyur #40532 üzenetére
szerintem egyszeruen nem latja meg a win7 telepito a diszket, amig "idegen" particio/mbr van rajta.
t
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #40508 üzenetére
Remélem nem valami refurbished terméket kaptam, bár ahogy kinyitottam, azért érezni lehetett rajta a vadonatúj illatot és sehol egy ujjlenyomat, meg a kijelzőn még egy porszem sem és a gombok közötti fényes fekete rész is pormentes volt, szóval lehet akkor hozták az országba vagy nem tudom. Mindegy,nem agyalok ezen ,mert mániám az, hogy ha veszek valamit, ami több százezer ft, azt ne más nyissa már ki, hanem zárják le a gyárban és én bontsam fel.
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #40505 üzenetére
Szia, a laptopot 3 napja vettem át, érvényes 3 év garancia van rá, vadonat új, én vágtam át a záró fóliát. Ezért nem értem azt a 2013-mas dátumot.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
szabonagyur #40478 üzenetére
köszi!
-
Satriani1234
újonc
válasz
szabonagyur #40434 üzenetére
A wifivel semmi baj nincs...usb stick és a másik két laptop is frankón működik vele
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40426 üzenetére
na mindegy beszerzek egy pendrive-ot és megpróbálom azzal
de köszönöm a segítséget -
DanielLong
senior tag
válasz
szabonagyur #40406 üzenetére
Telepítettem már USB3-ról wint, de semmi előnye az USB2-vel szemben, ugyanis a Windows 7-ben nincs alapértelmezett USB3 driver tudomásom szerint, így csak USB2-ként fogja kezelni.
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40424 üzenetére
most sajnos nincs nálam másik de minden mást tudok a pendrive-al csinálmi (fájl másolás)
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40417 üzenetére
ha bedugom es F2 vagy F10 nyomok akkor olyan mint ha meghagyna a bios???a Dell felirat alatt nem fut tovább a kék mező és nem reagáll semmire a gép csak leállítani tudom ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40413 üzenetére
https://www.dropbox.com/s/c96xd700ppdf41z/20140708_195137.jpg
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40413 üzenetére
"Jobb gepeken" van lehetoseg olyanra, hogy Enable USB in BIOS, vagy valami hasonlo.
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40411 üzenetére
azt tudom már raktam gépet újra usb portról de nekem nem jön be az a lehetőség ezért szeretném tudni hogy van e valami beállítási lehetőség a bios-ban ahol ki-be lehet kapcsolni?
-
Almirobi
csendes tag
válasz
szabonagyur #40408 üzenetére
addig eljutottam csak ott nem jelemik meg usb lehetőség
-
akaido
addikt
válasz
szabonagyur #40392 üzenetére
Üdv! Köcce a segítő szándékot!
Ez a sokszázadik PC telepítésem,
azaz a "CsipesFerivel" kezdek.
Az azonban érdekes, hogy NVIDIA VGA driver DDU uninstall után is csak az alábbi tapasztalható. Ezért bátorkodtam gyanakodni a prociba épített Intel VGA hibára, hiszen nem azt kellene alapból felismernie?
-
dan390
aktív tag
válasz
szabonagyur #40372 üzenetére
köszönöm mégegyszer a segítséget
talán még ma DELL tulaj leszek -
dan390
aktív tag
válasz
szabonagyur #40367 üzenetére
Valóban
köszönöm a gyors válaszokat
tehát akkor ezt a 3 év garanciát tudom használni mindenféle papír nélkül, és mindenféle probléma nélkül, m;egha nem is tudni honnan származik -
dan390
aktív tag
válasz
szabonagyur #40365 üzenetére
Küldött róla printscreent-t, és ott 14.8.2013 - 14.8.2017 van, s van még két dátum: 14.8.2013 - 14.8.2014, 14.8.2013 - 14.8.2014
Ezek szerint 3,5 év lenne?
-
dan390
aktív tag
válasz
szabonagyur #40363 üzenetére
Köszönöm a választ.
S ott, hogy, ö azt allítsa, hogy nem kell semmi más csak a szériaszám a garanciához. -
benike123
tag
válasz
szabonagyur #40350 üzenetére
írtam h nincs hozzá semmi, csak service tag ami alapján garis
-
spyduck
nagyúr
válasz
szabonagyur #40333 üzenetére
Ezzel én is szívtam, de nem Inspiron-al, hanem Latitude-al. A megoldás az, h Legacy-ban kell felrakni a Win8.1-et és úgy kell telepíteni az SSD-re a rendszert, h közben kiszeded a HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest