- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Jó szakember, megmondja, érdemes-e javítani, tartós-e a javítás, stb. Küldtem már fel hozzá pár laptopot, amit megmentett. Azt is megmondta, hogy megéri-e javítani, vagy hogy tartós-e a javítás. Majd júniusban megyek fel hozzá egy Dell Precision M4800-assal, aminek a LID szenzora a szar (fedél lecsukás érzékelő, random kikapcsolja néha a kijelzőt), az M6800-asomat pedig folyékony fém pasztával megkeni majd, hogy tudjon pörögni az i7-4930MX Extreme procim
-
Francia91
veterán
Ahogy az előttem szóló írja, valószínűleg GPU hiba. Nem biztos, de annak a legnagyobb az esélye ilyen hibánál. Ahogy nézem, alaplapra forrasztott a GPU-d, nem MXM foglalatos, kár érte
KillHates-t keresd fel ez ügyben, tud neked biztosat mondani, talán meg is tudja javítani -
blueye
veterán
Koszonom. Ilyet tudnal ajanlani?
Igazan nem kineztem hanem a BestBuy topikban lattam -
ZGO
tag
Sziasztok
Saját problémámra lett megoldás (beépített webkamera nem működött egyáltalán), mégpedig:
Mivel garanciális, ezért a legközelebbi szervízpontba elvittem, és szó nélkül elvették egy hétreMivel érintőképernyős kivitel, hát cserélték az egész kijelzőt
A lényeg, hogy most tökéletesen működik.Karcmentes javítás!
Köszi DELL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged