- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
neil_mullen #73547 üzenetére
Dell gyári oldala szerint volt 4 magos i7 opció ebből a gépből. Bár nemtudom, hogy a hűtés/hűtőborda eltért-e a 2 magos és a 4 magos közt
Notebookcheck-en is egy 4800MQ-s verzió van tesztelve, ahogy elnézem a hűtést, 1 hőcső megy a procihoz, így gondolom egyazon hűtés lehet hozzájuk -
válasz
neil_mullen #73031 üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni
-
válasz
neil_mullen #73029 üzenetére
Tehát a DC-in kábel mozog vagy az adapter csatlakozó csúszik ki a DC-in aljzatból? Előbbire van megoldás (ha a csavar lazult ki vagy pedig ragasztással), utóbbi csak DC-in kábel cserével orvosolható. Egyik sem egy nagy tétel.
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72954 üzenetére
hát próbálj rá, maximum visszaküldöd
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72951 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72949 üzenetére
igen, az lenne az
már a xx70-es Latitude-ök jönnek a sorban, amikhez nem lehet akkut venni majd, ez pedig a 20-asokhoz való még... szóval rohadtul régi
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72947 üzenetére
hát elég régi akku ez, újakban nem is láttam tőlük mostanság cellát, szóval idejét múlt egy kérdés, hogy jó-e
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72945 üzenetére
hááát nem tudom, hogy valaki kimásolta-e valaha ezeket az infókat, de ez a DELL szervizes oldalán van csak feltüntetve, mint másodlagos információ
de ha ilyen van, dobd be ide, aztán meglessük
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72942 üzenetére
ezt mondja a DELL: BTRY,PRI,60WHR,6C,SDI
szóval az SDI gyártja ehhez az 5CGM4 cikkszámhoz a cellákat -
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72940 üzenetére
az kell nekem, ami a P/N sor alatt van, és 0-val kezdődik, 6 karakter
-
pohár
félisten
válasz
neil_mullen #72934 üzenetére
ha a Type helyett a QR kód melletti kódod leírod, abból megmondható
-
válasz
neil_mullen #72738 üzenetére
A dell support oldalon a serial beírására jó esetben megmondja, hogy mivel lett szerelve a készülék!
-
BBéci
legenda
válasz
neil_mullen #40744 üzenetére
Köszi!
Sajnos az eredeti tulaj kilétét lehetetlen kideríteni, mert egy olyan emberkétől származik a gép, aki valahonnan beszerezte és haszonnal túladott rajta. -
somasz
Topikgazda
válasz
neil_mullen #40746 üzenetére
Ez az egyetlen bajom velük, hogy csesznek rá az egész honosítás mizériára, bezzeg amikor javítani kéne a világgaris gépet, akkor meg húzzák a szájukat.
Eredeti tulaj adatai nélkül nem fogod tudni honosítani, ezen nincs mit szépíteni! Egy telefont azért megérhet, talán, ha, tán, mégis.
-
somasz
Topikgazda
válasz
neil_mullen #40744 üzenetére
a "no information" nem működik, 4 hónap után kaptam róla értesítést...
régebben lehet, hogy volt kiskapu!
-
BBéci
legenda
válasz
neil_mullen #40712 üzenetére
Majd oszd meg itt, hogy mit válaszoltak, mert engem is érdekel!
-
brickm
őstag
válasz
neil_mullen #40703 üzenetére
Szia. Tőlem nem kérdeztek semmit az előző tulajról, sem hogy hogyan került hozzám, viszont nekem szállító levelem, meg számlám volt róla.
-
szabonagyur
félisten
válasz
neil_mullen #40703 üzenetére
Ezt sajna nem tudom, hogy megy vagy milyen adat kell. Majd valaki biztos tud segíteni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
neil_mullen #40701 üzenetére
Hello
Itthon csak akkor ha honosítod a garit, és csak addig lehet majd ameddig a ST írja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest