- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
somasz #53442 üzenetére
Biztos úgy van, de ha se service tag alapján nem találom, se szövegesen, ertsd "Broadcom USH", akkor nálam megáll a tudomány.
A Dell Command Update nem találta meg sajnos.
Szerencsére volt, aki jobban ért nálam hozzá. (Meg az is, hogy nem kell installálgatni a gépet havonta.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
somasz #53401 üzenetére
Ugyan erre gondoltam
Nem mai csirke, egy ssd biztos, hogy többet dob rajta, mint egy picit gyorsabb proci. Csak reménykedtem, hogy hátha újabb generációs, valamiben jobb procit is fogad.
4 GB memória van benne, azt se érdemes bővíteni egyelőre. Max ha találok másik ugyan ilyen 4 GB-os modult.
-
embe
nagyúr
válasz
somasz #53335 üzenetére
Mint írtam korábban:
"A problémám, hogy a support oldalról a service tag alapján op. rendszer helyesen letöltött driverek, illetve bios fájl elindításnál ezt az üzenetet kapom:
"Ez az alkalmazás nem fút az Ön gépén,
A számítógépéhez való verzióról érdeklődjön a szoftver gyártójától""Most olyan drivert sikerült, mert hagyott , telepíteni, ami az os választásnál a 10-est jelölve tudtam letölteni. Mondom ezt úgy, hogy 8.1 van rajta.
Sok gépet telepítettem, nem ez az első. Azért is próbálok ki más "alternatív" megoldást.Nem indul el az Intel driver update progija. Pontosabban a vga drivert leszedte, telepítette. De az wifi drivert nem. Az Intel support oldalán sem tudom a 8.1-hez a drivert leszedni, nem indul el a letöltés. A W10-é viszont igen.
Úgy látszik a 32-es 8.1-et dobta a DELL. De akkor miért ajánlja fel os választásnál a support oldalán? Rohadjon meg! -
soldi3r
veterán
válasz
somasz #53320 üzenetére
En is legalabb egy E6530-at vagy M4600-at mondanek. Alkatresz szinten jo, aprobb osszeallitasokat is boven elbir.
Ha nem feltetlen ragaszkodsz a markahoz, vannak egyeb, jo alternativak, Lenovo T520.
HP 8560p, illetve ott vannak meg a ProBookok, azokat nem ismerem, de talan olcsobbak.
Igen, az M4600-at en mar belepo szintnek tartom. Az en 8570w-m sem egy eromu manapsag, ez valtotta az M4600-at. -
BoC1ka
senior tag
válasz
somasz #53295 üzenetére
Á Elnézést. Mini Hdmi to Hdmi átalakítóval van használva valóban.
Anyu laptopja csak benéztem.
Nos, legújabb infók alapján megy. Remélem nem fog többet előjönni, kétlem hogy a csati illesztése legyen a probléma. (W10 a rendszer)
(#53296) Saint_
Jó ötlet, hétvégén újragyalulom
-
volvoguy
addikt
válasz
somasz #53184 üzenetére
Igen, Aida! Úgy érted, valami pörgeti a procit, ezért az "üresjárati" 58-60fok, amikor csak az asztal van megnyitva, és nem a hőelvezetéssel van a gond?
Egyébként a terheléses teszt alatt az orrom közelebbdugva, egyáltalán nem éreztem égett szagot. A venti ugyan melegete fújt ki, kissé talán műanyag jellegű, de sokkal, sokkal kevésbé volt az, mint amit (ahogy írod) üresjáratnak véltem...
-
SLD
tag
válasz
somasz #53138 üzenetére
Közeleg a garancia lejárta, így gondoltam az erősen kotyogós zsanérokat kicseréltetem, valamint a DVD-író is meghalt, bár ez kevésbé zavar, mert már legalább egy éve nem kellett DVD-t írnom vagy olvasnom.
Előkészítettem mindent egy egy hetes kiesésre, de ennyire (no meg ami még jön), nem számítottam.
-
Kashim
őstag
válasz
somasz #53003 üzenetére
Nem volt fent, kösz a tippet. Felraktam, de ebben sincs opció a billentyűzet világításra sajna. A mobilközpontban sem jelent meg plusz opció. :/
Update:
Őőő... most így figyelve egy darabig a power manager felrakása után, most már egyáltalán nem kapcsol ki magától a világítás.
Mondjuk így igazából nem is zavar, elég hosszú üzemidőt ír ki ezzel is szóval nekem ok. Nappali fényben Fn kombóval ki tudom úgyis kapcsolni. -
4264adam
veterán
válasz
somasz #52819 üzenetére
Köszönöm, sajnos ennél többet nem tud rá áldozni. A kijelző gyenge alatt mit értünk?
Csak filmezésre keres gépet, hogy ne akadozzon a kép a "filmezz.eu" és ne akarjon fel szállni a hűtő hangjával.
Ettől az eladótól vettem a mostani Dell gépemet, és egy T400-at. Kitűnő mindegyik.
-
Buszos
aktív tag
-
Vartanus
őstag
válasz
somasz #52669 üzenetére
Akkor van értelme, ennek örülök
Tudtok valami jó programot (esetleg valami Dell felügyeleti app) amivel elvesztés/lopás után esetleg megkereshető a gép?
Tudom soha ne hagyjam magára a gépet és mindig 1000x nézzem meg nem marad ott valaholDe mivel tényleg nagyon jó kis gép nagyon tetszik kívül belül mindenhogy jobban aludnék ha lenne valami vész szoftver
Ha kiveszem az akksit akkor hátul van egy kártyahely. Jól gondolom, hogy az a WWAN-hoz szükséges mobilnet SIM kártyájának a helye? Gyárilag benne van a WWAN egyébként a 6430-asokban? Ha jól rémlik a 6420-asban nincs.
-
-
-
HIJ
őstag
válasz
somasz #52567 üzenetére
Igen arra gondoltam csak lemaradt egy A (DDPA). Tehát fent van, de az ujjlenyomat felismerésénél azt mondja nincs kompatibilis eszköz. Mondjuk a W7 -es driver van fent az olvasónak, de simán fel ment...
Ha jól láttam, akkor ugyan az az olvasó van benne mint pl a 6520 -ban. Abban valahogy sikerült életre bírni, de elég macerás volt. Ezen viszont nem jön össze... -
válasz
somasz #52452 üzenetére
Tovább olvasgattam, de úgy tűnik mindig van valami gebasz a váltható grafikus rendszerekkel: vagy a noti nem támogatja, vagy a VGA, vagy szoftveres/meghajtó/BIOS probléma merül fel.
Úgy tűnik, workstation-ök esetében azzal mindenképpen számolnom kell, hogy 2 óránál nem képesek több akkus üzemidőre...
-
válasz
somasz #52452 üzenetére
Köszi! Igen, közben felleltem ezt a topikot + ezt a thread-et, és az általad említett Firepro-k tűnnek a legjobb megoldásnak. Mind az M4000, mind az M5100 teljesen jó lenne a későbbiekben.
Akkor először csak egy normális állapotú, M5950-es Precision M4600-at kellene fellelnem aprón.
Türelem tornaterem... -
adika4444
addikt
válasz
somasz #52263 üzenetére
Szia!
Köszi hogy próbálsz segíteni!
A devmgmt-ben azt látom, hogy
Dell Wireless 1540 802.11a/g/n (2.4GHz/5GHz)
és
Ez az eszköz megfelelően működik.
A kapcsoló mindkét állapotában ezt írja a vezérlőprogram:
Kapcsolat állapota: A rádió letiltva
szal itt tényleg vmi hiba bújkál
Ma visszaviszem, és ott helyben kipróbálom majd.
Dühít am nagyon, mert ezeket az idegesítő dolgokat leszámítva nagyon király kis noti...
ebbe a gépbe belemegy a 6330 billentyűzete? Mert ha azon van menü gomb akkor belerakatok egy olyat. -
adika4444
addikt
válasz
somasz #52261 üzenetére
Szia!
Dell féle van, ami a service tag alapján volt a Dell oldalán. Újra is pakoltam... igazándiból amikor hazaértem a lapossal és benyomtam, akkor már nem látta a wi-fi-nket, de úgy voltam vele hogy annyi baj legyen, rádobom kábelen biztos router rosszalkodik. Utána kapcsoltam, hogy talán ha a belváros közepén a máskor 40 wi-fi-s környezetben csak 2-3 látszódik akkor talán hibagyanús...
A retesz jó, veszi az átkapcsolást a gép ezt leteszteltem... -
adika4444
addikt
válasz
somasz #52229 üzenetére
Hali!
Igen, vissza fogom vinni. Nincs matrica, de nem babrálok bele, annyira nem értek hozzá... Egyenlőre a HDD/SSD operációnál többet nem nagyon merek csinálni...
A BIOS update-t meg lehet hogy ott megcsináltatom, leglaább is ameddig bemegyek addig már tuti nem lesz időm ezzel foglalkozni. -
MurdR
veterán
válasz
somasz #52141 üzenetére
Az kókányolás nem probléma, Kókánykapitány majd a segítségemre lesz, az Alienwaremnek is Ő igazította meg a hűtését
máris nézem a diagot.
-
Brandynew
őstag
válasz
somasz #52110 üzenetére
1-2 évig bírja, de ha közelről megnézi az ember, akkor a fólia szélénél kicsit koszolódik. A karcolásokra meg nagyon érzékeny és el tudja rondítani. Vegyél több fóliát, aztán cseréled. Nekem személy szerint herótom van, amikor valaki a szép fekete laptopot elcsúfítja ilyen fóliával, gagyi hatást kelt
Nem tudom mi ez a bordó mánia a nőknél, minden nő bordót akar.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
somasz #52106 üzenetére
kb 180 pénzért árulja. 240újonan, számlával, 3 év gaival, nyilván nem lenne deal akkor sem, ha akarnék venni, de most még élvezem a 6230at és egy darabig fogom is, csak érdekelt, hogy mi lehet ezzel (amúgy nekem tetszik az 5250, de ugye a keretem is addig terjedt, amibe a 6230 került)
de gyárilag nem 3év garit adnak rá amúgy? lehet 1 évvel is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest