- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigyorka
aktív tag
Nekem 3593-n Bluetooth hiba a megoldása ez:
A gépet kikapcsolni és áramtalanítani a töltőt is kihúzni. (kb. 30 másodpercig..)
Hálózat bedug, a gép bekapcsolása - eszközkezelőben a nem azonosított eszköz törlése (USB-s) és utána hardver változások keresése. (...Win-fos hiba)
Egy próbát megér... -
törölt tag
A technikusokon nem műlik, múltkor nem ismerte fel a simet random a gép, küldtek hozzá alaplapot, betette rendben a szerelő, csak amikor töltőre tettem, akkor derült ki, hogy nem tölt; kértem egy második alaplapot, azzal ment már a töltés és a wwan sim is. Szóval egy idő után küld a Dell valami nem kukázott alaplapot is.
-
törölt tag
Nekem pár napja töltött le valami ~500 MB-os audio frissítést a Dell Command update, 7390 2in1-re, gondolom ezek a legfrissebbek fenn vannak ezek? Mondjuk nálam csak a "nagyméretű külső hangszóró" hangja volt rossz,a belső hangszóró nem, de ki tudja, én már a windows frissítésektől is ódzkodok, és azt mondta a Dell Prosupport, hogy legbiztosabb, ha a Dell OEM windows 10 pro-t teszem fel, a gyári MS w10-zel lehetnek hibák. Persze az alaplap hiba, illetve a cserélt hangszóró is lehetett hibás, már történt ilyen a refurbished összetevőkkel.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egy 9.5mm magas WD Black-el sajnos már feszíti a hátlapot a gépen, egy felhasználói tapasztalat szerint és ahogy cyberkind is említette maximum 7mm-es magasságban fogad a 2.5" HDD-bay tartalmakat, tehát vagy SSD vagy szigorúan 7mm magas HDD, a Hitachi itt sajnos kiesik, szintén 9.5mm-es méretével.
Ezen a ponton, a HDD topik mestereit ajánlom, ők biztos tudnak megfelelő modellt ajánlani ebben a méretben is.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ha kisebb tempó, de nagyobb kapacitás kell a linkelt Seagate vállalható darab, ha gyorsabb tempó (pl. játék miatt), akkor HGST Travelstar 7K1000, megbízható, 7200rpm ellenére csendes és költséghatékonyan suhan.
Szerk.: A Hitachi 9.5mm magas
Ha esetleg kicsit jobban felvet a pénz akkor én is SSD-t javasolnék.
-
cyberkind
félisten
Heló!
Én most vettem pontosan ezt és ilyen méretben szintén 7577-be, 5 év gyári gari van rá, úgyhogy szerintem jó lesz, de én csak a héten tudom tesztelni. Ha ez nem tetszik, annyira figyelj, hogy ebbe a laposba csak 7mm-es 2.5"-os HDD megy, már a 9mm-es is feszíti a hátlapot.
-
soldi3r
veterán
En nem nagyon vagyok az update hive. Inkabb friss, tiszta MSDN-es rendszert neki.
Osszes driver fel, chipsetet telepitem, a tobbit altalaban betallozom eszkozkezelobol a .cab filebol, utana meg mehet a win update, (ha epp mukodik). Ha nem, akkor WSUS. Aztan en a hibernaciot is kikapcsolom, meg meg 1-2 dolgot, de azokat mar nem mindenkinel. -
somasz
addikt
Én ránéznék a driverekre először. Command Update-tel szedd le a driverpakkot, aztán magától telepíti őket. Engedd rá még egy kör update-re.
Ha ezek után nem javul, akkor próbáld meg egyik ram modullal, majd a másikkal.
Meg nézz rá hdsentinellel a vinyóra, hátha annak van valami baja.Ha nem friss rendszer van rajta, akkor húzd újra!
FPR-hez Dell Data Protection Access progi kell elvileg.
-
MurdR
veterán
Na megvan, mit nem szeret a gép: ha alvásból felébresztem, bejelentkezik, és pár másodperc múlva megfagy az egész, ctrlaltdel-re sem reagál.
Szerk.:
Hibernálásból és alvásból is ha visszahozom a gépet, akkor pár másodercre rá megfagy. Nem értem. Diag rendben, és csak ennél a kettőnél tapasztaltam hibát, BIOS update is rendben befejeződött.
Lehet hogy a rendszer sz.r ami rajta van?
Frissítem Win10-re, úgyis ki akartam próbálni.. -
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,igen inkább lógjon ki csak azért ne 2 órát bírjon mit a mostani.Van egy HP2530p notim az is nagyobb aksival elmegy 7-8 órát is ez meg ha 2 megy már akkor nagy szám.Én is látam 15000Ft de azért egy kicsit sokallok érte ennyit kiadni.Ezért gondolom,hogy vannak notebook bontók ahol olcsóbban is meglehet venni jó állapotú akkumulátort. -
-
mghltm
addikt
tudomasom szerint az e4300-asokat nem szereltek ilyen wifi-vel, valamilyen ujabb modellbol kerulhetett be a gepedbe:
-
mghltm
addikt
leveszed a sarokban levo burkolatot es megnezed a kisebb kartya markajat/tipusat ( nekem pld intel 5100 van benne )
-
FRENK1988
veterán
win7-nél már illik a min 64giga. De ott tényleg csak OS meg + pár nélkülözhetetlen program ajánlott, a többit ugyanugy illik meghagyni tartaléknak
ui: mostmár inkább ár/érték arányban a 128gb-s verziók érik meg, De a Milyen SSD-t vegyek topikban elnavigálnak e kérdésedben -
kiskaktusz
addikt
4gb ram elég egy átlag felhasználáshoz
ssd-hez kell keret (hdd/ssd caddy néven megtalálod, de Chaser is árul[t régebben] a hardveraprón)
ha sok telepített szarságod van, akkor sok idő, mire feláll a rendszer, esetleg futtasd az msconfig parancsot és a startupon állítgasd a szoftvereid, azzal gyorsíthatsz kicsit.
-
Chaser
legenda
1. Lehet nincs benne BT, más üzleti gépeknél is előfordul.
2. Az nyilván a 3G-hez van. szétkapod a gépet látod van a wlan körül egy 2. mpcie slot 2 v 3 üresen álló antennával, ha van mehet bele 3G modem. Ha emlékeim nem csalnak, a gép alján szervizablakon keresztül lehet hozzájuk eljutni, lehet nem egy fedél alatt vannak.
3. Bármilyen expresscard cuccot, pl usb3, esata
4. SmartCard, azzal nem igazán kell foglalkozni, egy biztonsági dolog, cégeknél van inkább jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest