- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
válasz
McLaca #16655 üzenetére
Láttam hogy 9 cellás az aksi, igy meg is emeli a gépet,szerintem job is a hűtés, mert nagyobb rétegböl tudja szedni mint a sima 6 cellás aksival, Én is azért nem nézem a vidkarit, mert már nem játszom, programozásra, honlap tervezésre, tanulásra, s késöbbi munkára tökéletes egy diszkrét vga. Az integrált intel témát én hanyagolom, mert melette csak az akkumlátor idő szól. Szerintem neki nem olyan hangcucc benne, ismerősömnek a uj studio 17 jében pl jbl hangvan, ebben nemtudom pontosan,hogy SRS vagy JBL. De szerintem nem lehet panasz rá.Bár lehet JBL csak 17" ban van. A inspiron N5010 SRS rendszere is bőven elegnedő,s ha beálitod akkor utánna már nagyon szépen tisztán szól. S ezt csak egyszer kell megteddned. S igen még egy pozitívum. most láttam hogy 4 év gari van rá nem 3
Jah visszatérve a hűtésre, ha nem gamelsz akkor nem fog neked mozdonyosodni
Ha meg olyan műveletet csinálsz mikor mozgatod a grafikát akkor biza ahhoz álltalában hang is társul-Kivéve ha nem 3d-s modellezésről beszélünk
-
nagyito88
aktív tag
válasz
McLaca #16652 üzenetére
A következő notin studio lesz, 1558,a felszereltség még sokat változik
Most gyüjtögetek rá. Sajnos mikor inspiront vettem, akkor nem volt rá keret, hogy studiot rendeljek, de gép sajnos kelett, most fösuli melett elég jol tudok dolgozni, s nyárra van kitűzve a csere. Igy utánnaolvasgattam a Studio-nak igy szerintem nyugottan ruházz be rá!
Persze egy erősebb 3d-s notit is vehetsz ezért,de persze az nem dell lesz! S nem biztos a 3 év gari se,ja és persze a minőség se tuti hogy ezt a szinvonalat hozza. Egyik tanáromnak egy régebbi studioja 15 van, intel t-seriás procival,ati 3470 el azt hiszem, zöld szinben 9 cellás akksival, már vagy 4 éve! S semmi panasza rá! Szervízet se látott. Kérdeztem leakarja e cserélni a válasz: SOHA, ha tönkremegy,s javíthatatlan akkor is az utód is studió lesz -
ribery22
tag
válasz
McLaca #16649 üzenetére
A teljesítménye nem rossz, a nekem i3-mal és 4570-nel (ami majdnem ua kártya) az új NFS szépen fut, bár csak 1366x768-ban, mert ennyit bír a monitor, a többi beállítás az, amivel települt. FullHD videó-t is viszi, bár a csipogói nem a legjobbak, halkak és hamar rezonálnak. A hűtés időnként felhangosodik, de ha bármit csinálsz mellette, aminek hangja van, akkor az elnyomja.
-
szpring
csendes tag
válasz
McLaca #16061 üzenetére
SRÁCOK !!!
Hol található a laptopokban a winyó? az alján van egy csomó csavar, azok alatt? ugyanis nem indul el, sötét a képernyő, és le akarom szedni a winyót, hátha az alaplap azért elindulna. Még nem szereltem soha laptopot, és egy újszülöttnek minden új... tudjátok... szóval valaki árulja el, hogy is megy ez laptopéknál.
KÖSZI!!!
-
szpring
csendes tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
McLaca #15972 üzenetére
Jó drága
500k fölött. Én 550.000 ért láttam egy i7-est RGB-LED-es kijelzővel nagyjából 70-80k+ felár a "sima" LED-eshez képest.
Ami bosszantó mivel én is szeretnék egy ilyen géped, de még egy darabig csak állom marad számomraRöhej hogy a nyugati árak mennyivel olcsóbbak. És az emberek ott lényegesen többet keresnek mint a magyar. Nah mindegy befejezem ez Magyarisztán.
-
Chaser
legenda
válasz
McLaca #15872 üzenetére
Az új vostrok elvileg aluból vannak, de lehet rosszul tudom.
question man: A szervizablakon keresztüli "bontás" sztem nem jár garvesztéssel, de majd egy dell szervizes megmondja a tutttit. Meg 1ébként nem is látszik.
Nekem meg lenne egy kérdésem: mit takar az RD garkiterjesztés? Ismerem az nbd-t, a parts onlyt, a car-t, de erről még nem is hallottam.
-
macman507
aktív tag
-
Celithrandi
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
McLaca #15522 üzenetére
IM alatt az olyanokat érted, mint skype, msn stb.?
az új driverek óta nem néztem (értsd, mióta megjavult a ki-be kapcsolás), h megy-e, régen (a kikapcs hiba előtt) nem ment!
de van egy dell webcam vmi program, azzal nem ment a javulás után sem a webcam, azt írta, h rakjak fel drivert...
-
McLaca
őstag
válasz
McLaca #15364 üzenetére
Megnéztem közben, azért az i7 (nyers mérésekben) elég rendesen elveri a T9600-at a notebookcheck szerint. Sőt, még az i5 is, aminek a TDP-je viszont ugyanannyi, mint a T9600-asnak, de kisebb csíkszélességgel (32nm). Jelenleg tehát az i5 tűnik a legjobb választásnak. Egyelőre.
Üdv!
-
Rocko007
aktív tag
-
Kobe
veterán
válasz
McLaca #13997 üzenetére
én nem is ezt mondtam, cska, azt, hogy akinek a mai a korábbiakhz képest amúgy kvajónak számitó hanggal is problémája van és egy harman kardon erősitő+wharfedale hangfal szintű elvárásai vannak egy jobb esetben 50 forintos érme nagyságú hanszórótól, azt tudom csókoltatni, jöjjön el egyszer és szivesen megmutatom a 2 éve is szarnak számitó realtek integrált low-grade hangkártyát, amin a winamp alapbol ugy szol min egy eláztatott szokol rádió, és még a filmek sorozatok hangjai is igencsak kifogásolhatók....
folyamatos elégedetlenkedés, de ahelyett, hogy megbecsülné az ember azt amije van, és örülne annak, hogy pár év alatt ennyit fejlődött a dolog....
-
Kobe
veterán
válasz
McLaca #13989 üzenetére
hát én mltkor mikor emglestem haver 1555 ös studioját, egész konkrétan rákérdeztem, hogy jó, jó, de hol vannak a hangszórók? (sötét volt a szobában, filmet néztünk róla, és feltűnően jó volt a hang, gondoltam el van dugva valami kis minőségibb hangcucc valahol) Amikor mondta, hogy a beépitettről megy, nem kicsit meglepődtem. Az én 2 éves fujimon speciel egy rakat szar a hangkártya, de tényleg irdatlan szar, azért a mostanikon kisebb hangfallal, egy középkategóriás geniussal pl már bőven lehet élvezhető formában zenét hallgatni
-
premete
veterán
válasz
McLaca #13989 üzenetére
Ennél azért árnyaltabb a kép, van olyan laptop, mint például az Inspiron 1520-as, amelyikben 2x2 wattos, használható hang van (na, nem hifi, olyan, mint egy hordozható rádiós cd-lejátszó, vagy hordozható tv), igaz, az egy mini hangszórósok külső hangfal nélkül még skype-ra sem nagyon alkalmasak.
-
-
Szoles
senior tag
válasz
McLaca #13515 üzenetére
Kösz, kis tökölés után én is a biosban átállítás mellett döntöttem. Többszöri nekifutásra szépen fel is ment az XP. (nem szabad ISO fájlt Neroval kiírni
, mert az erre xar, helyette pl.az ImageBurn tökéletes volt
) Most nekiállok divereket telepítgetni.
Később esetleg majd megbarátkozom a win7-tel...
-
csari
csendes tag
válasz
McLaca #13393 üzenetére
Lassan megértem, köszi!
(Az kevert meg, hogy a szervízből emailban azt válaszolták, hogy állítható biosból)Egyébként, a Dell "támogatása" miért ilyen satnya? Máshol egy könyvnyi infó, beállítás van a
hardverről, ennek a gépnek meg szinte csak annyi, hogy mit hová dugj.!?csari
-
Mihail88
csendes tag
válasz
McLaca #13209 üzenetére
Igen , feltettem a HD sentinelt ami megmutatta hogy 0 % os a winyoo , es kiirta hogy lassan robban a winyoo ugyhogy csereljem , sajnos annaka winyoonak kuka van :S , azt szeretnem megkerdezni hogy legyszi segitsen valaki hogy milyen winyoot vegyek bele ?? Fajta vagy tokmindegy 2,5 " os kell bele , elore is koszi , illetve en itthon tudom e cserelni ?
elore is koszi !!!
-
MajaG
senior tag
válasz
McLaca #13152 üzenetére
Ír a gép. Másfél éves. Nagy baj nem volt vele.Fél év után BT romlott el ill. zsanér csere. Cserélték. Illetve a 6 cellás akksi kb 90%-os volt azt is ráírtam az adatlapra, kicserélték 1 9 cellásra. Most nyáron volt villámcsapás a házba, az alaplapon tönkre vágta a lant. Ezt is szó nélkül cserélték. A 9 cellás 1 év alatt romlott 5%-ot. Pontosabban 2 hét alatt, azóta stabil. Amúgy nagyon klassz gép. Ha a zsanérok nem adnának gagyi recsegő ropogó hangot, meg ölbe véve ha írok, s mozgok, nem lengene be a kijelző. Attól függetnlenül ebben a kategóriában amikor vettem, ez volt a legjobb, s nem bántam meg. Nem adnám el 1 színes ujjlenyomat gyűjtős vacakért sem.
-
-
sulu1701
aktív tag
válasz
McLaca #13144 üzenetére
Huh hol is kezdjem!
Telefonáltam a Dellnek arra a tel számra amit kaptam tegnap,egy hölgyel beszéltem aki előtt le a kalappal a segítőkészsége miatt. Ő sajnos a service Tag alapján megnézte hogy mi is ez a masina és a gari idő mennyi van még és milyen. Közölte, hogy a legalacsonyabb fokozatú a garanciám van ami DELL-nél elérhető, csak a Dunaelektronikához vihetem vissza sehova máshova. A call centerből a hölgy annyit megtett hogy odaszólt a D.e. hoz hogy mi is a helyzet kb fél órán belül jött a telefon és szóltak hogy vigyem be bevizsgálják és majd eldöntik hogy javítják e vagy sem gariban.
A "baleset" egy totálisan szokványos kinyitás következtében történt a kijelző közepén húztam fel és mire a szokványos pozícióba állítottam volna (kb 100 fok) egyszer csak recsegés és szétnyílt a műanyag borítása is és a felfelé menő része tőbe eltörött. A legjobb, hogy se lecsukni, se mozdítani nem tudom mert feszül a műanyag körülötte és recseg-ropog.
Pontosabb választ csak majd Pénteken tudok mondani.
ÜDV
-
Whaazzup
senior tag
válasz
McLaca #13077 üzenetére
Szia.A nyugalmam megőrzése mellet lehet,de talán nem a szoftver határozza meg a terhelést
inkább a hardver.Mert a 1gb memo kevesebbet fogyaszt mint a 2gb.Igazából a kijelző használatától függ mert ö fogyaszt a legtöbbet.Ha WIn 7 jobban kezeli a megjelenítést lehet pici eltérés.A mérésedben nem kételkedem,
csak én leírtam amit tudok. -
asadasad22
őstag
-
wwhy
veterán
válasz
McLaca #12860 üzenetére
értem; de az everestre nem nagyon hagyatkoznék akkor sem
3 HP noti esetében a zsír új aksikra jelzett 70-80%-ot (1 töltés!), majd 2-3 hónapig volt 90% körül, utána leesett 40-50%-ra. Mindeközben az aksik vígan teszik a dolgukat, és mai napig hozzák a ~3h-ás munkaidőt; ennyit tudtak, ezt hozzák most is
-
eami
veterán
válasz
McLaca #12860 üzenetére
a liion akksinak egy ciklus a 0-ról 100%ig való töltést jelenti. 10 perc nem egyenlő 1 ciklussal ez tévedés.
Akkumulátor akadémia (német tanulmány fordításából)
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
McLaca #12825 üzenetére
Próbálkoztál már 32bit-es driver felrakásával?
Ne haragudj hogy megkérdezem, de neked miért jó ha 64bit-es oprendszert használsz?
Mert megnéztem a gép konfigurációt, és nem egy atom gép (nem fikázásképp mondom)
De ha nincs 3-4gb-nál több memóriád akkor számodra felesleges feltenni a 64bit-et!
Illetve a te konfigodon még 4gb esetén sem lenen érdemes 64bit-es oprendszert feltenni véleményem szerint! -
-
Z_A_P
addikt
válasz
McLaca #11647 üzenetére
Meg annyit kerdeznek, hogy a laptopom 1440*900-at tud. Tehat svideo-n osszekotve az LCD tv-vel a TV a sajat nativ felbontasera (pl 1900*1200) "torzitja" a kepet.
A videochip (8600M gt) vagy a driver nem tud olyat h a 2. kepernyon (azaz svideo kiementre kapcsolt kijelzo) mas felbontast tud? Ott beallitanam a TV nativ felbontasat, es akkor nem kene "torzitani"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest