- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan24
aktív tag
Nekem uncsitesóm Londonba dolgozik és írtam neki levelet mi kell. MAjd a tavasszal jön haza és akkor hoz nekem. Megnézem az i5-ös procissat. Nem ragaszkodok annyira az RGBLED-eshez, mivel nincsen összehasonlítási alapom. Eddig egy MSI L735-ös notim volt.
Ti hol találtatok az oldalon Core i5-ös procisat?
-
radamsky
senior tag
nekem a studio gépen nem hallom mikor kapcsol be a venti
lehet nem is müködik már ??mikor játszottam a crysys-el akkor ment ugyhogy non pobléma
igazábol a billentyü nagyon nem vészes nagyon megszoktam az angolt, csak a akksin filozom jo lenne egy 3-4 orás üzemidöt tartaná a gyári 10%-on el van használodva
-
Vadnyugatis
csendes tag
Köszönöm a segítséget
A gépem alján csak egy tizenegy számjegyből álló express service code található
Előfordulhat az, hogy van a gépemen recovery partíció, csak nem látom? Windowsban keresgettem de nem találom (rejtett fájlok stb bekapcsolva)
Próbáltam a BIOSban keresni hátha megtalálom a boot listában, de ott sem szerepel -
misi01
csendes tag
Köszi az infót, a 2 ora az nem olyan veszesen kevés, bár nem egy netbook.
Kapható 9 cellás hozzá, de csak külön, gondolom azzal egy 50%-kal tovább bírja.
Amit mi néztünk az csak T4300 -gondolom az tovább bírja, nem fogyaszt annyit.
És van valami fontos tapasztalatotok a géppel kapcsolatban? (valami gyengéje, vagy erőssége esetleg?) -
DV
senior tag
Kifutottam az idobol, mire talaltam egy ilyen PH!-s cikket. VGA a notebook mellett. Regebben is volt mar egy hasonlo cikk a PH!-n de most nem keresem meg.
-
Tomszy1
tag
Ne nézz lámának, de lapozófájl alatt mit értesz? (nyilván valami olyanra gondolsz, ami lementi az összes állapotot) Én simán feltettem a 7-et, semmi mást nem tettem. Ha beépitve nincs, akkor gondolom nincs nekem sem
Ha már írtad másnak, akkor megkérdezném, hogy a dell driver software-nek mi a szerepe? azt sztem én sem tettem fel. Továbbá megkérdezem milyen drivereket tesztek fel, mit érdemes. Nyilván az alapokon kívül (csipszet, vidi kártya, wifi, hang, stb...). Illetve mi miért jó. Köszi
-
rendiboy
tag
A monitor a pontositas vegett egy 18,5 colos LCD es a felbontas : 1366 x 768 ami a Noti gyari kijelzojevel megeggyezo.
Holnap kiprobalom, hogy ha nem teszem ki monitorra hanem a belso kijelzojet hasznalom akkor is lathato-e ez, mert ugy remlik mintha ott is jelentkezett volna ez a zavaro jelenseg. A monitor HZ-en nem enged allitani a gep.
Ebben a Vostro 1015-osbe Integralt Intel GMA 4500 van es azt teszem ki monitorra. Na mar most ez a jelenseg nem mindjart volt eszlelheto, hanem hetek mulva.
-
bruce20
csendes tag
A sebességét a SpeedStep miatt veszi vissza (még high performance módban is). Ha fixen szeretnéd a 2Ghz-et, akkor BIOS-ban kapcsold ki a SpeedStep-et.
Ekkor viszont legjobb esetben is közepes fordulaton fog menni a venti ....Szétszedés után, újrakenés előtt javaslom leszedni a régi pasztamaradványokat. És kérlek írd majd meg, az eredményt!
-
bruce20
csendes tag
Tegnap megint felidegesített a dolog, és szétkaptam a gépet. A prociról és a hűtőbordáról tiszta alkohollal és fültisztító pamacsokkal szépen leszedegettem a rákövesedett régi pasztát, és bekentem vadi újjal. Közben megfigyelhető, hogy a cpu mellett van közvetlenül a GPU és a chipset is, melyekhez a hűtés a cpu hűtőről megy tovább 1-1 alumínium ágon. Ezek alján viszont nem hőpaszta van, hanem habpárna-szerű anyag. Ez nem tudom mennyi hőt vezet át, de talán ez a megoldás kulcsa.
Az újrakenés miatt ismét hűvösebb lett a proci, energiagazdálkodásban 50%-os teljesítményre levéve, 36 fokra ment le a core2duo t7200
Szinte jégkamra. De a ventillátor ugyanúgy ment közepes fordulaton, megállás nélkül. Ez már vicc!
Ezek után szerintem a GPU hőjét érzékeli magasnak, ami miatt folyamatosan teker nálad is és nálam is reggeltől estig.
-
atatax
csendes tag
szia! bocs, a fáziskésésért, és köszi a választ! egyébiránt a jobb oldali "hengeren" van egy kis repedés, egy srác, aki elég jól ért ehhez szétszedte, körbenéztük, és az alkatrészek a helyén voltak, hibamentesen, leszedtük a monitor körül is a keretet, de semmi jele fizikai hibának. ugyebár csavarhúzóval, meg otthoni szerelgetéssel mélyebbre nem jutottunk. akkor mi legyen, új monitor vagy inkább szervíz?
-
kenacs
csendes tag
Úgy tűnik megoldódott!
:s Annyi hogy amikor lehajtom az eredeti rendszernél villogott a bal szélső led. Mostmár semmi sem villog. Persze ez nem zavar
De ez inkább alvó állapotnak tűnik mint hibernálásnak.Nha mind1.Olyan kérdésem lenne hogy olyat lehet csinálni hogy lehajtom a kijelzőt de az internetletöltés attól függetlenül megy?
Ha újra belassul a rendszer a Win 7 lesz a következő.Annyi csak h a gép Vista matricával van ellátva ez garancia szempontból befolyásoló vagy nem?Vagy ha esetleg garanciára kerülne a sor(Ilyen reméljük nem fordul elő) pattintsam vissza az eredetit?
-
ranatonta
csendes tag
DV!
Köszönöm a gyors és értékes segítséget!!!
A CD kiadás megoldódott, ahogy írtad feltettem a quick set-et és működik.
A melegedés még mindig jelen van (win 7 telepítéssel együtt fel raktam azokat a drivereket is, ezekkel együtt) melegszik. Úgy érzem, hogy gép aljának középső (tenyérnyi méretű része) melegszik és ez melegíti át az egérpadot.Köszi mégegyszer a segítséget!!
Tomeewap!
Köszi a gyors választ!
Egy kicsit megnyugtattál!!! -
Tutivesztes
tag
semmiben nem vagyok biztos, de felrakni csak az 1397-est tudtam, mást nem. Az eszközkezelőben addig ismeretlen eszközként szerepelt, utána meg a felrakott driver adta a nevét. De nekem úgy tűnik mintha az 1397 és az 5000series intel az együtt járna??? Vagy ezt is félreértem. Tanácstalan vagyok, relatíve lassú nettel.
-
Tutivesztes
tag
Az a nagy baj ezzel, hogy a dell support oldalán nincs is a 1015-höz se bluetooth, se wifi driver, XP-hez. Ezeket az itt leírtak alapján találtam meg, de az egyik az inspiron 1545 drivere, a másik meg mittudomén kié. Ha a leírásokat nézem a felénél csak g-s a wifi, de az enyémen még n-es matrica is van, plusz ahol vettem azok is állítják, n-es a wifi...Na de mit kéne felraknom hogy így is legyen? Tudom, a win7 a jövő, de én a múltban élek
-
COLORBAR
tag
-
COLORBAR
tag
Igazság szerint nemtudom mitévő legyek.
Ebben a kategóriában (120-140e) keresek laptopot főleg netre és videóvágásra.
Játszani egyáltalán nem!
Ami a vágáshoz kell,az egy jó proci és sok memória.
Mondjuk 2giga elég lenne egyenlőre,ha 4-re bővíthető az plánejó.
De nemtudom milyen gépet vegyek.
Van többet tudó MSI [link] ,de ezekkel mindenki problémázik,eznemjó,aznemjó.
Pedig elvileg sokkal többet tud,mint az általam kinézett Vostro.
Ismerősöm is MSI-t vett,állandóan fagy.
A Dell megbízhatóbb,minőségibb.
Nemtudom mit vegyek ... -
gfefe
őstag
Ez a bios volt rajta, de tettem egy próbát... Frissítettem a biost és érdekes módon előjött az a menü amit eddig sehogy sem találtam benne...
Ebbe a kis szemét gépben be van építve bios szintem a bekapcsolás....
megadhatom, hogy melyik órában ébredjen fel a gép magátólJó kis gépeket csinál a Dell...
Volt már Lifebookom, msi-m, toshibám, és most ez, de eddig magasan ez viszi a prímet... príma kis üzleti noti ez a inspiron 1720
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest