- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Szoles #62298 üzenetére
Szia. Nekem volt 6440-em HD+ kijelzővel, AMD VGA kártyával és van jelenleg egy 6440-em ami FHD, csak integrált VGA van benne. Ég és föld a különbség a két kijelző között. Ami engem személy szerint zavart abban a konfigban amiben AMD kártya volt, ventilátor állandóan pörög, ezzel számoljál( egy venti hűti a procit és a videókártyát). Én a játékot konzollal oldottam meg
(#62299) PubliCat:
Uefi és ahci legyen bekapcsolva. -
McLaca
őstag
válasz
Szoles #13532 üzenetére
16 Ohm, és attól fölfelé.
Biomokus: Nem kapcsolódik az csak úgy magától telepítés közben... De ha ettől félsz (alaptalanul), akkor a BIOS-ban kikapcsolhatod.
Viszont én erre a gépre már nem tennék XP-t, a Win7-tel sokkal jobban ki lehet aknázni a képességeit.Clarke: szigorúan tiszta telepítés!!! Az upgrade az olyan, mintha egy atlétára varrnál gallért, meg ujjat szegéllyel, bevágnád a nyakánál, még néhány gombot rávarrnál és kineveznéd teniszingnek... Codec pack helyett amúgy ffdshow. Az csak egy kodek.
De nekem a Win7 alatt enélkül is mennek a divx filmek.
Üdv!
-
COLORBAR
tag
válasz
Szoles #13532 üzenetére
Te jó ég!
XP-t nem tudsz telepíteni,de darabokra szeded a laptopod?
Egyébként meg igazad van,nem kell mindig mindent újra cserélni,de most a win7-et mindenki dícséri,mindenrendben van vele.
Gyakorlatilag minden új gépet ezzel árulnak, sőt sokra már rá sem megy az XP.
Vétek egy új gépre Xp-t rakni!
De tetudodMajd meglakolsz vétkeidért!
-
COLORBAR
tag
válasz
Szoles #13526 üzenetére
"A beépített sztereó hangszórópár alapértelmezés szerint rettenetesen tompán szól, szerencsére a beépített EQ-k segítségével ezen gyorsan tudunk változtatni. Fontos megemlíteni, hogy a fejhallgató és a hangszórók külön beállítással rendelkeznek, így akár eltérő EQ beállításokat is használhatunk az eszközökön."
[link]
Az XP-t meg felejtsd el, 10 éves szoftver... -
McLaca
őstag
válasz
Szoles #13454 üzenetére
Én arra a gépre nem tennék már XP-t. Visszafogná.
A win7-et amúgy is könnyebb kezdőknek telepíteni (nem sok mindent kérdez, csak felszalad és mindenki örül). Ha meg nincs win7-ed, mégis mennyiből tart szerezni?Minty: annyit is kell neki. Mert a vinyókon a 320 "GB" az 320.000.000.000 bájt, ugyanis ők 1000-s váltószámmal számolnak, azonban mivel 1kB=1024 bájt, ebből következik, hogy a tényleges 320GB=343.597.383.680 bájt lenne. Ebből következik, hogy a 320 vinyógyártói GB az ténylegesen 298,023223876953125 GB.
(Bár ilyen téma már nagyon rég röppent fel a fórumokon, azt hittem, ez már mindenkinek egyértelmű.)
user2k: dinamikusan foglalja a videókártya a RAM-ot, azza csak akkor, ha kell neki. Namost ez játék leginkább. Játék alatt meg a játéknak bőven sok a 2,5GB RAM még akkor is, ha a videókártya 1,5GB-ban terpeszkedik. De ahogy kilépsz a játékból, visszaadja az 1,5GB-ot a VGA, és csak 4-8MB-ot foglal magának. De azt fixen, azt a részt nem is látja az op' rendszer.
Üdv!
-
Rocko007
aktív tag
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Szoles #13454 üzenetére
Nem akarok mindenbe belekotyogni, de fel ne rakj erre a gépre XP-t. Kínszenvedés,amire összegyűjtessz minden drivert, ha egyáltalán megvan XP-re... Tapasztalat, céges Inspiron 1520-ra is időbe telt minden megszerezni, és az akkus üzemidő is rövidebb. Szóval alternatívaként ajánlok egy windows 7-et, amit meg tudsz igényelni a www.win7.dell.com oldalon. Gyors, szép, megbízható. Én is sűrűn vágok videót, SD anyagokkal dolgozom, Edius 5.12 és Pinnacle Studio 12 Ultimate programokat használom Az XPS-en. (P8600-2X2,4 GHz, 3 MB L2, 1066 FSB). Ezzel a gép dvdbe tömörítéskor 3-4x real-time tempóval dolgozik, attól függően, hogy a GPGPU engedélyezve van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest