Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Rocko007 #13561 üzenetére

    A notebook nem csak azért jó, mert akkuról megy, hanem mert kicsi és oda viszed, ahová akarod. Egy kollégistának nem feltétlen van szüksége akkus üzemre, a hordozhatóságra viszont igen.
    Én is ritkán használom akkuról, nekem elsősorban helyhiány miatt van notebook, másodsorban hogy bárhol használhassam, ha valahol gépre van szükség.
    De aki minden nap használja akkuról mondjuk munkában, vagy suliban, néha az is szabadságra/szünetre megy. :)

    Az üres hely amúgy nálam a gép hátulján van, szóval a látvány szempontjából nekem 8, hogy benne van-e.

    carrot: röhögve fogja vinni a win7-et. Amin a vista elmegy, azon a 7-es is (gyorsabban, mint a vista). Egy dolgot érdemes szem előtt tartani: 64 bites win7-hez 4GB RAM dukál, 2GB-on a 32 bites fog jól futni. Meg a drivereket is meg kell nézni, mert ha csak 32 bites vistához van, akkor csak 32 bites win7-et érdemes feltenni. Bár azt írják, hogy a win7 mindent felismer, de azért sok esetben fele annyit nem tudnak a beépített driverei, mint a gyártói, és nekem hibát ugyan nem jelzett, de a win7 saját drivereivel feltelepített hangkártya meg se nyikkant, és a kártyaolvasót se tudta telepíteni. Mindkettőhöz gyári driver kellett, a VGA-hoz meg azért, mert az RGB színösszetevőket a win7-esben nem lehetett állítani.
    A táp kérdésedre: az eredetin nézd meg, hány W-os (bár inkább feszültséget és Ampert fogsz látni). A 19,9V / 3,34A-es output az kb. 65W (valószínűleg a linkelt is ezekkel a paraméterekkel rendelkezik, bár csak a W van odaírva), azaz egy integrált VGA-s gépnek bőven elég. De ha dedikált a VGA, akkor kellhet egy 90-95W-os táp, aminél magasabb az A, vagy feszültség érték, vagy mindkettő. A linkelt cucc 610-esekhez jó, így valószínűleg a 620-asokhoz is az lesz, de a paramétereit kell mindössze összevetni.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák