- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
carrot #16201 üzenetére
a napokban szereztem be egy D430-at: az tuti magnézium, illetve a nagy baj(uk) (számomra), h max. 2 GB RAM-ot kezelnek (1 alaplapi, +1GB modul); hiába teszel be az üres slot-ba 2GB-ot, a gép nem bootol be
a hőtermelés nagy, a gép jobb oldalán dől a meleg kb. 30-35 perc után, ilyenkor a hűtés elég hangos. A hűtőhöz hozzáférni nem lehet, azaz szét kell szedni a teljes gépet; a HDD nálam 60GB PATA, persze 1,8/4200-as amit nagyobbra/gyorsabbra cserélni kb. fél gép ára
-
GrooveHero
addikt
válasz
carrot #16118 üzenetére
Értem. Köszi. Hát nem tudom, tényleg a régira is vigyázott, az egy Fusi Amilo Pa 1538 volt, ment 5 évet, aztán elfáradt, elvileg javítható. De akkor már itt van ez, talán ez is megy 4-5 évet. Bár általában az szokott lenni, hogy gari lejárta után nemsokkal beadja a kulcsot. Nem csak lapos, hanem bármi...persze mindíg vannak kivételek.
-
nighty470
csendes tag
-
DV
senior tag
válasz
carrot #13543 üzenetére
Nekem is olyan Dell-em van amihez csak Vistas driverek vannak de Win7-et hasznalok, szoval nem kell aggodni.
Az adaptert nem tudom megmondani, hogy jo-e, mert a feszultseg megegyezhet amit lead, de a csatlakozo kul-alakja/merete mar elterhet, ezert azt tanacsolom, hogy kerdezd meg az eladot, vagy ha be tudod vinni a geped a boltba, akkor probaljatok ki. Vegulis nem tart semeddig.
Azert mondom a kul-alakot, mert a baratnomnek is Dell-je van de az o gepen a csatlakozo 6-szogletes es nem kor alaku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MÁV topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged