- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Tutivesztes #13636 üzenetére
Használsz több vezeték nélküli eszközt? Mert ha igen, és van köztük sima g-s, akkor az fogja az összes eszköz sebességét meghatározni.
Gondolom, a hálókártya is N-es. Érdemes lehet a driverében is turkálni kicsit.Közben olvastam még: az N-es matrica az 802.11N, vagy N Series? Mert utóbbi csak annyit jelent, hogy OEM op' rendszer nélküli a gép. Konkrétan milyen wifi kártya van a gépben? Intel, vagy Dell? És azon belül?
Ha Intel, akkor ott a legtöbb eszközhöz kombó driver van, azaz egy driver sokféle kártyához.
Ha minden kötél szakad, szedd szét a gépet (letölthető manualban benne szokott lenni, hogy hogyan, és hogy mi hol van beszerelve), és nézd meg a wlan kártyán a matricát.A múltban élésről pedig: nem értem, miért ódzoknak páran a 7-estől... Én még a 7-esen is egy 6-os Nero-t használok az őskorból, ki is bökte rá a win, hogy ismert kompatibilitási probléma van vele (szerintem csak a kora miatt), de működik frankón. És sok minden más is, sokkal gyorsabb a gép win7 alatt, mint xp alatt volt, a fejlettebb memóriakezelés miatt is.
Vyndree#13647: nem szedi le. Tartalmazza.
Üdv!
-
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13660 üzenetére
Van meg egy otletem, vedd ki az akksit, vedd le a gep also burkolatat es nezd meg a wifi halokartyan a tipusat. A garanciad ezzel meg nem fog elveszni.
-
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13655 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy neked ez a QMI halokartya driver kell?
Megnezted mar az eszkozkezeloben, hogy pontosan milyen fajta wifi-kartya van a gepedben? Csak azert kerdem, mert Vistahoz van tobb fajta driver, pl.: Dell Wireless 1397, 1510 Half MiniCard, Intel(R) WiFi Link 5000 Series WLAN Half-Mini Card es QMI305 Wireless LAN 802.11 b/g/n. Nekem 1510-es van a Studio gepemben es b/g/n-es. -
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13655 üzenetére
Kerdezted mar a Dell Tech Support-ot eloben itt? Igaz angolul kell beszelni es kell a Service Tag hozza.
-
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13650 üzenetére
Egy otlet a Dell forumabol.
Probaltad uninstallalni a jelenlegi wireless drivert (nem tudom, hogy most mi van fent) es utana feltenni a Dell driveret? -
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13650 üzenetére
hmmm.. erdekes, megnezem a dell forumat...
-
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13643 üzenetére
A Dell honlapjan nezted mar az XP-s drivert?
-
DV
senior tag
válasz
Tutivesztes #13636 üzenetére
Lepj be a routerbe es nezd meg a wifi beallitasokat. Ott lehet allitani a wifi sebesseget, szerintem alapbol 54-en van.
-
McLaca
őstag
válasz
Tutivesztes #13634 üzenetére
A rooutered N-es?
Mennyi a csatlakozási sebességed? 54, 150, 300Mbit?Üdv!
-
Tutivesztes
tag
válasz
Tutivesztes #13631 üzenetére
Na, akkor marad az utolsó kérdés: N-es sebességet hogy fogok elérni vele driver nélkül?
-
Szoles
senior tag
válasz
Tutivesztes #13631 üzenetére
Ehhez én sajnos nem értek, a wifit még nem is próbáltam. Más talán megválaszolja.
Esetleg érdemes a Dell oldalán guberálni, van ott mindenféle driver:
-
Szoles
senior tag
válasz
Tutivesztes #13629 üzenetére
Minden drivert megtalálsz az xp-hez itt, tökéletesen működnek: [link]
Bár egyik-másikból akad újabb is a Dell oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged