- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Celithrandi #15614 üzenetére
Azt a diagnosztikai lemezt nézted már?
-
harry
veterán
válasz
Celithrandi #15605 üzenetére
Mióta csinálja ezt? BIOS frissítést próbáltad? Ha nem lesz megoldás, hívd fel Dell központi számot, hátha mondanak rá valamit: 0680-016157
-
harry
veterán
válasz
Celithrandi #15599 üzenetére
Reméltem, hogy nem kell megkeresnem
Múltkor is elég nehéz volt előásnom... Talán ez volt az: [link] De nem vagyok biztos benne.
Sőt, ha jól rémlik, az egy exe-volt, és ott lehetett válogatni, hogy lemezre írom, pendrive-ra, vagy egyéb. De, ha minden igaz, ott direkt csináltam egy iso-t is belőle, talán ez volt az: [link] -
McLaca
őstag
válasz
Celithrandi #15599 üzenetére
Épp ezt akartam javasolni, ugyanis a win képes bedrótozni az igen "fejlett" energiagazdálkodási lehetőségeivel a procit. A 7-es meg azzal szórakoztat, hogy időnként a kijelző fényerőt levéve, utána nem tudom teljes világosságra visszaállítani, csak eggyel kisebb fokozatba. Hiába van maximum a létező összes beállításnál, ki kell mennem win mentes területre (ez leginkább a bios), és ott tudom felvenni maximumra, de nem a bios funkcióival, csak simán FN+kurzor.
Persze ha már próbáltad linux alatt is, és ott sem megy feljebb a frekvencia, akkor időszerű lehet egy bios reset. Vagy esetleg ha az akku folyamatosan a gépben van, akkor megválni tőle egy bekapcsolás erejéig.
Üdv!
-
harry
veterán
válasz
Celithrandi #15597 üzenetére
Van dell diagnosztikai boot lemez, ott ránézhetnél, hogy az lát-e valami gondot proci körül, így próbaképp...
-
McLaca
őstag
válasz
Celithrandi #15595 üzenetére
Én sem, úgyhogy méltóztass a kérdésemre válaszolni!
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Celithrandi #15586 üzenetére
Kábelről is, vagy csak akkuról? Ill. hol, milyen progival nézed a frekvenciát?
Intel proci? Ha az, akkor terhelés nélkül a speedstep alapon járatja a procit, ami kb. 800MHz-nek megfelel. Terhelésre felugrik (valami erős flash-t használó oldal), de nem minden progi jelzi ki real time. Ha XP-d van, akkor a mobmetert javaslom, 0,5 másodpercres frissítést is tud.Üdv!
-
harry
veterán
válasz
Celithrandi #15586 üzenetére
... milyen oprendszer?
Hogy érted, hogy kikapcsoltad az energiatakarékosságot? Pl. Win7 alatt több profil is van, és profiloknál lehet állítani a min-max proci frekit. Linux alatt szintén van erre mód. XPnél is bizonyára, bár azzal még nem foglalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest