- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titoo
tag
-
d900t
senior tag
válasz
tkazmer #1453 üzenetére
A 6400-est elvileg gyártják X300-zal is , de nem X1400-zal. A cucc egyébként szerintem drága. Főképp, mert nem fullos a garija (+2 év alkatrész trükkös, mert a szervizóradíjak nagyon magasak, a szerviz pedig papíron nagyon lassan dolgozik )
Szerintem meg várd meg, vagy vegyél egy olcsóbb Pentium M -es modellt, a sima core duoval csak szivatni fogod magad. -
d900t
senior tag
válasz
tkazmer #1436 üzenetére
Ma sikerült nagy valószínűséggel biztos infókhoz jutnom Core2 kérdésben.
Ad1.) T7200 és felfelé azonnal rendelhető Európában, lejjebb szept 21-től kezdi gyártani a Dell. Az Intelre mutogatnak, mely állítólag így szállít.
Ad2) A Core2 ára nem egyezik meg a Core árával, hanem valamivel drágább. Pontosabban a Core Duo OEM árára van jelentős diszkont. Ez az állítás hatványozottan igaz a Pentium M-re, ahol a 2.1GHz-es 770 ára a hivatalos listaár majd harmada. A Core Duo ára már csak azért is alacsonyabb lesz, mert a jövőben a T2050, T2250 és T2300E kiherélt típusokkal nyomulnak a gyártók. -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer #1424 üzenetére
Én csak tippeltem hogy 3 éven belül gondoltál noti cserére, de az alatt, akár már 4 vagy 8 magos procival is kijöhetnek a gyártók, és aki használt gép vásárlásán gondolkodik, az nem ad a legolcsóbban megvásárolható új gép árának a felénél többet, magyarul 140eft-nél többet egy használt notiért, főleg ha mint mostanában is ennyiért akár új gépet is lehet venni...
-
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer #1425 üzenetére
Figyu nem kell teljesen tájékozatlannak beállítanod, de ha megnézed az amcsi oldalt ahol te magad tudod konfigolni az áhított notid, az összes core2duo proci választó checkbox után ott egy link amire ha rákattintasz láthatod, a T7200 T5500 4 nap, a T7400-nál 9 nap valószinüsíthető késést ír, - a megadott szállítási naphoz képest (3 munkanap a rendelés/fizetéshez képest) - és ez az usára vonatkozik, nem mo-ra... a várható késés neked azt jelenti hogy dúskál a core2duo procikban a gyártó???
[Szerkesztve] -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer #1417 üzenetére
Ez ugyan olyan átverés mint a dell svájci honlapján, amikor oda kerülsz a noteook link utáni lapon az összes (3) inspiron leírásánál core2duo szerepel mikor a konfig oldalára mész ott már csak coreduo szerepel. A link amit betettél szerintem hívd fel a boltot nyugodtan, és kérdezd meg van-e raktáron a gépből, ha azt mondják hogy van, nézd meg jól, hogy tényleg core2duo-e a proci, vagy ringasd magad bele abba a tudatba hogy az. Aztán mikor elakarod adni majd meglepődsz. Na mindegy, egyébként mikor el akarod majd adni, gondolom nem a köv 3 évben lesz, akkor már régen túl lesz ezen a technológián (coer2duo) a notebook fejlesztés élvonala, és az amit adnak majd érte, nem lesz olyan óriási különbség, mint amit a ''sima'' coreduo-s gépért adnak. Hacsak nem vagy az a nagy kereskedő típus aki a másikra tudja lőcsölni annyiért a leamortizált gépét, amennyiért újjat lehet venni. Sztem majd oktoberben lesz elérhető, addig még kitartanak a raktárkészletek, és a rendelésből adódó elhúzódások...
Most néztem az amcsi honlapot az meg tele is van hibával, rég elzavartam volna a lap szerkezstőjét - a proci típusjelölésre és a freki értékekre gondolok -
[Szerkesztve] -
hothead
csendes tag
válasz
tkazmer #1409 üzenetére
úgy érted érdemes-e megvárni a core2duo procis 6400-ast, vagy vegyél-e inkább coreduo-st ami most is elérhető? Mert a core2duo-s még csak várható, hogy hamarosan megjelenik, mivel a konfig gyártók is csak kb ettől a héttől tudnak vásárolni core2duo procikat az inteltől, ráadásúl mo-n nem is fogsz addig core2duo-st venni amíg a nagykerek polcainról el nem tünnek a készletek amik még vannak. Következő észrevételem, hogy valszeg meg fog változni a típus jelölés is, hogy ezzel is utaljanak a ''nagy'' előrelépésre.
-
-
szabi1
csendes tag
Hát a jól összerakást csak az ACER Travelmate notim hoz tudom viszonyitani kb.olyan szintű olyan anyagu /szerintem az acer travelmate aránylag jól össze van rakva persze nem egy T42 /. Azért napi hurcolászásra nem hiszem hogy alkalmas. Ami sokkal jobban tetszik az DELL-be az a touch pad gombjai az acer-on rövidjárású kattogos kemény, ez hosszab járású puha és nem kattog.
Ha már az ACER-ral hasonlitgatom akkor ennek jobb a hangszorója normálisabban szól, 4db USB van, firewire port, Tv kimenet. Ami igy elsőre nem tetszett talán az hogy SONY DVD iró olvasó van benne //A sony-ról nem sok jót hallani DVD írás témában //. Elsőre 6x-osan megirt DVD filmet az aztali lejátszom akkadozva játsza erre a nyersanyagra bármely más / 3db DVD iróm van / 8x irt lemezeit akadozás mentesen lejátszotta. -
hothead
csendes tag
Ne haragudj,nem okoskodaskent mondom, de te itt hol lattad 224+faert. En itt meg a 6400-ast sem latom fent, csak a mar kifutott sorozatokat, es a latitude600 szerepel 225+faert 3 ev garival. Egyebkent, meg a hrp igaz o nagyker, 3 ev garival adja a dell notikat, ha felhivod oket, jo esetben nem elhajtanak, hanem meg kerdezik melyik varosban laksz, es ajanl ottani kiskereskedot. En legalabbis az Expertet mikor felhivtam es eloadtam a problemam, hogy mire is lenne szuksegem, ajanlott par debreceni kiskert akik forgalmaztak az altaluk exportalt termekeket. Mellesleg viccesen azt is mondta, persze kiszolgalnak engem is, ha veszek egy raklappal.
-
A 6000-ről való vélemények vannak, ha egy kicsit visszaolvasol, akár itt, akár a milyen notit vegyek fórumban, de javaslom ezt az oldalt, [link] és annak is a community forumát, mert ott írják le a hibákat, valamint ott érdemes megvenni ahol 3 év jótállás jár hozzá.
Az ár az tényleg jó, főleg mert a 6000-ek nagyjából ugyanezzel a paraméterekkel ,350-380 körül vannak, pedig már kifutott típusok, igaz 3 évvel, és XP-vel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest