Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1978
tag
Sziasztok.
Kb.3 hónapja vettem egy 5530-as és amikor feltelepítettem a drivereket akkor meglepően valahogy sikerült feltennem egy olyan progit (dell honlapról azt is),hogy át tudtam küldeni a smart tv-mre az éppen futó dolgot a gépről,mintha összedugtam volna hdmi-vel.
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy mi lehetett ez a progi?
Sajna ujra kellett raknom és most nincs rajta és nem is tudom mi lehetett az.
Köszi a segítséget -
Pano
veterán
válasz
SzaboZE
üzenetére
Mint bennfentes szeretnék tőled kérdeni valamit. Az aláírásomban látható inspiron esetében a kijelzőnél van egy olyan jelenség, hogy világoskék ill. kék árnyalatnál a kép "recés" lesz, látszódnak a pixel sorok/oszlopok a felületen. Más színnél ilyen probléma nincsen.
Ez az olcsó TN panelnek köszönhető vagy esetleg vezérlés probléma? -
rizso
addikt
Sziasztok!
Van itt FHD 7537 tulaj, aki szokott játszani vele? Van egy kis gondom, és sehogy sem találok rá megoldást. Kerestem én mindenféle scaling options-t, de sehol az ég világon nincs. Nálam csak ezek vannak - ami hát valljuk be, semmire sem jó...
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában!

-
Roxkex
senior tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
Óóóó de jóó ....
Nah mind1 , köszi !
Remélem legalább megéri becammogni a humansofthoz ... arról egész jókat olvastam ... Valakinek esetleg van véleménye róluk ? :\ -
Roxkex
senior tag
válasz
Janika-1982
üzenetére
Nekem nem Ők csak onnan töltöttem le a drivereket ..
Sajnos hiába a touch pad frissítése , és a bios frissítés ... nem lett jobb a touchpad ...... :\
Szerintem a dunaelektronikába elviszem (véleményetek van az ottani a dell garanciális szervizről ?)Szerk.: Ez az első laptopom és szervizelésem elég csak a laptopot meg a garancia lapot meg ezeket amiket a laptopszalon adott ? Vagy kell vinni a tápot meg mindent amit adtak hozzá ? (Nem szeretnék egy dobozzal rohangálni ezért lenne jó ha csak a táskába be rakhatnám)
-
Roxkex
senior tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Laptopszalonban vettem és ugye 3 év garancia (ennyit tudok)...
A touchpad driverét mindjárt megprobálom (bár nem hiszem , hogy az a gond mert bootoltam a win7 dvdről és a telepítőben is rossz)
A bios-t hogyan kellene frissíteni ? A dell oldalán lévő bios-t kell felrakni ? -
Roxkex
senior tag
Hohóó a Dell milyen gyorsan szervizel ? Touchpadommal vannak gondok bizonyos részeknél nem érzékel .... :@
-
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Akkor bizony engem az előző dell töltőjével szépen átb***tak.
Mondjuk ott nem a Humansoft. -
Pano
veterán
válasz
SzaboZE
üzenetére
"Ez nem igaz. Annyi garancia van rá, amennyit veszel 30 naptól 5 évig bármi."ű
Na jó, ez már azért szőrszálhasogatás

"Az akku kivételével mindenre a gép garanciája érvényes, így a töltőre is."
Az érdekes, mert volt egy előző Dell-em, annak tönkre ment a töltője másfél év után és visszadobták, hogy már nem garanciális, mert csak 1 év van rá. Akkor ez most hogyan van?
Érdekelne, hogy az értesüléseid honnan vannak, mert akkor valószinüleg rossz forrásból
Akkor nagyon úgy néz ki... Azért köszönöm szépen a korrigálást, legalább tanultam valamit

-
werszomjas
addikt
Hello.
Dell 5540 HSPA modemmel lenne egy olyan gondom, hogy beteszem a gépbe, felismeri, driver, broadband manager telepítve, beteszem a sim kártyát, kéri a PIN-t de nem fogadja el

Elvileg független.
-
SzaboZE
addikt
"De ha jól emlékszem -bár nem biztos-, hogy csak a HD panelek az AUO-k, a HD+ meg a Full HD a Samsung és az LG."
Ami éppen van a raktáron azt teszi be a dell, ami a fenti három márkán kívüli is lehet (chimei, stb). Ha samsung van, akkor azt. Két egymás mellett lévő gépben is lehetnek eltérő gyártmányú panelek. Nincs arra biztos módszer, hogy megmondd, mely felbontás vagy gép milyen kijelző gyártmányt takar.
-
SzaboZE
addikt
"Minden dell-re 3 év garancia van."
Ez nem igaz. Annyi garancia van rá, amennyit veszel 30 naptól 5 évig bármi.
"A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál."
Az akku kivételével mindenre a gép garanciája érvényes, így a töltőre is.
A sorok jelentése a szinteket jelenti. 1 év alkatrész garancia, erre jön a 3 év NBD. Ezen kívül lehetnek még pl ilyen sorok mint KYHD, IT prosupport stb. A "legerősebb" az érdekes.
Érdekelne, hogy az értesüléseid honnan vannak, mert akkor valószinüleg rossz forrásból.
-
soldi3r
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
A honositasnak nezz utana.
-
Pano
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Minden dell-re 3 év garancia van.
Amit az általad feltüntetett első sorban látsz, az a Next Business Day garancia, tehát 3 év. Ezt az NBD garanciát általában az üzleti szériák kapják. Annyit tesz, hogy ha esetleg meghibásodik, akkor kiszáll egy szervizes a helyszínre és megpróbálja helyben javítani másnap.
A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál. -
werszomjas
addikt
Udv.
Ez a 3g kartya szerintetek megy e6410 ben minden esetben?
Tehat nincs olyan hogy lehet felismeri lehet nem evjarattol fuggoen?
http://hardverapro.hu/apro/dell_wireless_5540_hspa_-_fuggetlen_-_wwan_3g_gps_modem_-_h039
Bocsi a linkert mobilrol vagyok.
-
DanielLong
senior tag
Egy másik kérdés: Az alábbi sorokat látom egy dell noti garanciális oldalán. Most akkor még másfél évig van rá garancia vagy az csak amolyan support szolgáltatás? Tudtommal ezeket a Dell XT3 gépeket csak 3 év garanciával adták ki, akkor itt is ezt látom?
NBD ProSupport For IT On-Site DELL 1/21/2013 1/21/2016
Parts Only DELL 1/21/2013 1/21/2014 -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valamelyikőtök esetleg találkozott-e már Latitude XT3-as géppel. Most egész olcsón tudnék hozzájutni egyhez, az interneten is csupa jó értékelésű tesztet találtam csak róla, de személyes tapasztalato nem hallottam. Főleg a hosszútávú használat közben fellépő esetleges problémák érdekelnének. Segítségetekért előre is köszi! -
Feenyx
aktív tag
Én úgy tudom, 3 gyártó szállítja a Dellnek a képernyőt, Samsung, LG és AUO.
nis.: Ezt már csak akkor tudod meg, ha megvetted és elindítasz rajta AIDA-t, vagy Inspironoknál nem tudom mennyire lehet lekérdezni az alkatrészeit service tag alapján (ha van nekik is), a Dell honlapján.
-
nis.
csendes tag
sziasztok,
szerintetek ez a verzió milyen panellel van szerelve?
http://mysoft.hu/details.aspx?pn=7537_167665köszi
-
Roxkex
senior tag
válasz
enzahobi
üzenetére
Köszi szépen !-Megprobálom megcsinálni majd hátha azzal több FPS-t tudok kicsikarni .. Mert azért kicsit idegesítő , hogy ilyen darabbal csak így tudok szórakozni!
PM-ben letudod írni , hogy ezt a progit hogy is kellene használni ? :\
Program nélkül mennyi FPS-ed volt ?Illetve egy kicsit más téma , ma felraktam a FlatOut 2-t .... És hát azt látom , hogy csak az INTEL Grafikát tudja használni : nos akkor valyon ez igaz más játékra is !? :\

-
somasz
addikt
M6600-ba milyen vastag vinyó megy be maximum a második vinyó helyre? nem találok erről semmit...
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Roxkex
üzenetére
Crysis 3 mediumon 30-40-50 fpssel megy, habár van amikor droppol 30 alá. ThrottleStop-pal lehet rajta segíteni, amivel be lehet állítani, hogy 70fok felett ne 1.8ra hanem 2.4Ghz-re vegye vissza. (kb 5 fokkal melegszik így jobban, de 83 foknál még nem ment feljebb). De pl Far cry 3 full Ultrában TS-el 29-35 fps-sel fut, tegerparton viszont ez leesik 22-25 közé.
A 14.6 RC2 SG fixed driver felrakás menete (ahogy én csináltam):
-fentl lévő AMD-t leszeded (van aki DDU-val szedi le, én a telepítőjét használom)
-reboot
-új driver-t letöltöd>kicsomagolod>megkeresed a setupot.exe-t> ha kész, újraindítodmindenek előtt a driver aláírás ellenőrzést ki kell kapcsolni! (de ezt írja ahonnan letöltöd ott is)
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Roxkex
üzenetére
Van új SG Fixed driver, 14.6 RC2 .
Kipróbáltam és merem ajánlani, rendesen alszik vele a gép és rendesen ébred is, teljesítmény szempontjából sztem jobb, de még tesztelni kell
-
Roxkex
senior tag
válasz
formula01
üzenetére
Valami "gamerprofillal" kellett szórakozni , most egy fokkal jobb .. de very highon azért még nem megy :\ Viszont örömmel (!?) mondhatom , hogy a crysis 3 , medium beállításokkal 30 FPS (néha fölötte) megy ..... Közel a techkalauzos teszthez. Másnak is ilyen értéket produkál ? Ez jó ? - 13.12es sg fix + 14.4es RC driver
-
formula01
senior tag
válasz
Roxkex
üzenetére
Nem a géped a hibás Far Cry 3 ügyben, minden radeonon ilyen pocsék, rosszul van optimlizálva. Nekem High-Very high beállításon ment 30+ stabil fps-el, egy konfig fájlban kell valamit mókolni, de így negyed év után már pontosan nem emlékszem mit, nézz szét külföldi fórumokon / ubisoft fórumain.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Este folyamán felraktam a W8.1 + intel chipset (dellről- azt raktam fel amelyiknél ilyen kis dell ikonka van) reboot + intel VGA (dellről- azt raktam fel amelyiknél ilyen kis dell ikonka van)reboot + driver aláírás tiltása (ugye amikor ujra indítjuk akkor a 7. menüt választottam!) 13.12 es RG FIXES ati catalyst telepítése ...
És , akkor rögtön utána rá raktam a Far Cry 3-at .... Alapbeállításokon hagytam és természetesen 20FPSnél több nincs :'( .....
Természetesen nézte ma váltható kártyák menünél , és a far cry teljesítményre van kihegyezve ...
Valami megoldást erre tudnátok mondani ? Előre is köszönök mindenkinek mindent ! (most az RC driveres megoldással probálkozok) -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Dell inspiron 3537es géppel nem tudok rácsatlakozni az itthoni wifire de máshol más wifijére igen , sőt a telómmal megosztott netre is rá tudok csatizni. Tehát nem a driverekkel van a gond !
Mit lehetne tenni ? -
Roxkex
senior tag
válasz
enzahobi
üzenetére
Meg van 13.12 sg fix sirszevenap köszi !
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Bécsben vásárolt laptopomra (7537) otthon is gond nélkül tudnám érvényesíteni a garanciát, igaz? Német nyelvű számlája megvan, Dell honlapján service tag alapján is garanciás.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok , az normális volna , hogy a dell inspiron 3537 i7 + hd8850M far cry 3 esetében low graffon produkált 20-25 FPS-t ?

Most fogom a mobility 13.9 el tesztelni ...Szerk.: Illetve azt hol tudod megnézni , hogy játék közben dedikált vagy integrált GPU-t használok ? :\
-
Pano
veterán
válasz
garfield-r
üzenetére
Szerintem kevéske. Főleg, ha egy ubuntut nézek unity-vel.
De ha külső monitort használsz, minek a 17"? Szerintem azt a felárat inkább egy jobb prociba fektesd.Nekem ez a széria van, csak más konfiggal meg 15"-ban. Amire ügyelni kell az a palm rest illesztés a két saroknál a csuklótámasznál. Valamiért 1-2-nél nem teljesen jó az illesztés és össze lehet nyomni meg recseg-ropog. Én is kifogtam egyet, de a második amit kibontottunk az jó volt.
-
DNReNTi
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
M4600, HRP, másfél éve kb.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a 3537 es modellt , i7 és HD8850m el...
Felraktam az intelről szedett legfrissebb drivert és UTÁNA a legfrisebb AMD drivert és íme:
Erről mi a véleményetek ? Ha esetleg , van jobb intel + amd driver kombó akkor azt örömmel várom :3
-
garfield-r
tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok épp, és asztali helyett felvetődött, hogy egy ilyen Dell gépet válasszak.
Esetleg halott már valaki erről a típusról jót/rosszat?
Illetve szerintetek a benne lévő CPU mennyire lehet elég hétköznapi használatra (ubuntu 14 / full HD filmek és youtube videók - külső monitorra kikötve) ? -
soldi3r
veterán
válasz
Janika-1982
üzenetére
Ennyiert Precisiont is vehettel volna, nem csak egy Latitudeot. Attol feljebb szerintem nincs is.

-
BBéci
legenda
válasz
Janika-1982
üzenetére
Egyszer ellátogattam egy Suzuki találkozóra, ott láttam, főként optikailag, szénné tuningolt verdákat. Amennyit rájuk költöttek, már egy rendes autót is kaphattak volna. Hiába cifrázod, belépő kategóriás marad a laptopod.

-
eastsider
nagyúr
válasz
Janika-1982
üzenetére
És akkor mi lett volna ha Lattitue-t vagy
Vostro-tvettem volna?hát.... sokkal jobban jártál volna

és a géped tényleg nem karcolódna
troll off -
Remiel
őstag
válasz
Janika-1982
üzenetére
nekem sincs karc és most nagyon próbálom megérteni minek kell levezetni ebben a témában, hogy milyen az egér és van e office, meg mennyi az annyi...
egy 120 ezres gép is pont annyira karcolódik mint a tiéd táskástól és ssd-től függetlenül ha smirglivel pucolod és pont annyira nem ha a megfelelő eszközökkel... akár van hozzá Eset smart, akár nincs
-
bajaki
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Rendes monitoromon én is így törlöm, de az matt. Félek, hogy a fényes kijelzőt ez összekarcolná.
De lehet megpróbálom majd akkor. 
-
Janika-1982
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem,csak érzékeltetni akartam hogy,nekem sem olcsó gépem van.

Mert írta hogy zavarná a karcok,akárcsak engem is!
Ezért jó a mikroszálas kendők.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Janika-1982
üzenetére
Szóval ha vesz kiegészítőket, akkor már nem karcolódik a kijelző
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janika-1982
tag
válasz
bajaki
üzenetére
Szia,sajnos karcos lesz mindenképp a kijelző,lehetetlenség ezt kiküszöbölni.Én puha szemüvegtisztító kendővel törlöm át hetente a gépemet 2-db kendővel.Kívülről az egyikkel,belülről a másik kendővel.Én még nem találtam karcot a kijelzőmön,pedig januárban vettem a gépemet(Inspiron 3537).Mondjuk nem alap gép:
+4 Gb ramot rakattam bele!
+Blu Ray/DVD-írót is!
+OCZ VECTOR 150 SSD(240 Gb)!
+Windows 8.1 Professional Media Center Edition!
+Zalman ZM-NC1000 fekete notebook hűtőpad!
+Logitech MX Anywhere egér!
+Eset Smart Security!
+Power DVD program!
+Microsoft Office Home And Student!
+Notebook Táska
Így is 450000 Ft-ba fáj eddig!
És akkor mi lett volna ha Lattitue-t vagy Vostro-t vettem volna?
Sajnos sokba kerül a jó gép!
-
mohotol
aktív tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Dell Vostro 1015 laptoppal, ami sajnos a következő hibát kezdte el produkálni:
aránylag új beszerzésű Trust Tytan 2.1 BT hangfalaimmal sikerült összekötni, tette a dolgát tökéletesen vagy 6 napig, aztán elkezdett akadozni a hang, ha a hangafalakkal játszom le a zenét a laptopomról. Mindegy hogy program játssza le vagy youtube, kb 30 másodpercenként beleakad a hangba egy picikét. Telefonról a hangfal nem produkál ilyen hibát, így a gép ludas szerintem.Valami ötlet, amivel ezt meg tudnám oldani?
-
bajaki
őstag
Ez most kicsit OFF lesz.
Azoktól kérdezem akiknek fényes kijelzőjű laptopjuk van: Ti mivel szoktátok letörölni a kijelzőről a port?
Én próbáltam szemüvegtisztító szövettel, de szerintem ettől karcolódik valamennyire a kijelző. Alapvetően nem látszik, de megvilágítottam a kijelzőt és fel lehet fedezni 1-2 karcot sajnos én pedig erre nagyon érzékeny vagyok. Szeretem makulátlan állapotban tartani a dolgaimat. Nem akarom, hogy fél-egy év múlva tiszta karc legyen a kijelző. -
CsMarc
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a Dell E5530-am töltője töltéskor nagyon durván melegszik. Konkrétan annyira fel szokott melegedni, hogy égeti a kezem, rettentően forró. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy ez teljesen normális és nem lesz belőle semmi probléma vagy inkább garanciálisan cseréltessem ki a töltőt a Dell-el? Kicserélik-e ilyen hibára hivatkozva?
Köszönöm szépen a válaszokat,
CsMarc
-
trewq10
csendes tag
Sziasztok!
Egy Inspiron 3521 -re szeretnék W8-t telepíteni.
A Dell oldalon az ST alapján felkínált driverek közül mindegyiket letöltöttem. A telepítés sorrendjére lennék kíváncsi. A korábbi hozzászólásokat, illetve a helyes telepítési sorrendet mutató linket olvastam, abban kérnék segítséget, hogy ahol azonos kategórián belül több driver is van(pl.:chipset, applications) azokat mindegy milyen sorrendben telepítem? -
Benzoldog
tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdésem, hátha hardveres témába tartozik.
Van egy érdekes problémám, már több helyen is utánanéztem, de eddig sehol sem találtam rá megoldást.
Pár napja kezdődött, hogy internetezés közben, miután megnyitom az explorer ablakát, bizonyos időközönként villan egyet a teteje, majd egy idő után újra villan, és már kezd egy kissé zavaró lenni.
De ez nem csak az exlorer, hanem az összes éppen megnyitott ablakra érvényes.
Például ezt úgy is be lehetne mutatni, hogy amikor a tálcára klikkelek, majd vissza az explorer ablakába, akkor egy pillanatra kivilágosodik ott felül az ablak, de ez teljesen magától következik be, bizonyos időközönként. Vajon mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Holnap mennék boltba és venném meg EZT a laptopot de előtte egy két kérdést feltennék.
Ha felrakom rá a win7 ulti 64bitest akkor a wifivel tudok netre csatlakozni a nélkül , hogy raknék fel ÉN magam drivert ? Ha nem akkor milyen driver kell ?
Meg azt szeretném megkérdezni , hogy a megfelelő vidi kari működéshez mi a telepítési sorrend ésmilyen drivereket kell rakni ? (Azért kérdezem , mert akkor előre , már most leszedném a drivereket , mert holnap lehet nem leszek net közelben egyből .... vagy csak nem fogja fogni driverek nélkül)Előre is köszönök mindent !

-
maajsz
senior tag
Sziasztok,
haverom most szerzett be egy D630at, win7-et tettünk meg egy CS 1.6-ot akartunk nyomni. A full felbontást beadja de a grafika a játékban iszonyú kockás. A win alapból felismeri a videokarit, tettünk mellé még egy drivert az intel honlapról is de semmi változás. Ez a 965ös intel chipset ennyire használhatatlan bármiféle gémre vagy csak valami beállítási/driverezési problémája van? A segítséget előre is kösz! -
KriMes25
csendes tag
Sziasztok.
Lehet nem ide kellene irnom, de más gépem ezt a hibát nem produkálta.
Fél éve vásároltam megamnak egy Dell Vostro 5470 tipusú notebookot.
Core i5-4200U (1,6 GHz)
14" LED HD TL
NVIDIA GeForce GT 740M (2GB)
RAM 4GB / Disk 500GB
W8.1Pro(64bit)Időről időre megjelenik egy ilyen hibaüzenet:

Teljesen mindegy, hogy játékot futtatok, vagy csak filmet nézek. Teljesen random módom. Volt már más gépem 4GB memóriával win 8.1-el és nem volt ilyen problémám. Virtuális memória méretét automatikusról növeltem az ajánlott duplájára. Windowsot már újratelepitettem (többször).
Még egy olyan dolog fordul elő időről-időre, hogy a gép nyugalmi állapotban van (nincs a gépne SSD) és ha el szeretnék inditani egy media player home cinemát, vagy egy filekezelőt (vagy bármilyen más aprócska programot), hosszú másodpercekig tart. Ilyenkor lárom a feladatkezelőben, hogy a gép közel 100%-ra terheli a merevlemezt. Máskor pillanatok alatt indul minden.
Valami ötletek esetlek ezen a problémák megoldására?
Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszi a segítséget

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)