Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz
Remiel #56040 üzenetére
Természetesen házhoz jön a szerelő.
Ez csak NBD garanciánál természetes, és ez meghatározza, hogy alapból csak egyes üzleti gépekre és nyilvánvalóan magas árkategóriában elérhető, habár egyszer valaki Inspironra is akart venni, ám csupán nagyon drága áron lett volna lehetséges.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Remiel #39306 üzenetére
E6540-et klónoztam mostanában, a helyzet hasonló, csak Win7Pro volt rajta előtelepítve.
A HDD-n készre faragtam a rendszert, majd FSDC leírása alapján bootoltam egy Macrium Reflect Free lemezről, és az OS partíciót klónoztam az mSATA SSD-re (a 12GB-os Recovery partíciót nem, az ne fogja a helyet az SSD-n).
Ezután kivettem a HDD-t és bootoltam volna az SSD-ről, de Invalid Partition Table hibával nem indult be -> újra boot a Macrium lemezről és a Fix Windows Boot Error menüpont helyrerakta.
Ha Win8-al vetted a gépet, akkor a kód bele van égetve a BIOS-ba, tehát ha újratelepíted, nem fog kódot kérni, aktiválja magát, és kész. -
somasz
Topikgazda
válasz
Remiel #39306 üzenetére
Win 8 kód kinyerhető ez alapján a gépből, ha újratelepítenéd.
A vinyón gondolom nem ahci módban van telepítve, ssd-re viszont abban érdemes, így a ghost nem hiszem, hogy menne.mSata ssd-t is rakhatsz bele elvileg, feles méretűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged