- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
törölt tag
válasz
laci1978 #39399 üzenetére
Értékelések alapján megbízható.
-
formula01
senior tag
válasz
laci1978 #39181 üzenetére
De még mindig nem értette meg, hogy mindenki elsőre felfogta, hogy nem feltétlen van benne kamera, és miért írtad azt, amit..
Még egy próbát teszek, hátha... Bár úgyis tudom felesleges.
premete Mindenki értette elsőre is amit írtál, senki nem is vitatta, hogy így van. Egyedül neked nem esik le, hogy senki nem állítja ennek az ellenkezőjét, és laci1978 is csak rácsodálkozott, hogy nincs mindben, mivel amit ő rendelt abban volt, és ebből kifolyólag úgy gondolta, ez igaz a többi ugyanilyen típusú laptopra is. A stílusod meg újfent inkább nem kommentálom, az előbb már megtettem úgyis.
-
somasz
addikt
válasz
laci1978 #34517 üzenetére
az volna releváns, ha megnéznéd, mit csinál akkor, amikor otthagyod. kilősz minden általad indított progit és ha valami elkezdi terhelni fölöslegesen, akkor az lesz a hunyó... ha nem derül ki semmi, én mára elfogytam a tippekből!
szerk:
frissítsd akkor a honlapról, hátha megoldja a problémád! -
-
somasz
addikt
válasz
laci1978 #34499 üzenetére
A vinyó kivételével az összeset bepipálnám és 10-15 percig hagynám biztosan, de úgy néz ki, nem ez lesz a gond. A throttlingolást lent is látod a hőmérsékletek alatt, ha a 100% számottevően visszaesik és narancssárgán megjelenik a throttling felirat.
Meg tudod nézni, mi pörgeti a procit akkor, amikor hangos a venti? feladatkezelőből!
-
redwhite78
aktív tag
-
redwhite78
aktív tag
válasz
laci1978 #34437 üzenetére
Illetve tedd fel a Dell Client System Update Application-t és futtasd! Ez elvileg felderíti, letölti és telepíti a hiányzó drivereket, javasolt programokat.
-
somasz
addikt
válasz
laci1978 #34428 üzenetére
Amíg nincs fent minden driver, és van kérdőjeles eszközöd az eszközkezelőben, addig pöröghet és pörög is a procid!
Controllpoint + security device driver+manager + authentec driver = fingerprint
freefallsensor + usb3 + kártyaolvasó driver szokott kimaradni, elfelejtődni
client system update és feature enhancement pakkot se hagyd ki, hasznosak...TheProb: akkor is rossz, ha nem automatikusra rakod, hanem mindig dedikált vgát hajtósra?
-
somasz
addikt
válasz
laci1978 #34326 üzenetére
ezek szoktak kimaradni:
controllpoint system application
controllpoint security driver (+ manager) + UPEK fingerprint driver (ezt nem találom, lehet, hogy az authetec-es driver az?)
freefall sensor
o2micro memory card reader
intel usb3.0 xhci...
intel chipset driver
dell wireless bluetooth 380továbbá client system update + feature enchancement packet érdemes felrakni
wifi kapcsoló nincs elhúzva?
próbálj meg delles wifit majd inteles wifit telepíteni, ha nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest