- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #41452 üzenetére
Elképzelhető, hogy eladóvá válik DELL Lattitude E4300-as notim. Akkuja 3 cellás, 1,5 órát bír. Magyar, világítós bill. 13,3" 1280x800 LED kijelző, magnézium ház, C2D P9600 - 2,53GHz procc, intel HD4500 vga. 4GB DDR2, 250GB Toshiba 7200rpm, DVD-RW, pöcökegér, Win7 matrica. Hibátlan állapot... - 60K
Update: RFID olvasó és ujjlenyomat olvasó is van benne. Lényeg, hogy prémium kategóriás üzleti modellről van szó.
-
mackosajt
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #38460 üzenetére
Visszarakva PC-be látszik minden? meg is nyithatóak a másolt fájlok?
total commanderben nézd meg mappaszinkronizálással (asszimetrikus, almappákat is és tartalom szerint, dátum nem számít legyen bepipálva. a többi értelemszerűen)
Lehet hogy csak a fájlistát írja fel, magát a tényleges adatot nem.
Mennyi idő volt a másolás egyébként?750-es Samsungot miért kellett rádugni, nem az volt rajta eredetileg?
-
Gercsa
senior tag
válasz
Borosz #38455 üzenetére
Én egyszer hasonló problémába futottam bele, és végül az alaplap volt a ludas, de a millió próba után már nem emlékszem pontosan mi oldotta meg.
Az biztos hogy az AHCI módon kellett valamit variálnom, meg nem volt mindegy melyik SATA csatlakozóra dugom a vinyókat, mert volt olyan a lapon ami fejlettebb RAID-et is támogatott és volt olyan ami nem.
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #38455 üzenetére
először is nyugodj le, mert a vége az lesz, hogy winchester ütötte lukak lesznek lakás falában és drága a glett meg a festék.
írd már le kérlek szépen sorjában, hogy melyik gépen milyen oprendszer van
milyen vinyók
kábelek
fájlrendszer
partíciókiosztás
betűjelek
és pl. egy defrag vagy scandisk program látja-e az adatotpontosa mi volt az eredeti felállás, miről hova másoltál és melyik vinyó hova lett mozgatva
-
PLaci58
addikt
-
KőkorSzaki
tag
válasz
Borosz #38318 üzenetére
Szerintem (nem lesz nagy okosság, de látatlanban ezt csinálnám):
- Első lépésben a HW-re nézz rá, SMART attribek közt nincs-e meghajtóhibára és adatátviteli hibára utaló jel + MEMTEST!
- Aztán a kérdéses drájvról mentsd le az "igazán szükséges" állományokat, nézd meg, hogy sikerült-e
- Utána fdisk-kel (vagy amit ismersz) szedd le az inkriminált meghajtóról a partíciókat, csinálj újakat, és telepítsd rá a rendszert.Fentieket nem csupán a 18GB üres hely miatt mondanám, hanem azért, mert adatvisszaállítást csináltál.
Persze kérdés, hogy a kieső idő óradíjadban mennyi, mert ha olyan magas, akkor majd valaki vagy megcsinálja ugyanezt bérmunkában, vagy fájlrendszert hegeszt, de kérdés, hogy ez esetben ennek lenne-e értelme.
-
PLaci58
addikt
válasz
Borosz #38318 üzenetére
"HDD kivesz, berak másik PC-be, átmásol 100GB adatot - itt még rendben. Visszatesz laptopba ÉS AZ ADATOKNAK NYOMA SINCS!!!! "
Netán Windowsos PC-kről beszélünk?
Nem biztos, hogy nem volt ott az adat, csak nem látszik a másik gépen!
A windowsnak is van ám védelme, főleg ha rendszergazdai jogokkal másolunk. -
válasz
Borosz #37868 üzenetére
Szia!
Jelenleg ilyen hasznalt uzleti gepeim vannak:
IBM/Lenovo Thinkpad T400 - 3g nelkul is tudom adni, termeszetesen akkor olcsobban....esetleg egy I5-os Dell Vostro 3500
-
sNORh
addikt
válasz
Borosz #32946 üzenetére
Nem tán Pendrive-ot akarsz rendelni? XDDD
-
simonzé
addikt
válasz
Borosz #32115 üzenetére
Rossz a füled, fókabébi! Biztos megsüketültél a HDD-től...
Más: Eladóvá vált kiváló Dell N5010-es gamer notim- A HDD-je sokkal csendesebb még a Boroszénál is.
AMD HD5650, Core i3 proci, 320-as szupercsendes HDD, 4 GB RAM, meg miegymás.
Kérdéseket privátban bitte!
Danke. -
dudikpal
senior tag
-
válasz
Borosz #30657 üzenetére
Borosz: Nekem WD-bol van egy 250-esem, de az tudtommal csak 5400rpm-es.
Szerk.: Felporog, de Win telepito mar nem ismeri fel. Kulso hazam nincs, igy tesztelni nem tudom.Ha mar hozzaszoltam, akkor megemlitem, hogy csokkent a Dell Latitude E4300-asom ara.
Uj ar: 64.900.- FtDe tovabbra is van Lenovo ThinkPad T61, vagy IBM ThinkPad T42-esem is.
Illetve hamarosan lesz ujra Dell Latitude E5500-as es jon a varva-vart Lenovo Thinkpad T400-as is! -
mghltm
addikt
válasz
Borosz #30506 üzenetére
logout iras rola, nagyon kellemes kis gep
(#30515) insomniac szivesen!
-
Borosz
őstag
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #22044 üzenetére
Eladó:
Home Media halk PC: fekvő fekete MaxData ház, normál magas, nem LP-s, 300-as halk FSP táp, SATA, Abit Fatal1ty F-I90-HD S775, PCIe lap (full int, ATI XPress1250, HDMI out), 2GB DDR2, C2D E4500 2,2GHz, fekete IDE DVD ROM, 120GB IDE Samsung HDD. - 18K
720P-s filmekkel próbáltam a VGA-t, hibátlanul viszi ezzel a konfiggal őket. -
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #26391 üzenetére
Kieg:
Eladó:
- Lumia 710, Telenoros, fekete és fehér hátlappal, garanciával (talán még 6 hó..), bontatlan fóliával, szép állapotban. Egy pici rendellenesség: egy pixelhiba, ami lényegében észrevehetetlen. WP7.8 van rajta.
Dobozában, töltővel, papírjaival eladó. 25K
Beszámítok ZTE Blade-t vagy ehhez hasonló kaliberű Droidos készüléket. -
törölt tag
válasz
Borosz #25920 üzenetére
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy más idők járnak mint a Biblia vélt keletkezésének idején. Akkor szükség volt valamire, hogy az emberek leszokjanak a szemet-szemért elvről. Úgy lett a kor felvilágosultjai szerint összeválogatva, hogy a kevésbé felvilágosultaknak erkölcsi útmutatást adjon. (Ez nem változik, párszáz évente újraszerkesztik egyes részeit, hogy az adott kor embere is értelmezni tudja.) Ide tartozik a fent említett bocsánatos/nem bocsánatos bűnök köre, a család és a fölöttedállók tisztelete, stb...
Természetesen az erkölcsi útmutatás magával vonzotta a egyháztól való függést, és a befolyásolhatóságot is.Mára érdekesebb a megitélése a műnek, mivel jelentősen civilizálódtunk az évszázadok alatt, egyrészt emiatt (illetve nagyrészt a Biblia folyamatos hatása miatt) a benne foglalt erkölcsi tanítások napjaink részévé váltak, másrészt a mű kora miatt egyes részei viszont alkamatlanok az eredeti feladatukra a korrekciók ellenére.
Lehet erről sokat írni, de nem koptatom inkább a billentyűket.
-
aldebaran
addikt
válasz
Borosz #25920 üzenetére
Ez egyértelmű, nem is akarok senkit vallási meggyőződésében megbántani.
Mindenki hisz valamiben, az ateista is, csak épp nem katolikus, protestáns... stb. Csak a Bibliáról volt szó és arról írtam korábban. A Hit mindenki megillet, csak ne akarja ráerőltetni a saját vallását senki senkire.
Peace! Béke!
mod: Nincs az a földi és mennyei meggyőződés, amely feloldozhat egy ilyen szörnyű tettet! Amely vallás szereplői ezt engedik, hogy valaki elmondja neki, hogy megölte valaki anyját, gyermekét, apját... stb és nem tesz semmit, nem tehet semmit a vallása miatt, hogy megállítsa és az illető újra elköveti, akkor az a vallás sülyésztőbe való! A legfőbb értéknek az Életnek kellene lennie!
-
aldebaran
addikt
válasz
Borosz #25908 üzenetére
Ezért írtam, hogy mivel nincs benne logika, bele lehet magyarázni minden.
Meg ugye kb 50-100 ember (most nincs kedvem utána nézni, hogy mennyi) döntötte el, hogy a fellelhető könyvek közül melyek kerüljenek bele. Tehát emberek döntöttek a hit-ről. Nem Isten, nem Jézus, hanem egy zsinat, ahol bekiabálással veszekedtek, hogy ugyan már, mit is olvassanak az emberek emberöltőkön keresztül.
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #23517 üzenetére
Eladó
- Foxconn 945G7MD-8KS2H mATX lap. Int. minden + VGA, 945 chipset, PCIe, 4XDDR2.
Fontos, amit észrevettem rajta: 5 kondenzátor volt rajta cserélve. Ettől függetlenül hibátlanul megy. 3 nap gar van rá.
3K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest