- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #121148 üzenetére
UP!
Igazából már csak egy kinect adapter is elég lenne One S-hez! Valaki szánjon már meg egy tippel légyszi, vagy ha valaki eladná, most kereshet rajtam
A hétvégére betervezett program volt a kinect-tel, erre kicsit hanyagul a végére hagytam a dolgot, nem gondoltam, hogy ekkora szívás lesz szerezni. (Pesten van, de az most nem játszik
)
-
perge666
veterán
válasz
dwelablack #108097 üzenetére
Ha nem adod el 1-2 hónap múlva, lehet megveszem az asszonynak.
-
xuldar
addikt
válasz
dwelablack #107846 üzenetére
Nem értem. Ha valaki hirdet valamit, és van rá jelentkező, nem érdemel meg az illető 2 nap alatt legalább annyi választ, hogy már nem aktuális? Többszöri belépésből sem futotta rá
-
customer114
őstag
válasz
dwelablack #106836 üzenetére
Definiáld: szalonnasütő.
-
rabtibus
tag
válasz
dwelablack #106836 üzenetére
Készletet nem kérdeztem, de kérdezz rá esetleg : YORKSTONE
-
perge666
veterán
válasz
dwelablack #100530 üzenetére
Én a Sámsoni úton vettem lassan 2 éve a kandallót a Mol kúttal majdnem szemben, mondhatni ők voltak azok akiknél volt is választék, tudtak tanácsot is adni, látszott hogy értenek hozzá!
Ők építenek is be, és nem kevés garanciát is vállalnak. -
saril
senior tag
válasz
dwelablack #99586 üzenetére
hello
nekem van egy 750 gtx-em gigabyte 1gb-os
mit ér meg neked?
üdv.: saril
-
xuldar
addikt
válasz
dwelablack #97125 üzenetére
2 éve vágattam magamnak egy 2m-es 20x40-es zártszelvényt a galamb utcán. Ha a zsibitől mész, bal oldalon van a benzinkút előtt.
-
törölt tag
válasz
Ahogy itt (Kínálatunk menüpont) olvastam van méretre vágás, de nem biztos, hogy nem feláras.
-
lappy
őstag
válasz
Nem szolgálnaki csak ha egy teljes szálat megveszel.
-
törölt tag
válasz
dwelablack #79623 üzenetére
Ott van az adatlapján, de mindegy...
-
Zola007
veterán
válasz
dwelablack #74489 üzenetére
Oszkár jön 2x is
-
lorcsi
veterán
válasz
dwelablack #72958 üzenetére
valami nálatok nem volt jó
ezeket aktívan használom bő féléve és midnen megy röccenés nélkülvibert nem használok
nem tudom kaptál e már helpet a témában..akár pm-ben
de ha kell...holnap írok 1-2 ajánlott progit -
Zsoleszhun
addikt
válasz
dwelablack #72958 üzenetére
Idokep.hu szerintem bármelyik appnál jobb
Viber van viber használom is
Index nem ismerem de gondolom m.index.hu
Gmail van saját email beállítás ott lehet küldeni fogadni keresni
Youtube millió app de tubecast vagy tubepro hibátlana.) Remélem sikerül
-
Fricu
tag
válasz
dwelablack #72078 üzenetére
Bocs,de úton vagyok, nem olvastam PH-t.
A csepptöltés értékét az akksi gyártója adja meg, kb. a normál töltési áram 1%-a (neked 0.4A x 00.1). Ez csak arró való, hogy az önkisülést pótolja, tehát szinten tart.A zselésnél az lényeg, hogy a töltő semmikép ne adjon neki 2.4 V/cella (14.4V) -nál többet.
Ezért ezeket nem lehet 12-14 óra alatt feltölteni, sokkal inkább 24-48 óra. Bár a 14 óra alatt eléri a 60-65%-ot,de tovább kell még tölteni a 100%-ig.
Az automata töltőt rajta is felejtheted, nem teszi tönkre.
Konkrét típust nem tudok ajánlani, ilyen kis akksihoz egy jó műszerész (mérnök) csinál magának-haverjának pár ezer ft.-ból.
Ezeknél azért nem szabad vízbontásig emelni a feszt, mert bár a biztonsági szelepen eltávozik a gáz (vagy elnyeletik), de nem tudod pótolni a zselében vizet, amit felbontottál - ergo csökken a kapacitás és hamar tönkremegy.
üdv -
mghltm
addikt
válasz
dwelablack #72078 üzenetére
en ilyet vettem par eve es toltok vele szinte mindent: a vfr zseles akkujat, 1.4-es es 2.2-es dizel illetve 1.4-es benzines autoba valo akkut, mindegyikkel megbirkozik
-
Fricu
tag
válasz
dwelablack #72064 üzenetére
Jó nehéz téma, de hátha érdekel mást is:
Szeretnék egy 4 ah-s 12v-os akkumulátort szakszerűen tölteni.
Az eddigi legjobb tudásom szerint, egy ilyen teljesítményű akksit 0,4A-rel kell csepptölteni, így meg is vettem az ehhez szükséges speciális töltőt (motorkerékpár). Mivel nincs visszajelzés rajta, ezért szerettem volna megnézni mi is történik töltés közben.A „tized” áram – 0.4 A a normál, szokásos töltőáram nálad, nem a csepptöltési áram, az sokkal sokkal kisebb.
Két fontos kérdés:
a: normál aksi (savas, dugókkal, szellőzőnyílásokkal) vagy „gondozásmentes”, „zselés” az akkumlátor (teljesen zárt, akár fejjel lefele is beépíthető). Más és más a töltési mód!
b: automata töltő vagy hagyományos. Az előbbit ráteszed és egy-két nap múlva leveszed és kész. A másodiknál neked figyelni a töltési folyamatot, és levenni, ha kész (max. 14 óra)1. Helyesen mérem-e, ha multimétert sorba kötve néztem meg az áthaladó áramerősséget?
Igen helyesen, de nincs is más mód rá. Az átfolyó áramot minden fogyasztó esetében sorban lehet csak mérni. Az persze szintén igaz, hogy a sorba betett (kisértékű) mérőellenállás picit csökkenti az átfolyó áramot, tehát picivel kevesebbet fogysz mérni, mint ami nélküle, vagyis a műszer nélkül folyik, de nem jelentős a különbség.
2. Azt tapasztaltam, hogy indult 1A töltéssel, majd kb 2percen belül szépen fokozatosan visszaejtette 0,4re. Ezután inkább kivettem a kapcsolásból a multimétert, mert nem tudom árthat-e neki ha mondjuk 3-4 órán át folyik rajta ennyi áram?
Ha jól tervezett a műszer, nem árt neki. Olcsó kínai sz@rnál meg mindegy, az úgy is csak tájékoztató értéket ad. A töltéstől emelkedik az aksi feszültsége – ettől csökken a töltő árama, ez is rendben van. Sokfajta töltő (töltési karakterisztika) van, ez valószínűleg IU karakterisztikájú, vagyis nagy (kb. állandó) árammal tölt eleinte, aztán amikor a fesz eléri a 2.4 V/cellát (savas ólomakksi esetén), akkor át kell állnia fix feszültségű töltésre ettől aztán csökkenni kezd az áram.
3. Mégis úgy érzem, hogy ennyi töltés is sok neki, mert pár óra töltés után hallatszik a buborékképződés. Ez normális jelenség?
Ez a fesz (2.4V/cella) a buborékképződés kezdete – vízbontás történik. Normál esetben ezt a feszt kell tartani, amíg a töltés be nem fejeződik (fokozatosan csökkenő áram mellett). Forszírozott töltés (gyorstöltés pl.) esetén a fesz ennél feljebb is mehet, kb. 2.8-2.9 V-ig, ekkor már nagyon intenzív a gázképződés. Vigyázat! Durranógáz képződik (O2-H2), csak jól szellőztetett helyen, lehetőleg szabadban, távol mindentől, ami berobbanthatja!
Zselésnél már a 2.4Vot sem szabad elérni a töltés során, mert zárt, nem tud a gáz kijönni.
Ha 0.4A-el megy a töltés, 12-14 órát szabad tölteni a teljesen lemerült aksit, tovább nem.
Ha teljesen lemerült az akksi, vagyis kivettél 4Aó-t, akkor 4.8-5.6 Aó-t kell visszatöltened, 0.4 A esetén így jön ki a 12-14 órás max töltési idő.
Ha kevesebbet vettél ki, kevesebbet is tölts vissza. Ha nem vagy biztos benne süsd ki és töltsd vissza teljesen.4. Jó ötlet-e az, hogy töltéskor sorba kötök egy 12v/21w-os izzót, ezzel csökkentve a töltőáram erősségét?
Ha így jársz el, csökken a töltőáram – nő a töltési idő. A lényeg: kb. 1.2-1.4 a töltési faktor, vagyis a kivett energia ennyiszeresét kell visszatöltened.5. Mire lehet következtetni az akkumulátor nyugalmi feszültségéből?
Hát ez nehéz kérdés. Ha a terheletlen fesz nem éri el az 1.8V/cellát akkor kisült – tölteni kell. Ha ez felett van, esetedben 12-13V között akkor OK.
6. Terhelővilla nélkül mivel lehet megállapítani egy akkumulátor állapotát?
A terhelővillával ne mérd! Azok nagy, kocsi akksikhoz (40Aó felett) vannak kitalálva (mondjuk 50-70A-rel terheli az akksit, hogy tud-e indítóáramot adni).
Tegyél rá egy 12V 5W-os égőt (ez kb. 0.4A) és nézd meg meddig megy. Ha 10 óra – 100 %.
1.8V/celláig szabad lemenni tehát 10.8V az esetedben.
Igazából mind töltésnél, mind kisütésnél figyelni kellene a savsűrűséget is, persze ez nem házi téma.
Hát dióhéjban ennyi, ha nem voltam világos kérdezz.
üdv -
mezis
félisten
válasz
Üdv.!
4. Igen.
5. Pl. saccolhatod, hogy kell-e már vagy még tölteni.
6. A teljesen feltöltött akkura rákötöd a 12 V XW-os izzót és méred mennyi idő után esik a feszültsége 12 V alá. Így megsaccolhatod a tényleges kapacitását. -
7Sony7
addikt
válasz
1: igen
2: ennyi árammal 10 óra alatt feltölti a Teljesen lemerült akkut, így állapottól függően normális is lehet. -
fenergie84
addikt
válasz
dwelablack #70390 üzenetére
még lehet márkája is van
-
mezis
félisten
válasz
dwelablack #66844 üzenetére
Szerintem nincs nagy piac. Általában sok évig működnek hibátlanul, ha meg baj van vele sokszor olyan sokba kerülne a javítása, hogy inkább újat célszrű venni.
-
Borosz
őstag
válasz
Laptopszervizeléssel én is foglalkozom.
-
Laza...
addikt
válasz
A hozzáértők nem azt várják hogy a géped mikor romlik és, azon nyomban rárepülhessenek, a Te általad megállapított összegért. Kicsit nevetséges vagy
-
törölt tag
válasz
Nyilván az ország második legnagyobb városában csak és kizárólag a Te notiddal lehet baj, ergo másokéval nem is kell nekik foglalkozni...
-
copass
veterán
válasz
gondolom garanciát is vállalsz a javításod után... ez a különbség a gányolás meg a szakértelem között.
-
sto1911
veterán
válasz
Nem foglalkozok ugyan szervizelessel, de a sok "hozzaerto" user meg ugy latna ugyanezt a helyzetet, hogy minek adjon egy 5-ost barkinek, ha maga is meg tudja csinalni
-
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #66822 üzenetére
Debrecen bázze, az ország második legnagyobb városa:
3 notebook szerelőt hívtam fel, hogy nézzen rá a gépre, mert szerintem nem lehet nagy baja... Valami vagy elszakadt, eltört, vagy csak szimplán kihúzódott.. Mindenki azt mondta vigyem el, majd 3-5 nap múlva visszajeleznek...Ez igen... egy 15perces munkára várjak 3-5 napot, és utána még 2 hetet mire ténylegesen megjavítják.
Mérgemben szétszedtem az egészet, elbasztam vele 3 órát, de működik. Egy hozzáértőnek lett volna 20 perc, és adtam volna érte egy 5öst simán...
Akinek van affinitása hozzá, nyisson egy szervizt, mert ahogy látom akkora piaci rés van, hogy befér közé egy pótos ifa.
-
ati012
őstag
válasz
dwelablack #66822 üzenetére
Szalagkábel / LCD panel. Vagy-vagy.
-
Laraxior
titán
válasz
dwelablack #64574 üzenetére
Asszem nekem van, de lehet h nem 8as hanem 9es... meg van 12-es is de az tuti nagy neked.
-
dwelablack
tag
válasz
dwelablack #63553 üzenetére
Péntekre módosult, ha valakit esetleg érdekel...
-
mghltm
addikt
válasz
dwelablack #50262 üzenetére
3-4 evvel ezelott jartam naluk es nagyon segitokeszek voltak. a meret miatt korlatozottak a lehetosegeik, de amit tudnak azt megcsinalnak
-
arpeen2
senior tag
válasz
dwelablack #49441 üzenetére
Már van saját gépük, azthiszem a TESCO-s boltjukban, rá kell kérdezni hol is, de tuti van.
-
törölt tag
válasz
dwelablack #49439 üzenetére
Tenno Foto-t kérdezd a Malomparkban
-
XmoD
senior tag
válasz
dwelablack #45959 üzenetére
Privat ment
-
gps76
őstag
válasz
dwelablack #45610 üzenetére
A Sámsoni-Kassai keresztezőzésben nyílt nemrég egy önkiszolgálgáló mosó,próbáld meg.
Aki SIM-et akar vágni,annak ajánlom,hogy kinyomtatott minta alapján egy éles tapétavágó kés hegyével vágja ki,én is így csináltam bármikor vissza is lehet tenni a "nagyba",nem esik ki belőle.
-
mong08
tag
válasz
dwelablack #45625 üzenetére
Hát.. tudtommal nincs..
De itt az alkalom van rá kereslet..nyitni kell egyet.
-
törölt tag
válasz
dwelablack #45625 üzenetére
azért nem akkora nagy debrecen...
-
mong08
tag
válasz
Sámsoni út elején is most nyitott egy önkiszolgáló kézi mosó. De az szinte Kassai út.. szóval nem vagy vele előrébb..
-
adorjant
őstag
válasz
István út,OMW kút. Nemrég cserélték újra a berendezést,olyan nyomás van benne,hogy fárasztó egy mosást végig tartani
-
diablo1984
veterán
válasz
dwelablack #42185 üzenetére
ez igaz volt addig míg 2x3 sávban kész nem lett a 0-ás! azóta elférnek a balesetek is, időben kb ugyanott van a kettő, csak 0áson hosszabb az út, de nem szív az ember a dugóban!
-
wwhy
veterán
válasz
dwelablack #40002 üzenetére
Nyíregyházán lenne egy 80GB-os SATA2, Hitachi ...
-
mezis
félisten
válasz
dwelablack #39076 üzenetére
Itt Utca/Hsz+IRSZ alapján kapsz becslést a szükséges antenna fajtájára (beltéri/tetőtéri)
-
csapee
őstag
válasz
Mester utcai tuti nyero upc-iroda vagy mi a szosz de mindigtv is van. Ott biztos talalsz jot, ha van a teton hely rakd ki inkabb stabilabb.
-
hcs57
addikt
válasz
A tokaji adó ott van, ha az ablak Tokaj felé néz, akkor 100%-os jeled lesz.
-
lappy
őstag
válasz
dwelablack #39059 üzenetére
Szia!
Nekünk egy 10-15 éves antennánk van szóval nem egy mai csúcsdarab és ahhoz van a set-top-box kötve. A kép minősége kiváló, a műholdas tv vihar, köd sz.r időben nem megy, de ezen akkor is jó a kép. -
elfelejtette
veterán
válasz
Milyen stb-hoz kell, és merre vagy?
Én egy 6000Ft-os Strong beltérit használok egy kb. 10 éves szobaantennával, amit a gyerek már vagy 30x levert a tv tetejéről, és 100%-os jelem van vele itt a vámospércsi úton. -
sirály69
őstag
válasz
Én itt szoktam vásárolni...
-
rayoliviero
veterán
válasz
Szia.
antennek.hu (Mester u. 3-5) es Edigital
-
kungzi
veterán
válasz
mediamarkt? praktiker?
-
hcs57
addikt
válasz
Merre fog üzemelni? Lehet elég egy szoba antenna is..
-
perge666
veterán
válasz
dwelablack #38075 üzenetére
Érdekes.
-
Borosz
őstag
válasz
dwelablack #38077 üzenetére
Ha rendben a cucc vinnénk is. Csak mobilról most nem egyszerü privit irnom. Adj egy tel.számot légy szìves.
-
válasz
dwelablack #38069 üzenetére
Mennyibe kerul a Wii? Jatekok vannak hozza? (Pm lett volna, de hatha mast is erdekel)
(#38070) ati012: Ha mesz darura dolgozni, akkor erdemes lehet villam ellen kotni biztositast
PP
-
Blabcsi
senior tag
válasz
dwelablack #36024 üzenetére
Szondi Csaba ajánlom bizalommal minőségi munkát végez olcsón.
06-30/975-6289 Bár régen beszéltem vele, de szerintem a száma nem változott. -
ngabor2
nagyúr
válasz
dwelablack #35916 üzenetére
szümbül aga is eladó vele?
-
mghltm
addikt
válasz
dwelablack #35781 üzenetére
sisak nelkul nagy sebesseggel szandekosan ment neki a teherautonak, ongyilkossagnak tunik
-
xuldar
addikt
válasz
dwelablack #35652 üzenetére
Érdemes lenne írnod egy listát is.
-
törölt tag
válasz
dwelablack #33148 üzenetére
Ha már nekem címezted akkor kérdezz rá Jimmyre a Szotyori-Kisbotos sarkon, ő pont el akarja adni a vállalkozást, vagy a sámsoni-lovas utca sarok környékén ha még Havas csinálja, akkor ő lehet tud valakit, mert amúgy futóépítéssel/felújítással is foglalkoztak régebben (bár azt sem tudom működnek-e még).
-
GIJoe
addikt
válasz
dwelablack #33148 üzenetére
esetleg jófogás pl?
-
diablo1984
veterán
válasz
dwelablack #27513 üzenetére
első dobáskor elszáll a kijelzője, utána meg már egy labda is tartósabb....
-
pockhome
senior tag
válasz
dwelablack #27513 üzenetére
Jobban jársz egy társasjáték+labda kombóval. Esetleg tudom ajánlani még az ugrálókötelet, hullahopp karikát a gyerek érdeklődésének függvénben
-
törölt tag
válasz
dwelablack #21366 üzenetére
Egy notivinyós külső vinyóval szerintem jobban járnál.
Én használtan vettem a hupról pár éve 160GB kb 10 körül volt (mást is vettem kb ennyire jön ki)
Sebességben mindenképpen jobb, ha félnormális a keret hozzá akkor az usb mellé nem kell külső táp sem. -
törölt tag
válasz
dwelablack #21379 üzenetére
Mennyi idő alatt készül el benne a KV?
-
copass
veterán
válasz
ez ilyen, 2,5" külső vinyóval jobban jársz, sokkal jobban kezeli a nagy fájlokat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Az van, amit br.rak mond, nálam is így megy a kis itx-es gépemben.
Másik: valakinek nincs valami combos chipset hűtője eladósorban? Ötzi, Chilla, Revoltec??? -
br.rak
őstag
válasz
Nem lehet, hogy az op rendszer előolvasási rendszere miatt látod úgy, hogy az elején gyorsan megy (amíg betelik a gyorsítótár), utána meg megy "normál" sebességgel?
-
pockhome
senior tag
válasz
dwelablack #21345 üzenetére
t-mobileos nem lenne jó?
-
ravail
senior tag
válasz
dwelablack #20439 üzenetére
Szia!
Én ilyen erőteljes beavatkozást nem mernék javasolni (smirglizés, azaz csiszolóvásznas dörzsölés). Viszont, mivel ilyenkor -ha csak a papír "felemelő" görgő a hibás, annak leginkább az szokott az oka, hogy a gumi pórusai a használat során tele lettek nagyos finom "papír porral" és a felülete is kisimult. A nyomdai ellátó boltban vagy 5 évvel ezelőtt 1.300.-Ft körül vettem 1 liter "nyomdai gumi" felújító folyadékot. A pontos neve: "Schwego Plus 8441 Gumikendő és festékezőhenger mélytisztító- és regenerálószer". Ezzel be kell kenni a hengert, majd a megszáradás után újra puha és porózus felületű lesz a gumi, és újra elég sokáig jól tapad. Eddig összesen 3-4 cl fogyhatott belőle. Nyilván, ha ilyennel nem rendelkezel valamilyen tiszta, a gumiba bele nem szívódó, a gumit nem károsító alkoholos folyadékkal és egy darab ruhával átdörzsölve is megtisztíthatod a gumihengert. Ha hozol magaddal egy kis üveget, adok bele egy keveset. -
lorcsi
veterán
válasz
dwelablack #20439 üzenetére
nekem is hasonló van, mikor vettem a mobil-x-ben a srác mondta is hogy max ez lesz ..és egy smirglivel kell megdörzsölni aztán mintha új lenne
-
dr600
tag
válasz
dwelablack #18864 üzenetére
hát 1 olyan bovdenért szerintem egy 5-öst simán elkérnek
-
dr600
tag
válasz
dwelablack #18828 üzenetére
nekem is motornál tett szolgálatot mégpedig őrajta (kuplung bovden)
de volt ilyen ben is és birta mindkét mociban
-
dr600
tag
válasz
dwelablack #18819 üzenetére
-
dr600
tag
válasz
nekem van itthon ilyen bogyó amibe bedugod a bovdent és 1 csavarral rászorítasz motorosboltban keress kassai úton a pizzás mellet biztos van
-
mghltm
addikt
válasz
en par eve a motorra kuplungbowdent csinaltattam a steel-step-nel, azota is hibatlanul teszi a dolgat
-
mezis
félisten
válasz
dwelablack #11133 üzenetére
Általában a 6 m.-es szálat még félbe vágják. esetleg felaprítják, de 3 m-t ki kell fizetned.
Az említett ócskavastelepen láttam egy részt, ahol a zárt szelvények álltak 6 m-es szálakban, mint egy vasárudában. -
mezis
félisten
válasz
dwelablack #11127 üzenetére
? Ócskavastelep a Gizella u.-n, de vigyél flex-et.
Attól függ, hogy milyen az az ilyen.
-
Peet210
őstag
válasz
dwelablack #6288 üzenetére
63-64 km a bicikliút (de ez nem a teljes). Én csak ezt használom és jó minőségű a kerékpárút. Egyedül Kiskörénél van egy rossz szakasz de az tényleg kicsi az egész távhoz képest. Egy pár hónapja szinte minden hétvégén megkerültem ezt a távot, szóval csak bátran.
-
lorcsi
veterán
válasz
dwelablack #6288 üzenetére
-
mttaas82
csendes tag
válasz
dwelablack #6077 üzenetére
Neked sem ment a motor? Érdekes csak az a gáz ezeknél a kocsiknál hogy manuálisan nem is tudod zárni mert nincs ez a kis fütyi az ablaknál!
-
lappy
őstag
válasz
dwelablack #4031 üzenetére
Szia!
Nincs ilyen útvonal! Csak Józsáig van bicikliút utána meg csak autóút! -
giigz
veterán
válasz
dwelablack #1566 üzenetére
Miért nem a kocsi eladó?!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
dwelablack #864 üzenetére
De fasza ez az asztal.
Ha nem lenne meg a jelenlegi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest