- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
perge666 #26751 üzenetére
pontosan ezért javasoltuk, hogy asztali gépet vegyetek, mert a párod nem húzgálja jobbra-balra.
otthonra meg nem tökéletesen megfelel egy asztali gép
Ezen árkategóriában már olyat kapnátok, ami veri az összes notit...Komolyan, vigye már el valaki, már hirdetni is unom őket:
- Vodafone 736-os mobil. (Huawei 736)
- Netezős félkonfig - Intel P4 (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy)
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W)
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)
Mindenféle ajánlatot meghallgatok, nálam csak a helyet foglalja! -
(Bundás)
addikt
válasz
perge666 #26751 üzenetére
Amit vettél Packard Bell gépet azelőtt, sajnos szintén ugyanez az "alacsony" kategóriájú gép volt.
Igen, használt is bedögölhet. Csak ha jót választasz használt üzleti kategóriából sokkal kevesebb esély van rá, hogy bármilyen problémád legyen a következő 2 év alatt, mint az új 70-120e Ft-os csodákkal. Ezek kb. gariidőre vannak tervezve, jó esetben megélik azt, de sokkal tovább nem fognak menni, lásd A villanykörte összeesküvés.
-
(Bundás)
addikt
válasz
perge666 #26739 üzenetére
Használt üzleti notik, ahogy írták is 50-70e Ft környékén mozognak felszereltségtől függően. Pl. 6930P, ezüst, aluházas, stb. HP-ból, Dell-ből vannak amik már dizájnosabbak. Teljesítményben nem feltétlen nyújtanak többet az X50-es Asus, vagy legalábbis 100-120e Ft-os társaiknál, de anyagminőségben porrá alázzák őket.
A garancia jó dolog, viszont amikor nincs géped 1 hónapig mert gariztatás alatt van, vagy az összes adatod elveszik az ócska merevlemezek miatt az már kellemetlen. Sajnos ebben a minőségi kategóriában elég gyakori a garanciális probléma. Persze meg lehet úszni, úgy legyen! -
lorcsi
veterán
válasz
perge666 #26739 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy erre egy felső kategóriás üzleti ibm a tökéletes, de ezt mondtam is..
csak ez a külcsín nem szokott tetszeni a nőknek..de ugye valamit valamiért..nem bosszantásképp de: T400
én pl. ezért nem kérdeztem meg a csajomtól, hogy fog e neki tetszeni a T61, mert tudtam hogy benőtt a feje lágya és tech dologban a tudása a fontos és a megbízhatóság
no mindegy, hátha nem lesz ezzel sem gondotok
-
Gercsa
senior tag
válasz
perge666 #26681 üzenetére
Írtam a múltkori kérdésedre, de mire válaszoltam, addigra lefixáltad a dolgot.
Szóval akkor is azt írtam, hogy jó volt az a gép amit néztetek, de ha nem kimondottan fontos a dedikált videókártya illetve a 3D teljesítmény, akkor szerintem jobban jársz ha veszel egy sandy/ivy bridge celeronos gépet újonnan boltból 70-80 körül, ami egyrészt akkuidőben jobban fog teljesíteni, másrészt nem fog annyira melegedni (meghibásodni), illetve elég sok helyen adnak már garanciafutár szolgáltatást, amit az ilyen barátnős gépekhez szerintem kötelezővé kellene tenni.
1-2 év garantál nyugi.Persze ez csak 1 vélemény.
-
gyuszaa
őstag
válasz
perge666 #26716 üzenetére
Ez a grando olyan mint a vatera, a linkelt laptopnál a digiprime.hu az eladó, van rendes üzletük Budapesten.
-
werszomjas
addikt
válasz
perge666 #26679 üzenetére
Igen ezek átlagban jók, de természetesen ezekből is kifoghatsz hibás darabot, de kisebb arányban mennek tönkre.
Én is ajánlom alfa156 fórumtársat, 6hónap garanciát ad a gépeire.
Egyébként meg használtat is nyugodtan vehettek, nem megy mind tönkre, azt viszont nem értem, miért vettetek meg egy buherált, javított gépet, szerencsétek van, hogy az eladó ilyen korrekt, hogy visszaveszi.
-
mghltm
addikt
válasz
perge666 #26676 üzenetére
uzleti kategorias, a legjobbak kozul valo. talaltam dell latitude e4300-ast, annak erosebb az intel vga-ja. az nvidia quadro-sokat jobb elkerulni.
-
patex1983
őstag
-
-
fenergie84
addikt
válasz
perge666 #26640 üzenetére
Hát ez ilyen, sokszor kap az ember választ, sokszor nem
Mikor összeházasodtunk 2008-ban vettünk egy FSC notit (tudom, h köpködött márka) az asszonynak, h ne az én gépemen lógjon állandóan, mert hogy is nézett volna ki, h friss házasokként egyből veszekszünk a gép használatán
Akkor úgy voltam vele, h legyen új gép, papíros garral, és azóta is megy a kicsike, egy nyűgje sincs, persze az aku már kifingott, de az a legkevesebb, mivel soha nem húzgáljuk...
-
Plavix
tag
válasz
perge666 #26590 üzenetére
Abból, amit leírtál az akku a tipp. Nézd meg, mit mutat a műszer méréskor, hasonlítsd össze az akkura írt adattal. Amit írtam vedd figyelembe, terheletlenül lehet elég benne a nafta, de terhelés alatt már nulla. Elég gyakori hiba, nem 100%. A másik, hogy zsíros, koszos kézzel akku ki, - be, és nincs kontakt. De ez elenyésző. Legyen szerencséd!
-
wwhy
veterán
válasz
perge666 #26581 üzenetére
Na, ne szívd mellre korán reggel.
Használtan elég rizikós noname és főleg gari nélküli laptopot venni, az utóbbi években jópár ilyen gép (= PB, Acer, Benq, Clevo, FujitsuSiemens) volt nálam, és sajnos legtöbb esetben alaplap vagy alaplapi VGA hibát produkált. Nyilván a brand gépeknél is előfordul, csak egyszerűen más az arány. Márkán belül is vannak felső kategóriás gépek, általában - én biztosan - csak ritkán teszek márkára megjegyzést, a konkrét típusra annál inkább.A PB-el viszont - igaz nem releváns az a 4-5 gép ami nálam volt - csak negatív tapasztalataim voltak, mert mind az említett hibát produkálta, persze garin kívülSzóval javuljon meg a gép, az a lényeg.
-
diablo1984
veterán
válasz
perge666 #26231 üzenetére
ha igen, durván megcsesznek érte, elég ha európában rendszámos volt valahol, akkor a rendszerben már bennt van az alvázszáma, onnantól rutin ellenőrzés, ha az alvázszámra rákeresnek, nem kell hozzá kpm se....
ez a módi addig működött, míg az unioba be nem léptünk, azóta az unioban használt rendszámosokat nem lehet csak úgy besumákolni!
-
GabN73
addikt
válasz
perge666 #25867 üzenetére
Én 2 napja láttam egyet egy lomos ismerősnél, mondta hogy bizományban van ott, és 75k-ért vihetem is. Hát, hátsó fék nuku, 10 kg rozsda, első teleszkóp kuka, tükrök hiányoztak, meg a matricázás szerinti kiegészítők is... Jövő héten megkeresem a tulajt és ajánlok érte egy jó Deák Ferit...
Vagy annyit se...
-
-
cekkk
veterán
válasz
perge666 #25525 üzenetére
A vatera ez egy különleges egy valami, ott nagyon drágán árulnak és nagyon drágán is ellehet adni
Ha valamit itt nem tudok eladni árba itt oda viszem árat emelek és úgy is lesz olyan "hülye" aki elviszi drágánDe egyébként sajnos egyre kevesebb pénzük van az embereknek, és kevesebb dolgot tudnak venni. Sajnos
-
cekkk
veterán
válasz
perge666 #25147 üzenetére
Akkor meg ne vitatkozzunk erről, mert igen keményen kell csengetni akkor is ha csak minimálára jelented be magad és termelni kell.
Sajnos nem könnyű ma Magyarországon kis vagy egyéni vállalkozónak lenni
Nem ez a szektor(egyéni/kis közép) tünteti el a pénzt itthon, ha nem a nagy külföldi cégek akik lapátolják kifele innen. De ebbe már nem megyek bele mert politizálás lenne -
cekkk
veterán
válasz
perge666 #25120 üzenetére
Azért majd számold már ki, hogy egy egyéni vállalkozónak, ha ad róla számlát akkor abból az 1000-1500 forintból mennyi maradna a zsebében, ha meg nem ad akkor számolj rá, hogy mennyiért kéne megcsinálnia neked azt, hogy relatív tisztességesen megtudjon élni és ki/be tudjon fizetni minden járulékot adót és mondjuk bérleti díjat.
-
Salex1
őstag
válasz
perge666 #24822 üzenetére
Na megjött, pont másfél óra volt. Ízre kimondottan finom, de nagyon kicsi adag volt. Szóval az árral együtt az adagot is megfelezték szerintem, mert, ha rendes áron, 1090Ft-ért adnának ennyit szívbajt kapnék. Illetve a hosszú szállítás miatt egy kicsit ki is hűlt.
Na megyek szerzek valami desszertet, mert így nem bírom ki vacsoráig. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asztalos klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Witcher topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest