Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
zoknipóc #28229 üzenetére
Nekem jövő héten lesz egy eladó Corsair VX-450, Seasonic beles, ADDA ventilátor, elég minőségi
Hibátlan, gyári doboz, minden tartozék, még garanciás ha jól emlékszem év végéig, de azt majd még megnézem, rendszeresen takarított gépből kerül ki.
10k körül tervezem majd meghirdetni, ha addig nem találnál.
Ugyanitt eladó lesz (ezeket hajtotta a táp)
AMD Phenom II X3 @ X4 720BE proci
Gigabyte GA-MA770T-UD3P lap
Gigabyte GZ-X7 ház
Asus HD6850 DirectCU VGA, még garanciás
WD 640GB HDD 7200rpm hdd.De csak juni 7. után.
-
fenergie84
addikt
válasz
zoknipóc #27451 üzenetére
+1 5830 Extreme, itt van az apróban
-
GabN73
addikt
-
copass
veterán
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
zoknipóc #26346 üzenetére
Régebben úgy volt, hogy kizárnak az érettségiről, ha igazolatlanul távolmaradsz, így az összes vizsga érvénytelen lesz. A pótérettségi október körül van, nem mindig ugyanakkor, ki szokták jelölni. És nem abban az iskolában, ahová jártál, hanem ahova küldenek. (megyén belül bárhova küldhetnek)
-
mackosajt
addikt
válasz
zoknipóc #26350 üzenetére
ha rákeresel, lehet van a múlthétről valami infó
Pesten elég sokan késték le azt hiszem kedden vagy szerdán az érettségit, mert baleset vagy valami miatt marha nagy dugó alakult ki valamelyik hídon.
Olyasmi rémlik, hogy iskolán belül valahogy elintézik. De hogyan, azt passz.
-
wwhy
veterán
válasz
zoknipóc #25752 üzenetére
A HDD rendesen pislog, látszik, h "dolgozik", egy árva sípolás sincs, pedig indítooam már RAM nélkül, HDD nélkül is. PCI-E VGA-val kellene menjen
Illetve a CPU hűtő érdekesen indul: amint áramot kap, fordul kb. 1 teljes kört, aztán mintha nem kapna áramot, leáll villanásnyi időre, majd így pörög fel max.-ra.
-
cekkk
veterán
válasz
zoknipóc #25480 üzenetére
Hát a Vekeri meg még pár kisebb pocsolya van arra fele
Én itt a MK2es és Kunsági csatornában fürödtem gyerek koromban állandóan, sőt amikor volt a Tiszán a cián abba is belementünk vagy 2-3 héttel később, ott úsztak a kis halak nagy baj akkor már nem lehet
Néha én ezt picit úgy érzem mintha túl lenne misztifikálva, hogy csak a klórozott víz a jó.Kell az a kis piszok nekünk is
Egyébként nem lehet csak a látóképi tófürdőben fürödni.
-
-
törölt tag
-
-
-
Chesterfield
őstag
válasz
zoknipóc #20816 üzenetére
A cigány odaszól a szomszédjának:
- Te, az én házam többet ér mint a tied!
Erre a szomszéd:
- Már miért érne többet? Egyszerre építettük, ugyanúgy, a kert ugyanolyan, a bútoraink ugyanolyanok, sőt még a kutyáink fajtája is megegyezik. Akkor mért ér többet?
- Hát azér', mert nekem nem cigány a szomszédom. -
törölt tag
válasz
zoknipóc #20738 üzenetére
Az se rossz, hogy hirdetem a telefonom apródon is (38000 -ért), erre jön az üzenet, hogy ő ad érte egy galaxy s2 -őt, de messze van, úgyhogy postázzuk mindketten
a másik ugyanígy iphone4 -et adna érte, mondom máris rohanok a postára
De el tudom képzelni, hogy akad olyan akit be tudnak így húzni -
werszomjas
addikt
válasz
zoknipóc #20733 üzenetére
A legtöbb BP-i elvárja hogy házhoz vidd az ezer Ft-s terméket. és természetesen ne kelljen a szállításért fizetnie.
Egyszer eladtam egy hangfalat, telefonon jelentkezett a vevő, budapesti, érdekli, megvenné.
Telefonon meg is egyeztünk, alkudott is természetesen, engedtem belőle, lefixáltuk az árat.
Mondtam neki megyek Pestre, el is viszem neki akkor, fuvarért nem kértem plusz pénzt, megbeszéltük a napot, mikor megyek, ha pestre értem hívom, és összefutunk valahol.
Így is lett, megérkeztem Pestre, hívom, felveszi és mondja hogy ő amúgy Dunakeszin van, de az még Pest, ott találkozzunk, mondom kösz.... megbeszéltük a találkozót egy Tesco parkolóban, gps-be bepötyögtem, mondtam neki mikorra érek oda, legyen ott, mert van még más dolgom is, nem akarok sokat várni.
Elautókáztam Dunakeszire (elmondása alapján közel van, közben meg kb 15-20km plusz a belvárosból), megérkeztem sehol senki, hívom, mindjárt jön, úton van, pár perc, na vártam rá 30 percet, de lehet még többet is.
Nagy lazán végre megérkezik, semmi elnézést a késésért, neki ez természetesen gondolom.
Rakjuk át a hangfalakat a kocsijába, és közbe mondja, hogy "na akkor mennyi is a vége?" mondom neki, annyi amit megbeszéltünk telefonon, ó de ne csináljam már, engedjek belőle, mondom neki már megegyeztünk, el is hoztam ingyen, nem engedek többet, erre odalöki, hogy nem lehet velem üzletelni, nem vagyok rugalmas így inkább nem érdekli
Felment a pumpa rendesen, közel voltam hozzá, hogy megüssem, de inkább visszadobáltam a hangfalakt a kocsimba én otthagytam a francba, ez ilyen igazi pesti suttyó volt, ő úgy gondolja, én ingyen tankolok, nekem az időm végtelen, talán fel se fogta hogy 260km-t autókáztattam ingyen a hangfalait, amit már telefonon lefixáltunk
Szerencsére később sikerült drágábban eladni őket
-
kungzi
veterán
válasz
zoknipóc #20339 üzenetére
ilyesmi kellene kinézetre, csak szalagban legyen és öntapadós
tudom sokat kérek
-
törölt tag
-
wwhy
veterán
válasz
zoknipóc #20262 üzenetére
Persze. Nem 1-2 évre terveztem...
Nem mindegy h mit/mennyit hagy maga után, illetve fúj ki hátul. Főleg padlószőnyeg és más szőnyegek esetében... Ha majd a portartályt fogkefével és hasonlóval szépen kipucolta, h ne legyen eltömődve (mert ha eltömődött, akkor szevasz szívás), akkor megkérdem, h melyik a jobb. Hasonló kaliberű porzsák nélkülit adtam el, mert az előbb említett módszer nem volt nagyon ínyemre. Az S-bag nem drága és elég nagy is (nekem egy zsák 3-4 hónap, elég intenzív használat mellett). -
diablo1984
veterán
válasz
zoknipóc #20028 üzenetére
dudikpal: hát ehhez nem nagyon kell semmit elsajátítani!
más:
WayteQ x850 navigációs készülék megkímélt, újszerű állapotban eladó, dobozában, minden gyári tartozékával(autós töltö, autos tartó, papírok, doboz) eladó! nagyon jó kis készülék, akkuja 2,5-3 óráig is bírja(fényerő függvénye). legújabb térképes navi program van rajta, full europával! -
törölt tag
válasz
zoknipóc #19949 üzenetére
Prociért vagy rögzítőért? Előbbiért max 2k, utóbbiért 1-1,5k.
De most látom keresel 3GHz körüli s478-as procit...
MOD: Miért láttam azt, hogy "Mennyit adnál érte?" Felőlem 1k-ért viheted.
Erre esetleg nem tudsz valamit ha már monitor alkatrészeket is hirdetsz? Konkrétan egy DVI-s vezérlőpanel kellene. Természetesen olyan, ami működik is.
-
Antimatrix
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest