- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
-
dbius
veterán
válasz
dbius #105547 üzenetére
Közben készítettem pár képet az acélfelnikről és gumikról: [link]
A Hankook gumik régiek, azok cserések, bár a futófelület még használható lenne, de a gumik 10 évesek.
A Kumho gumik két évesek, futófelületük rendben van, azok használhatóak.
Ha valakit érdekelnek, várok egy ajánlatot. Nem hirdetni, tárolni akarom, hanem túladni rajta.
-
varmi2
nagyúr
-
copass
veterán
elég xar- ez a konstrukció, volt ilyen cégnél kettő ment ugyanúgy tönkre, eltört a karfa., mivel az tartja az egész támlát. vegyél inkább jysk billum-ot. ott nem a karfa tartja a támlát, hanem egybe van csavarozva az ülés vaskonzoljával.
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Esélye nem sok hogy itt lenne valakinek, inkább nézz szét székalkatrész webáruházban vagy itt [link]
Attól függ, hol tört el, akár javítható is.
Előző forgószékemen nekem is eltört, de csavarbeültetéssel és kétkomponensűvel megcsináltm. Szerencsére elég jól sikerült, mert bírta még 5 évig és úgy adtam el a széket is -
Borosz
őstag
Én letöltöttem az excelt. Szerkeszthető. Mi volt a probléma..? Szerk: ok, visszaolvastam.
Mindenesetre sokat nem érdemes várni ettől a pályázattól sem.Én abszolút szkeptikus vagyok. A régebbi verziónál olyat is hallottam, hogy nem fizették ki a bekerülési összeget sem a pályázónak. Vagyis ki kellett fizetni az egész összeget a boltban és várhatta a delikvens, hogy majd visszakapja, de ez nem történt meg.
-
HWSW
tag
Ilyen volt nekem is, egymás után talán 2 próbálkozás is, felhívtak az OTP-től (természetesen rejtett számról), hogy visszaélés történt, letilthatják-e a kártyámat, én meg mondtam, hogy nem. Letettük a telefont, felhívtam én a bankbiztonsági kutyafülét, ugyanazt a nőt kapcsolták
, és akkor mondtam, hogy mehet a tiltás.
-
Marci79
senior tag
Ez idáig okés.
Azért parázok, mert náluk horror áron megy a külföldi kártyás fizetés neten és nehogy a Paypal-t annak vegyék. Az szintén stimt, hogy az Unicredit budapesti bankjába kell utalni itthonról, forintban.
Eléggé kínosan érintene, ha külföldinek vennék kártyás fizetésnél/levonásnál, mert nem a pesti bankba megy a pénz. -
devil-k
nagyúr
Nincs olyan, hogy polgári bíróság.
Mire alapozod ezt a hosszú monológodat?
"A levél alapján a háttérben büntetőeljárás is folyt vagy jelenleg is folyik, ennek keretében szerezte be a NAV"
Ezek szerint előbb kap 1 ügyvédtől levelet, mint a hatóságtól, hogy ellene egy büntetőeljárás van folyamatban?
Ne vicceljünk már. -
SOAD19
addikt
Fb-on kapom ezeket a videókat, gondolom régebben valahogy feliratkoztam rá. Majd visszafogom már magam a linkelgetéssel, ha linkelek, akkor majd a yt-os verziót fogom.
Amúgy, mi a gondod, ezzel a szlovák oldallal, a reklámáradat?
Tényleg, ha már itt tartunk. Most akkor mi a helyzet a topikkal, megengedett a csevegés, vagy inkább szorítkozzunk az adás-vételre, az legyen a fő csapásirány? Régebben volt, ebből kisebb konfliktus is, hogy túlságosan átment a topik traccspartiba, és a hirdetések elvesztek a nagy hsz. áradatban. -
-
törölt tag
-
törölt tag
Részben igazad van, részben nem.
Nem csak focimeccseket lehet az új csarnokban rendezni...A 4-es metro is épül már vagy X éve közpénzből, az nem gond?
Tudom én, hogy lenne mire költeni a stadion árát itt Debrecenben. De legalább a nagyerdő is szépül kicsit. Már eléggé "retro" volt!
-
z0d1AK
nagyúr
-
mghltm
addikt
a dobozon a batch# ertek az
remelem masnak is erdekes informacio lesz:
HOWTO: Read an Intel CPU FPO/Batch Code
Example: L707A723 ---
1st letter or digit = plant code: (Malaysia)
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland2nd digit = Year of production: (2007)
3rd & 4th digits = week: (7th week )
5th - 8th digits= lot number: (723)
10th - 13th digits = serialization code (---)
-
szasanyi
félisten
Ennyiért? Ne viccelj már, szinte ingyé' van nemhogy még jó is legyen...
Hasonló véleményen vagyok, sőt ettem olyan "penészes" szalámit ami engem jobban emlékeztetett a téliszalámi ízére (nem egyszerre / egymás után ettem őket) és jobban ízlett. Meg sokkal olcsóbb is volt, ami nem lényegtelen (nekem biztosan nem az).
-
dewil666
őstag
Köszönöm rákerestem és találtam is.
Már csak azt nem tudom hogy nekem milyen problémám van.
Bekapcsoláskor egy hosszú sípolás van de minden megy normálisan. A cpu ventije nagyon lassan forog sípoláskor de utána minden jó. Lehet az baj hogy 2.5 hónapig nem volt bekapcsolva a gép( de még áram alatt sem) ? -
+1
Eladó alkatrészeim:
CPU:
6 db S478-as prockó 3.000 Ft-értMBO:
Aopen S370 alaplap + 1 GHz Intel Celeron + hűtő - 1.500 Ft
Asrock ConRoe1333-D667 alaplap S775 / DDR2 / PCI-e - 6.000 FtHDD:
40 GB-os kishibás merevlemezek - 1.000 Ft vagy 750 FtODD:
3 db régebbi, de hibátlan DVD író - 2.000 Ft / dbTáp:
250W FSP tápegység (TFX méret, osztott 12V-os ág, minőség - 2.000 FtNotebook:
Amilo K7600 bontáson
NX9005 bontásonegyéb:
régi, hibátlanul működő router Narniából - 1.500 Ft
újszerű, HP multis billentyűk, levehető numpaddal - 1.500 Ft / db v. 5.000 Ft / 5 db
Kishibás OT-720 még ahéten eladó, aztán megy gariba - 6.000 Ft
EKL AG processzorhűtők, LGA 1155 / 1156 procikra - 2.000 Ft / db -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest