- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
HANDO88 #100894 üzenetére
Mit értesz normális alatt
Van egy kettő de limitált készlettel.
(Esetek többségében rendelésre tudtak volna szerezni bármit, na de ha már kétszer kell menni akkor olcsóbb házhoz rendelni egyből)Tényleg volt Bifoksz utolsó tulajáról tudtok valamit? (már ha vannak is újfalusiak is)
Remélem jó sokat kellet ülnie.
Nekem is nála ragadt vagy 50e Ft-om, remélem az élet rendesen megbosszulja -
diablo1984
veterán
válasz
HANDO88 #100767 üzenetére
ez is maga szűk 30%-on futtatta a proci 4 magját+a vga-t terhelte! nem tudom, hogy hogy és miként kaptam el(lehetőség van bőven, akár egy crack személyében is), de legalább most nem ténykedik, nem tudom, hogy milyen vírus az amit egy egyszerű törléssel ki tudtam iktatni, de működik a dolog és a nap is felkelt!
-
tahepa
senior tag
válasz
HANDO88 #99472 üzenetére
Neked is kellemes ünnepet!
Azt azért áruld már el hogy a képnek mi köze a karácsonyhoz? Karácsony ünnepe
Visszafelé nyilzó ősmagyarnak , Szent Koronának , a hét vezér egyikének , piros-fehér sávos zászlónak illetve a rajzfilm figurának?
Kérlek pár szóban írd már le a kapcsolatot....mivel nem igazán találom a kötődést.
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
HANDO88 #77069 üzenetére
A magas vérnyomás egyébként érdekes dolog. Anyám esetén a meleg idő pont ellentétes hatással van. Amikor már két napja volt 35°C felett a hőmérséklet, az Ő vérnyomása még tovább süllyedt, egészen 90/55-ig. Akkor kb abbahagyta napokra a vérnyomáscsökkentő szedését.
Ha esetleg még asztmás mellé az ember, akkor az asztmagyógyszerek tudják teljesen összeborogatni a vérnyomást még.
-
-
Csöves
őstag
-
Zola007
veterán
válasz
HANDO88 #74209 üzenetére
Természetes átnézetem, de a konvektoros fűtéshez nem értek és jó lenne tisztában lenni az állapotával. mielőtt aláírok egy 1 éves bérleti szerződést.
Mostani albérletünkkel volt már több gondom (elektromos és vízhálózat), ezért olyan lakást keresek, ahol a közművek állapota rendben van. -
fenergie84
addikt
válasz
HANDO88 #72515 üzenetére
Ha az a sima GD vagy melyik, tehát nem a veloci, akkor azért lehet már egy fillért nem adnék.
Inkább tedd félre azt a 3e, és rakj még majd hozzá, és vegyél egy SSD-t, annak vinyó terén nincs úgy sem ellenfele...
Persze, ha ki akarod próbálni mert kíváncsi vagy, akkor hajrá
De drasztikus változást sebességben ne várj, max ha most is valami ősrégi vinyót használsz, ahhoz képest lehet h jobb lesz...(de egy új fajta, egy tányéros csodához képest lehet semmi). -
jim bcs
nagyúr
-
Gercsa
senior tag
válasz
HANDO88 #70676 üzenetére
Sok
Melyik kényelmesebb 3-4 órás túraúton?
Van-e lényegi különbség a használatot/kabantartást illetően a karbis és a befecskendezős között?
(melyik igényesebb/macerásabb, illetve takarékosabb-e)Állítólag a yamahának van valami kuplung/váltó problémája, de nem tudom mi lehet az.
Igaz ez?Van-e valami megoldás emberi áron a kipufogó leömlö/könyökcső vagy minekhívják rozsdásodásának megoldására?
úgy látom mindkét motornál előjön, van aki azt mondja, hogy létezik festék amit nem dob le, van aki szerint csak egy új rozsdamentes darab oldja a helyzetet.És úgy egyáltalán van-e ezeknek kétkerekű konkurenciája, ha nagyjából 70%-30% a városi-országúti használat aránya ha az olcsó fenntarthatóság és fogyasztás a fő szempont és robogó nem játszik?
-
vlevi
nagyúr
-
erik365
senior tag
válasz
HANDO88 #70405 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem ott gond lesz az égési hőmérséklettel is,meg a huzattal, mert ugye ha azért száraz fával fűt az ember akkor nem kéne ilyennek történnie.
Mert a kémény még általában olyan meleg hogy az még inkább szárít.Bár nem tudom, hogy családi házról van e szó és fafűtésről.
Csak így ez ugrott be hirtelen.
-
mackosajt
addikt
-
-
XtremLor
őstag
válasz
HANDO88 #67434 üzenetére
devil-k irt rola logout-on csak toroltek, a hivatalos weboldalon megtalalod ami kell [link]
'' Korlátozások: Ez a tanulók, oktatók és egyéb munkatársak számára elérhető oktatási verzió a jogosultság előzetes igazolása után vásárolható meg. Egy 12 hónapos időszakon belül öt (5) példány vásárolható belőle. Az ajánlat csak a jogosult tanulók, oktatók és munkatársak számára érhető el, a program Feltételeinek megfelelően."
-
mghltm
addikt
-
lizakattila
senior tag
-
pohár
félisten
válasz
HANDO88 #66255 üzenetére
hát igen... ritka, de akad
nekem 47-es, de tesóm egy 46-os papucsot vett karácsonyra, kicseréltettem volna 47-esre, de országosan nem volt elérhetőmondták, hogy van 48,5-es, na mondom egy próbát megér, hozzák le a debreceni üzletbe, felpróbálom, és hozom ha jó
hát jó is volt addig az 1 perc erejéig, amíg beledugtam a lábam, csak én ugye beljebb csúsztattam, hogy ne legyen akkora üres rész a lábujjaim előtt (mert ugye nagyobb, mint a lábam), aztán itthon próbálgattam, de nagyon nem jó, így hátha találok egy vevőt rá
copass... ja, hogy ők még azt is raknak rá, érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest