Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Debian 5.0.4-et raktam volna VBoxba. (mondjuk mindegy, de) több telepítőt és módot is használtam (cd, dvd, expert grafikus, grafikus), de bármelyiknél is a Szoftverek kiválasztása és telepítése hibajelzéssel félbeszakad, a grubot vagy a lilo-t már nem is engedi telepíteni. így nem is mentem tovább, csak szimplám elkeseredve kiléptem, bár logfile-nézegetést is ajánlott. csak nekem ez fura kicsit, hogy egy nem bebootolható rendszeren hogyan nézzem meg? persze, livecd, meg hasonlók. de ha nincs? plusz dvd-s telepítés közben kérdezte, akarok-e más cd/dvd-t átnézni vagy netről telepíteni. mindkettőre nemet mondtam, ehhez képest mégis a netről töltött le csomagokat, bár az előző lépés miatt kimaradt a tükörbeállítás is. javaslat? persze, lehet az is, hogy csináljam megint, és logfile-ozzak.
de ha valakinek egyéb ötlet, azt sem bánom. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de ha valakinek egyéb ötlet, azt sem bánom. köszi