- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Kozben nekem is elojott egy hiba (Deb 4-en) ami eleg zavaro.
A useradd parancsra azt irja, hogy "Segmentation fault". Nincs se --help, semmi. A usermod es userdel mukodik hiba nelkul. Egy honapja meg mukodott, az ota pedig nem lett semmi telepitve. -
DeusHun
őstag
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Belefutottam egy olyan hibaba amit mar egy napja nem tudok megoldani.
Konkretan a Sarge (3.1) gepünk nem tudja mount-olni a pendrive-omat. A mount -t vfat /dev/sda1 /media/usb parancsra közli, hogy "not a valid block device". A /var/log/messages-ben nem jelenik meg semmi, fdisk -l /dev/sda nem ad vissza semmit. Az pendrive amugy 4 gigas, fat32-re formazva, Intenso markaju(?).
A plusz poen, hogy a pendrive-rol kiirtam az adatokat cd-re (Win Vista alapertelmezett irojaval), hogy na majd akkor arrol szepen megiscsak felmasolom az adatokat, de a cd-t sem tudja olvasni (probaltam masik lemezzel, a Debian 3.1 telepitolemezt siman mount-olta!).
Halozat nincs a gepen.
Van valakinek valamilyen tippje, hogy mit lehetne kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest