- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Speeedfire #5449 üzenetére
És miből derült ki?
PCMCIA nincs benne? Persze nekem mindegy, csak mondom, abból kevesebb lóg ki, és lényegesen stabilabban áll a slot-ban, mint az USB!
-
válasz
Speeedfire #5439 üzenetére
Gondolom hülye kérdés, meg nyilván Neked is 1000x eszedbe jutott már, de külső WiFi nem megoldható? Az enyémben sincs eredetileg semmi, és bár én nem is használom, de azért vettem jóáron hozzá egy PCMCIA-s 300Mbps Netgear adaptert! Volt is vagy 3x beledugva!
Azért nem USB-st, mert azt nem szeretem, nagyon kiáll, instabil, stb...
-
válasz
Speeedfire #5434 üzenetére
Ismerős szívások sajnos! Én is többek közt azért nem használok Linux-ot a notin, vagy legalábbis dual boot-os rendszert, mert szinte egy Linuxot sem tudok feltenni rá! Nekem is egy régi notim van, cirka 10 éves! Új korában Mobile Celeron 2.5 volt, 512MB RAM-al, 40GB HDD-vel! Jelenleg 3.2GHz Mobile P4 HT CPU van benne, 2GB RAM, és 250-es HDD! Utóbbi nem is lényeg, a szívás a RAM-al van! A helyzet az, hogy ugye van ebben egy integrált Intel 845G VGA, ami 64MB-os, de van még valami 8MB alap memóriája is, amit szintén a RAM-ból vesz el! Na már most, 512 és 768MB RAM esetén mind a Windows, mind a Linux helyesen látta ezt a hiányzó 8MB-ot, és telepítéskor már 508, és 760MB memóriát detektáltak, és rendben működött is minden! Aztán ahogy ez kevés lett, vettem bele 1, majd 2GB-ot, azonban 768MB felett már semmilyen memóriamennyiség mellett nem veszi észre a Linux, hogy "hiányzik" 8MB, és 1016 helyett 1024-et, 2040 helyett pedig 2048-at detektál, és ennek megfelelően el is kapar szinte minden disztro, vagy már a telepítés alatt, vagy pedig később, jellemzően VGA hibákkal! A nagy részük failsafe módban képes működni, de amint lenne egy kis felbontás és színmélység, már elkapar! Érdekes módon XP simán megy, az rendben kezeli a RAM-ot így, 2GB esetén is, így kizárólagosan ezt használom!
-
válasz
Speeedfire #5432 üzenetére
lubuntu, vagy xubuntu?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged