Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
üzenetére
De én arról beszélek, hogy mivel Debianon van az ext4, így a Debian kezeli az ext4-et akkor is, ha hálózaton Windows alól módosítom a fájlokat, akkor sem a Windows fogja kezelni az ext4-et, hanem a Debian. Ha a Debian nem tudná kezelni az akármilyen partíciót, akkor megosztani sem tudná, és akkor Windows alól nem lehetne látni. Vagyis, ha a Debian kezeli az ext4-et, és megosztja a mappát, akkor Windows felől lényegtelen, hogy milyen partíció, tudnia kell a fájlműveleteket. Szerintem. Amúgy mint írtam, nem tudtam oda-vissza megcsinálni, csak a Win8 alól tudtam kezelni a Debianos gépet, de a Debian nem látta a Windows8 megosztott mappáit. Most pedig újra telepítettem a Debiant, és egyenlőre még egyik se látja a másikat. Pedig elmentettem az smb.conf-ot, de úgy emlékjeztem át lehet konvertálni a partíciót, de csak formázni tudtam, így egyenlőre ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest