- iPhone topik
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Negyven
üzenetére
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Első teszt kezdő Debianosoknál, hogy képesek-e megtalálni a nekik ill. gépüknek megfelelő iso-t!
Belinkelnéd, halál pontosan melyik iso-t töltötted le? Utána mit választottál a telepítés elején?
Tutira nem figyeltél mindig egyformán, mert ez gyakorlatilag lehetetlen:
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
(mivel nem default a Cinnamon, ez csak akkor lehetséges, ha kifejezetten a Cinnamon verziót töltötted le, de abban meg nem lesz KDE)

Ahogy Frawly szaki is említi, nem mindegy, melyik repo-t választod, de egyébként is kissé nehézkes a Debian telepítője. Ha valaki először telepít vele, kizárt, hogy arra a sok-sok lépésre vissza tudna emlékezni.....viszont Debiannal lehet minden egyes oldalról screenshotot lőni, szerintem csinálj végig egy ilyen telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazon Fire TV stick/box
- Fogyjunk le!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest