- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Negyven #8857 üzenetére
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Első teszt kezdő Debianosoknál, hogy képesek-e megtalálni a nekik ill. gépüknek megfelelő iso-t!
Belinkelnéd, halál pontosan melyik iso-t töltötted le? Utána mit választottál a telepítés elején?
Tutira nem figyeltél mindig egyformán, mert ez gyakorlatilag lehetetlen:
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
(mivel nem default a Cinnamon, ez csak akkor lehetséges, ha kifejezetten a Cinnamon verziót töltötted le, de abban meg nem lesz KDE)
Ahogy Frawly szaki is említi, nem mindegy, melyik repo-t választod, de egyébként is kissé nehézkes a Debian telepítője. Ha valaki először telepít vele, kizárt, hogy arra a sok-sok lépésre vissza tudna emlékezni.....viszont Debiannal lehet minden egyes oldalról screenshotot lőni, szerintem csinálj végig egy ilyen telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest