Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Negyven
üzenetére
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Első teszt kezdő Debianosoknál, hogy képesek-e megtalálni a nekik ill. gépüknek megfelelő iso-t!
Belinkelnéd, halál pontosan melyik iso-t töltötted le? Utána mit választottál a telepítés elején?
Tutira nem figyeltél mindig egyformán, mert ez gyakorlatilag lehetetlen:
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
(mivel nem default a Cinnamon, ez csak akkor lehetséges, ha kifejezetten a Cinnamon verziót töltötted le, de abban meg nem lesz KDE)

Ahogy Frawly szaki is említi, nem mindegy, melyik repo-t választod, de egyébként is kissé nehézkes a Debian telepítője. Ha valaki először telepít vele, kizárt, hogy arra a sok-sok lépésre vissza tudna emlékezni.....viszont Debiannal lehet minden egyes oldalról screenshotot lőni, szerintem csinálj végig egy ilyen telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest