Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Negyven
tag
Sziaszok.
Kezdő Debianos vagyok és szeretnék egy számomra érdekes dolgot leírni.
Telepítettem a Debian 9.5-öt kb 4x isegymás után ugyan azzal a telepítővel.
Mind a 4x máshogy települt fel.
A legfurcsább pl az volt, hogy synaptics- keresésben hol benne volt a keresett csomag hol nem.
Gdebit akartam feltenni és nem volt elérhető.A következő telepítésnél pedig apalból benne volt az eszközök között.
Több desktopot is teleítettem de mindegy volt mit jelőltem ki cinnamonnal indult el, a következő telepítésnél meg csak KDE stb..
Minden telepítési lépést végig figyeltem mit és hogyan csinálok az összes telepítésnél mindent ugyan úgy és mégis szinte mind a négy telepítésnél a végeredménynél voltak külömbségek.Mit csinálhattam másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest