Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nekem "saját" tűzfalam van, kifelé is szűrök, csak azt engedem ki, amit tudom, hogy kell nekem. Ez nem kell.
Annyira nem nagy váltás Ubunturól Debianra, inkább jelzés értékű, hogy kihagyják a folyamatból a Canonical-t, mert minek (mondjuk nem tudom mennyire volt a C benne a folyamatban eleve, de mindegy).
Meg azért is jó hír, mert azt mutatja, hogy annyira nem szar ez a Debian deszktopon, csak kicsit kell rajta reszelni. A napokban raktam fel a gépemre a Debian mellé az MX Linux-ot, ami szintén Debian alapokon nyugszik, de a stabilon, újabb kernellel (meg még egy pár egyéb módosítás, contrib és külső csomagok). Eddig tetszik nagyon, marha egyszerű volt felrakni, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest