Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hmm ez érdekes, a lan-nak mennie kéne alapból, továbbá én még olyat nem láttam hogy telepítés közben kettéhal a Debian (sőt, semmilyen körülmények között nem láttam még ilyet).
Van esetleg valami konkrét DE amit szeretnél feltenni? Mert lehet inkább annak lenne érdemesebb leszedni az iso-ját, és a telepítés sem olyan lassú.
A wifi az ami igazából alapból nincs és utólag kell feltenni (vagy előre bemásolni), mert a wifi driverek tartoznak a non-free firmware-ek közé (ami jó nagy hülyeség).No, de a lényeg: innen tudod letölteni a realtek firmware-t
De szerintem egyszerűen elég csak a telepítő lemezen (usb-n
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.Ha pedig wheezy-t telepítesz, itt van a non-free installer, amiben benne vannak a non-free driverek is
Szerk: amúgy bármilyen hiányzó firmware van, semmilyen körülmények között nem kéne a Debiannak kifagynia, magától újraindulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) lévő "firmware" mappába, aztán ha nem jó, valaki javítson ki.