- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy bármi is másként menne, mint mondjuk Ubuntunál, ahol helyből ez a megoldás van. Én már régebben (még Ubuntu használat előtt) is használtam a sudo-t, Ubuntunál ez volt a default, és azóta is, Debianon, Archon is első dolgom telepítés után megcsinálni. Összesen egy programmal találkoztam eddig, ami nem szerette ezt a megoldást (már nem emlékszem, pontosan mi volt az), ez viszont nem függött a disztribúciótól, épp Ubuntu alatt jelentkezett). Ez utóbbi problémát egy sudo su paranccsal meg lehetett oldani.
Ha több év alatt egyszer jelentkezett ilyen probléma, akkor talán mégsem akkora gond. Egy otthoni, egyfelhasználós rendszernél nincs nagy jelentősége, azonban ha többen használják a gépet, akkor már nagyon nem jó, ha a root jelszót többen is ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest