Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ez lehet szerintem is, mert nem azért indul lassan mert terhelne bármit is, minden nyugalmi helyzetben van. Ebbe a jelenségbe eddig amúgy csak debian alatt futottam bele, és csak wheezy-re felfrissítve. Squeeze-n tartva a rendszert indulnak rendesen. De vajon mire várhatnak? Hogyan tudnám én ezt kideríteni?
(Jester01: Már annyiszor megkaptam hogy aki kde-t használ... pedig nem. Csak egy két programot alóla amit abban találok legjobbnak. Ez pedig a krusader és az amarok. Ezektől nem találtam számomra megfelelőbbet más felületre írtak között, de nem is baj mert minden más rendszeren szépen futnak lxde alatt is, és azt szeretném ha ez a debianon is így lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest