Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Debian 6.0?
Hű, még csak most jött ki a Lenny és máris itt a Squeeze?Én meg elbújhatok a sarokba az Etch 'n' Half-os gépekkel. Nem tudom miért, de félek az upgade-től, ezért is nem szántam rá magam ezelőtt. No meg ha valami balul sül el, akkor mehetek fel a terembe szöszölni órákat és izzadni, hogy vajon minden futni fog-e az eddig használt programok közül. Így meg viszont elesek pár fontos frissítéstől és előbb utóbb biztonsági téren is elkezd hanyatlani a rendszer. Na majd meglátjuk.
Mindenesetre köszönöm az infót, nekem kivételesen új volt

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest